17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ракети няма! Продадоха ги на терористите в Сирия.

Аз да попитам- какъв продукт дават метеоролозите в България, та искат повишаване на заплатите. Една вярна прогноза от години нямат или ако има такава тя е толкова размита и неясна. Бях във Вашингтон на гости. И там обявяват - в 14.24 ще започне да вали над западен Вашингтон и в 14.35 ще спре. И дъждът по часовник. Вярно там заплатите високи. Но тук ти казват- утре 22 градуса а то 26 или утру 26 то 18. Как да го разбираме.

лично се убедих уче нямат верни прогзнози Познават само когато времето е много топло всеки ден,или студено всеки ден. Това и ние можем да го прогнозираме.

Редно е правителството да признае за геоинжинерната програма за модификация на времето на U.S.A! Ганьо не му се вярва,но всяко второ американско дете вече знае ,какво е това,аз също няма да ви занимавам ,има много наивни пресмехулници у нас,но няма да спрат градушките от този калибър! По скоро това е климатично оръжие и става все по-добро ...

ООООО Боже .За някой грях ли ръце всесилни разтвори и нас наказа

реколтата трябва да сте я ожънали до сега

Пловдивско е свързан почти изцяло със зеленчукопроизводство или плодопроизводство. Там не се жъне.

Ракетите, кво стана, бре. Или пак нема пари за ракети, или сте тотално некадърни. Каквото и да е от двете, време е да отидете някъде където, кат сте некадърни, няма да вредите на останалите.

Преди месец градушка съсипа и старозагорско. След като помля селата около града и облака достигна Стара Загора се сетиха да пускат ракети. Гениално...

Абе, нали имаше спец. служба, въоръжена с ракети за борба с градушките! К'во стана с нея?!

а не иска оставката на правителството заради градушката.

Задължение на властта е да поддържа и снабдява полигоните за борба с гтадушките.Така че сте прави

Като Ви чета коментарите,направо се успокоявам, светна ми лампичката ,... защо живеем живот, от който не сме доволни и към какво се стремим? Бъдете щастиви и все така напред,...

Защо септември месец реколтата не е прибрана и защо нямате застраховки? Молитвите очевидно не работят всеки път...само като няма градушки

Освен с градушки, отгоре ни поливат и с болести от които всичко гние със страшна воня. Пускат и всякакви нови паразити по растенията от които няма отърване. Това е с цел да върви експорта им и квотите на големите им началници.

Реколтата не я ли прибрахте вече

Пак няколко идиота ги избива към политика. Малко се образовайте преди да си покажете мръсното в душиците.

Градушка бии, слънци пиче

Дреме ми за реколтата ви. Като сте тъпоумници селяндури не разбрахте ли че няма кой да се грижи за вас освен вие самите. Измислили са застраховките преди 100 г ама вие си разчитате на късмета. И то при положение че зависите изцяло от природните условия. И сега ше искате пари от държавата а държавата това сме всички ние които се пържим този ад наречен България.

Реколтата може да си я поопазят и без застраховки. Те са обезщетение, а не предпазно средство. А пък нека и такива, които са имали земеделски застраховки да споделят какво са им платили при предишни събития.

Хахо застрховай майкати при оня Олимпик дето открадна парите на '' умните" като теб!!!!И с парите от застрховката на майкати си купи мозък и смени маджуна който имаш в черепа си по рождение!!!!!!!

tonk11

Олимпик не предлагаха такива застраховки. Не се прави на умен. Тези застраховки се предлагат на регистрирани земеделски стопани а за 6 лехи с пипер на баба Куна.

Зеленчукопроизовдителите биха били доволни поне ако не ги саботират с научните постижения на престъпни-учени,които наблюдаваме всички.

Пак гласувайте за Боко.

Разбира се

Боко е виновен за градушките... Дръжте гоооооооооооо...

Това е някаква локална градушка. Преди малко минах пътя от Пловдив до село Труд и обратно и като се върнах в Пловдив заваля за 10 мин и то не силно и спря

Ей така ще е: - като скопиш полицията - престъпленията скачат до небето; - като орежеш КАТ - катастрофите се увеличават и народа мре! - като рекетираш навсякъде - нашия си бизнес фалира, а чуждите инвестиции спират; - като съсипеш образование, здравеопазване, сигурност и икономика а- хората пчват да бягат от България; - и да, когато унищожиш Агенцията за борба с градушките, всяка една градушка съсипва реколтата на хората ....някои остават без къщи, коли, поминък .... Конграчулейшънс Борисов!

Царя от Банкя не го грее реколтата щото надува бузи със суджук. Като папаш шопска салата нема как да надуеш шкембе като все едно си в 9-тият месец

Агенцията за борба с градушките е създадена през комунизма да пази държавнатабреколта от градъшки. Сега всичко е частно. От какъв зор да се финансира тази агенция с държавни пари от данъкоплатците за да пази частна собственост, щото някой не иска да се застрахова? Земеделските производители да си отчисляват средства и да си финансират агенцията за борба с градушките. На мен такава агенция не ми трябва и съм против парите от моите данъци да се наливат там.

Ама ти си го знаеш! От къф зор - ами например от такъв, че ти може да си един от пострадалите!! Защо с твои пари - ами защото държавата решава да поддържа дейности, които ти не щеш - армия, полиция, образование, медицина, строеж на пътища, пенсионен фонд, социални домове, .... та чак до Агенцията за борба с градушките. И ако питаха всеки калъф дали му трябва или не - то тогава не държава, ами и дупка даже нямаше да има. Иначе, вероятно имаш кола ... ами представи си какво щеше да стане с нея, ако беше там, където е паднала градушката ... А за финансирането - има и други възможности - например застрахователните дружества. Но ти не питаш. Ти директно знаеш всичко и директно заявяваш, че щото не ядеш банани, то те не трябва да се внасят в България. И за твое сведение, държавни ТКЗС -та и АПК-та имаше ама преди близо 25 - 30 години ... а Агенция за борба с градушките още има. Някаква, някак си ....

След животните сега и реколтата.