Говорят пострадалите при стрелбата в с. Сърница: С нищо не сме провокирали стрелбата

Психологът проф. Калин Гайдаров смята, че стрелецът е трябвало да е под наблюдение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами при Бойко беше така. да видим новите дали ще направят нещо или ще продължат линията на Бойко. криминални да тормозят "раята"

Имаш грешка пич, това е при новите. Не е при Бойко.

Ако беше при Бойко, щяха да "издирят" стрелеца с гранатомет.

Какво му ровите кокалите на бате Бойко, некадърници? Ебахте опорките, честно! След 10 години пак Бойко, нали? Навремето 10 години СДС ви беше виновно докато ни докарахте до втори фалит, Преди това международното положение ви беше виновно. Куде е онзи подпухнал от пиене келеш Рашков? Само за изборите ли се правеше на клоун? Ей точно тезо битовизми тепърва ще показват, как за нищо не ставате! Погледни новините - от половин година убийства след убийства! Не, рпочети. Виж интензитета! Това държава ли е или разградено лозе? Пак питам - къде е Дамаджанков?

селам алекум братчедите не са провокирали алаха така е наредил

Просто изчезнете или измрете :)

Абе тъпаци стига с тоя Бойко. Народа иска да го забрави, вие повтаряте като папагали. Да не би Бойко да стои до главата на престъпниците и да им казва какво да правят. Викайте Тодор Живков и при него се убиваха за една нива. ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН СИ ОСТАВА ПРОСТ - КАКТО И КОМЕНТАРИТЕ. ЗЛОБНИ И ПРОСТИ.

Па нали все при него ги натрупаха тея "криминалистически регистрации" бе човек. Нали той беше кралят слънце, той строеше, той нареждаше, той преговаряше... Е той що ги остави на свобода тея всичките боклуци дето сега ги четем как вилнеят?

Че вие не се ли оправдавахте 30 години с комунистите?