Готвят кадрови промени в системата на въоръжените сили

Полк. Велко Атанасов да стане титуляр на службата "Военна информация", съобщи министърът на отбраната Красимир Каракачанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кадровите промени нали започват от чинистъра?

Тоя май иска да става армейски генерал....

Стига с тия генерали, бе!! Че, като не е генерал, а е полковник и какво? - работата няма да върви ли? Важното е да е професионалист и да си знае работата в службата, а това ,че не е генерал ......То армия нямаме, а генерали ...БОЛ!!

Няма нищо по гадно и долно от полковник който не е станал генерал......казвам го от опит в танковата бригада в Горна Баня. Даже в БГ армията имаше изкирвяването : "Полковник с генералски лампази на панталоните"... т.е. тъпо копеле което му се иска да стане генерал та му се пика, но не го правят....и какво става Административно се разписва и води на щат Полковник, а изпълнява длъжност като за Генерал в случая командир на Бригада......в БГ можеш да се нагладаш на простотия!!

. Бокича имаше три сигурни мафиотски лоста за да спечели на тези избори в София:-ромските барони,корпоративния вот и аверите му от ъндърграунда.И трите лоста бяха задействани, за да не изтърве касичката с парите,

Викам, да започнат с министъра....

Изведнъж ме осени фактът, че за нас започнаха Великите Коледни пости!

хамериканците

Минат ли избори и започват едни реформи.... И що няма реформа за откриване на още работни места? Ама не с услуги а с производство: заводи.

Нещастието на БА след 1991г. е, че всички ръкодони кадри са политкоректни (назначени за генерали от определена политическа партия), като в определени години например шефовете на военното разузнаване, на СВ на БА и на Щаба на отбраната са били "кадри" на ДПС !!!??? Армия ще имаме само тогава, когато управляват и командват професионалисти, а не Шкембе войвода, Аню Ньойски и вся осталная с-ч ...

А нали армията по закон е деполитизирана, а? - трънки!! Прав сте, всички от генералитета са дупедавци и партийни протежета!

Нашата армия ми прилича на стар раздрънкан файтон, каран от пиян кочияш!

Хе, хе ! Ние нямаме войска, но е важно да имаме шеф на някаква дирекция с името “Военна информация “!? И кога шефът на тази дирекция се е явил пред някоя медия, за да даде каквато и да е информация ? Точно- никога ! Информацията е секретна ? Хе ! В Гугъл информацията е общодостъпна с трите имена на всеки наш военен , със снимката му в профил и анфаз, както и с информация с колко бучки захар си пие кафето и какъв е размера на долните му гащи !

"Военна информация" - така се нарича Военното разузнаване. Какво трябва да разказва шефа на Военното разузнаване пред медиите, нещо не ти се разбра :))

Моля Ви, не позволявайте на тези идиоти да променят каквото и да е...

Профанизираме всичко! Честито!

Така като го гледам Каракачанов та си мисля- кога ще му се пукне кожата от тази сланина- и това е военен министър.

Разкарвайте комунягите и руските предатели. В МВР и БА е бъкано с такива.

Духай го под водата,че вдигаш много прах!

Пълна е главата ти с простотии,но от простотия не можеш да раз.береш.

България векове наред е имала силна армия и затова е просъществувала като държава вече близо 1400 години (650 от тях не сме фигурирали на картата). явно, за да сме пак добре трябва отново да стегнем редиците на армията, а не да четем само как бай Чепик убил или откраднал. всички мъже в армията, за да просъществуваме поне още 1400 години.

Имала е лидери и родолюбци, пълководци и елит... Днес БА няма сили да се бори с Русия и Турция.... Затова е добре, че сме в НАТО и ЕС...

На Кипър помогна ли му като е в НАТО? Или пък това, че Турция и Гърция са им "съюзници"? Вече 45 г. Кипър е разделен, половината е в ЕС, другата - не. Сега Турция се е захванала със Сирия и ако не е Русия да я е "опаткала" досега. Утре, ако рече да "помогне" на турците в България, НАТО ще ни помогне ли, ще ги спре ли?

Разликата е, че сме и в ЕС, не само в НАТО!

Ти добре ли си, душко? Армия, създадена от Русия да воюва срещу Русия? Имало е кратки епизоди , НО - минало!

Скоро и редници ще управляват армията и всичко около нея ... Тотална съсипия и разруха!

Ами някой беше казал че всек редник носи в раницата си маршалски жезъл.

.от кочан на зелка..

Грух грух.що не синка по тва време я марш в кочината..

и пренасочвай парите за опрчавяне и оборудване на болниците.... това е единствената смислена промяна!

Браво бе Шкембе войвода : важно е шеф на на "Военна информация "" да е " професионалист " и наш човек , нищо че не е генерал !!!! Браво бе тулуп, това Нато , това класифицирана информация и др. подробности кой ли го интересува !!!!?? Некадърник и смешник !!! Изчезвай с останалите патриоти и "лежаци " ,че на малкото останали свестни в армията вече им писна !!!!

tonk11

Ми да. Само генерали имат достъп до НАТО нали?

Само не мога да разбера - Каракачанов какво общо има с отбраната на България ?

Щом може цивилно лице да стане Бригаден Генерал, аз ще предложа Гинчето от Пазарджик.

tonk11

Ти прочете ли какво пише бе? Не е цивилен. Полковник е. Генерал ще стане след като навърши нужните години. Аман от писатели.

се ставаше по заслуги а сегапогодини... пред умирачка сигурно и маршали ще ги произвеждат в тая "армия"

Да почнат от министъра.

После и Магнолии.

Тоз тюфлек колко лицеви опори може да направи ...

Kenn1111

Единствената промяна е тоя шкембелия дето май и в казарма не е ходил да изчезне немедлено от там!

Строителни войски ги разформироваха - така че няма кой да изрине авгиевите обори.

Шкембе войвода ще си ходи? Това ли са кадровите промени?