Готви се втори референдум за независимост на Шотландия

Това обяви лидерът на Шотландската национална партия Никола Стърджън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фриииииийдъъъъъъъъм...

Политиците са най-голямото зло за народите. Ей тази например не и стига да е депутат. Иска Премиер да бъде.

Незнам професорите тук да обяснят защо пауна рипа яко на горе и в англия се побъркват да купуват жилища, като са толкова зле извън Еуропата..!?

Как така - за Шотландия може, за Крим не може

Ми те много искат да излязат от ЕС ама не могат. Да не говорим самата Англия с какъв зор се измъкна, това най-силната в ЕС, а за другите не ми се мисли.

Става все по-забавно. Кралицата и тя няма да живее вечено. Ей тогава ще изтърват коня у ряката. И Шотландия, и Сев. Ирландия, че даже и Уелс може да рипнат. Ще следим с интерес.

Рипат щото някой ги ръчка и финансира, едни другари много ги е яд на Англия че излезе от ЕС и иска да е независима. Да не забравяме че ЕС е колония на демократите на сащ и като изпуснаха златната кокошка сега се чудят как пак да я хванат. Силите са неравностойни, но пък и оставането в ЕС си е умирачка, така че решението на Англия да излезе беше безспорно правилно.

Много показателно мнение- на човек, който е свикнал да се продава и някой да му влияе! Шотландия векове наред се бори срещу английската корона за независимост.

Като няма какво смислено да кажеш, що се пробваш?!

щото ти какво смислено каза, че не разбрах,

ами и шотландците си имат кат наш бою надупен на ЕС премиер.А пък ЕС козирува на либерастите на Джо. Позната картинка. С потърпевш шотландия.