Горски надзирател е със счупен крак след побой от бракониер (снимка)

Мъжът разказа, че е бил нападнат с дървена греда, съборен на земята и удрян до безсъзнание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не просто бракониер , а тъмнозелен бракониер.

що за държава си направил ,където всеки бие държавните служители така, както мутри не бият длъжник?!?

Това си е нещо като някъв трапер от дивият запад. Няма закони, бие ,кара без книжка, бракониерства. Гората си е негова и каквото му трябва си го взима.

Бракониери и дървосекачи бол,а ще се борят за по чист въздух,като вдигат данъците на колите,ае беее,крадлива измет,ще пълните хазната и изобщо няма да ви пука за въздуха! Държавата не прави нищо срещу изсичането на горите,едни цигани не иска да спре,какво остава за дървената мафия,а иначе пари от бедните ще взима... ГЕРБ закопа народа,закопа ни от всякъде!!!

И сега държавата какво ?

При нас, ха някой да е посегнал на рейджър, веднага викат пастора за да се погрижи за последно за него. Толерирането на "тъмнозелените" в България е продиктувано от 30 годишна "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Да пребиват българите, да крадат, да живеят на гърба на работещите и да се множат като хлебарки това е право само за цигани.те.

Там, където има силна държава възможно ли е да се случи нещо подобно? Какво ме интересува външната политика, където едва ли някой се интересува от нас, след като е възможно безнаказано да бъдат нападани хора, които защитават обществените интереси. Толкова слабо управление не помня някога фа сме имали.

Какво има да говорим за живота на село, България се е обърнала в една София, тук там Пловдив, Варна и Бургас, в останалата част на страната "куче влачи диря няма", масово се краде, бие, за шофирането в нетрезво състояние, без книжка, техн. преглед, гражданска и винетка е ежедневие. С две думи държава няма на село, иначе сме тръгнали да сплотяваме западните балкани.

Ми нищо. Както винаги.

Има ли друга държава, в която да бият така държавните служители?

Добре, че е жив и ще се оправи горския страж, след това му остава да гръмне един бракониер навътре в гората при неизбежна отбрана.

На това се казва инвестиционен климат...

Бясна съм,че наще 240 депутата работят само един ден през мандата си САМО КОГАТО СИ ГЛАСУВАТ ЗАПЛАТИТЕ И СУБСИДИИТЕ!България е правова държава за бедните ФАКТ Е за милиони няма закони,за кокошка няма прошка.Докато несе вземат в ръце и незапочнат да работят за благото на НАС ХОРАТА ще е така.Трябва закона да е строг и да се прилага.Нека му друснат една ефективна присъда на този мЪЖ дето напада и бие,но и тя ще е малко за това което е направил.БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА ПОСТРАДАЛИЯ и нека този инцидент него отказва да прилага закона.

zeddd

Условна присъда и същия ден оня пак ще е там... После се сърдят нашите съдии що ги плюят и няма народа вяра в системата.

"няма шофьорска книжка, а управлява три автомобила"... Горски, това малко не ми се връзва със случая. Последно ти катаджия ли си или горски? Да не се окаже, че таз резачка не е била случайно в ръцете ти. Щото и аз в такава ситуация бих счупил на някой крака ако ми се отдаде възможността.

помашка работа!

Но кой ще го пази? Онзи се чувства ненаказуем.Как да спазва закона?