Държавата може да промени акциза на горивата, но е сложно, смята транспортният министър

Държавата, на практика, няма много на брой сериозни механизми, за да влияе върху цените на горивата. Това заяви във Варна министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски.

Обратно в новината

Коментари - Държавата може да промени акциза на горивата, но е сложно, смята транспортният министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Што не се поитересуваш какво е акциз и каде отива. С такива изказвания се смах когато излизаха уж някакви частни инициативи на превозвачите. Да махнат биодизела че му бил скъп акциза.Ама как един компетентен не излезе да защити исканиата ама не няма такива. Две стоки с акциз когато станат един общ продукт не се събират 2та акциза

Държавата може! Но правителството не можееее.Как ще се лишават от кебапчета и самолети за тигрите

dap7@

Държавата на практика я Няма!!!

сър

Можело ама не щели

няма желание,иначе държавата може много да влияе

Поне половината от цената на бензина в БГ и по принцип в Европа е данъци, което обяснява и защо в Америка бензина струва наполовина. Така че, държавата може да влияе много върху цената на бензина. А това че трябва да се допитва да някой в Брюксел е направо жалко и показва колко вреден може да бъде ЕС.

Pesho

ЕС явно не работи. Така че бързо навън, докато е още време. Че виждате какво става в Гърция. Абе СИВ май по-работеше. Поне данъците можеше да си ги слагаме както искаме. Дай да пресметнем, 500 г. османска империя, 50 години социализъм, сега колко години минаха от ЕС? 5? Значи му е време да се срути. Хайде да се махаме, че много скъп бензин бе бате.

Pesho

a

по принцип което е наи търсено е с по ниска цена,така поне е в по големите европеиски страни като германъ примерно,а в греце е 2 еуро литър гориво,ама минималната заплата е ш00 еуро а тука некви 2ч0 лева,е боклуци сте министерството *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама вие сериозно ли бе? Ако сме членове на Шенген, или Съединените Европейски Щати, иди-дойди. Ама ние сме от тези Европейци, 2-ра категория. И никой не се интересува от нас. А ние защо се интересуваме от тях? Защото ни пускат да пазаруваме в търговските им вериги ли? И в Шел и OMW? Аааа, сетих се, щото пускат циганетата да берат боровинки в Швеция... па дали не беше Холандия... а дали ги пускат изобщо....? Алоооо, какво ме интересуват мен циганите?

Суверенна държава да иска разрешение от Брюксел за намаляне на акциза и ДДС???? Или не сме такава??? За кво ви избрахме бре хаймани....

абе чичо........зената е такава и ст ерасте... и при комундетата стеше да расте, расте и сега. герб няма нисто обсто, чичо.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.