17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Богатица центъра на София! :D

Внимавайте с бутилките с газ, само гледайте клипчета в интернет като прост персонал по замяната ги хвърлят в камионите. И не си купувайте апартаменти в газифицирани сгради.

Наври си една в задника и се хвърли от покрива.

Ти ще да си от този прост персоналм за който споменах

Колко трябва да си прост и малоумен, за да си останеш вкъщи, докато бушува пожар?

Жената се на 85 години, може да и е трудно да се изправя от леглото замислете се

вероятно е изпущала заради неизправен клапан бутилката, жената не е разпознала специфичната остра пропанбутанова във време на готвене понеже същата се е омешала с тази от сварени/печени хранителни продукти, не е оставила лек0творен прозореца дори и да е напълно сигурна че е изряден домашния флуиден уред ... лека ѝ пръст + съболезнования на роднини + познати, умната, живи + здрави

затова отговорността в блоковете е много важна

Сменете заглавието от ''в центъра'' с , ''най-елитния квартал на София - Лозенец''. Така злобарите може и да мирясат :)))

С тея цени на имотите, тепърва ще има такива "пожари" .. Жалко за хората...

Живея на пл.Гарибалди (още от раждането си, вече 69 години), ако Вие, някой си, изобщо знаете къде е пл. Гарибалди в София!

Майка ми работеше в Техноимпекс!

На 62.

Дори да не знаехме, щяхме да научим, след като Бате и Берлускони си правиха ешмедеме там, а живеещите на площада не направихте абсолютно нищо по въпроса! Както и не си мръднахте пръста при абсолютно безобразния ремонт, с който съсипаха "Града". Да не говорим, че точно там беше и централата на КТБ... Да добавя и едина от най-гнусните закусвални "Junk Food", както и не по-привлекателната "Софийска баница". Непосредствената близост на данъчното и общината, отделно. Не знам с какво толкова се гордеете.

"Града" -> "Графа", сори.

АБЕ ДЪРВЕН ШОП, ВЪОБЩЕ НЕ МЕ Е ЕНЯ КЪДЕ СЕ НАМИРА НЯКАКЪВ СОФИСКИ ПЛОЩАД. СТОЙ СИ В СТОЛИЧНАТА КОЧИНА И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ТОВЪ КЪДЕ ЖИВЕЕШ!

Не знам, ама ти знаеш ли къде е на майка ти потката, да си завреш празната кратуна в нея?

улицата е в пoмeжgy кв. ^°з€н€ц и Южнuя π@pk; сøф. π^. gжy3eπ€ г@puб@^gu (πp°чyт uт@^. генерал-peBo^юцuoHep жиBя^ πpe3 19-тu Bek) e т@мö geт ce cpeщaт y^uцuтe гpaф Игн@тueв, княз @^€kcaHgъp 1-вu u Ив@н ДeHkoг^y cπ°peg http://go.bgmaps.com/map.aspx?sid=E8AB1A722F823838454D5FE018E97E47 , жuBu u зgp@вu

ЦЕНТЪРЪТ НА ДАДЕН ГРАД Е ТАМ, КЪДЕТО Е ЦЕНТРАЛНА ПОЩА!

Е разстоянието между централните им пощи.

Тя дори не е и в Разширения център, а е доста далеч от тях!

Само по заведенията!

Ако са го застраховали може да им дадат 20 000 лв за фул щета, демек от 8 до 12 000 лв, в зависимост на какъв процент постигнат съгласие.

Ул. "Богатица" НЕ Е в центъра на София!!!

Вие вероятно живеете в центъра, около Женския пазар ?

Кофти за жената. Ама заглавието - какъв Център е Южният парк?

Поне внучетата са и добре. Да почива в мир! Дано виновника си получи заслуженото

Да почива в МИР!

Голяма новина . Онези предатели продават държавата тези ни занимават с глупости.

Ами, всички трябва да сме на улицата вместо да пишем тука, за да не допуснем това, което говориш, нали?!! Тук каквото и да пишем, си е загуба на време и си е по-голямата глупост, не мислиш ли!!!!!???? Кога народът ще се стресне, по дяволите, за да излезе най-накрая да завоюва името си, което са му дали предците!!! Видяхте гърците как устояха и не клекнаха за името на македония цели 30 години а ние тука си драскаме????????

И как да сме на улиците като тези който все още се вълнуват от това са по света ...

И като са по света, е удобно да не правим нищо нали, но само да пишем и протестираме така, можело? Как го виждаш да се оправят така нещата, като сами те са решили да избягат или по други причини не са в България? Няма смисъл да се отговаря повече - нищо няма да направят тези, коити са пръснати по света. Поне не и голяма част. Протестите във виртуалното пространство също не са решение! Това се прави на място, непрекъснато, с много кампании ь така както гърците го правят, а ние къде сме в тази картина - трябва да спрем да се сочим и плюем и да се вземем в ръце всички! И това касае, всички българи които са в България - да отстояват правото да бъдат чути и да не погазват тяхното достойнство, езика им, историята и паметта на предците им

разликата между казуса на Гърция и нашия е, че гърците изрично искаха македонците да се разграничат от тях, а ние искаме да признаят, че са (били) българи. Ма кога ще разберете, че тя работа насила не става . Може ли някой запознат да ми обясни (не се заяждам, наистина не мога да разбера) как ни "крадат" историята? Че пишат небивалици в техните учебници, е ясно. Това ли наричаме кражба на историята ни?

Ти сериозно ли си българин или прикрит фалшив македонец. Изобщо не си наясно какво се случи с исканията на гърците, щом пишеш избирателно явно. Гърците изрично настояваха да не се ползват името на македония за тяхно, знамето да е без лика на Вергина, да не се смятат за чисти македонци (гърците признават че днешните македонци СА ПОТОМЦИ НА БЪЛГАРИ ИЛИ НОСЕЩИ БЪЛГАРСКИ ГЕНИ), да не крадат от историята (те си защитават тяхната твза за областта македония от древните времена). Така, че за какво точно обясняваш къде е разликата с нас? Няма разлика, разликата е, че гърците отстояват твърдо и с масови протести това, което смятат, че е изконно право. Сиреч, което означава, че все пак ние българите имаме категоричното право ДА ИСКАМЕ ПОЧТИ СЪЩОТО, НО С РАЗЛИКАТА, ЧЕ ИЗМИСЛЕНИТЕ ТАМ МАКЕДОНЦИ ПРИСВОЯВАТ ЧАСТИ ОТ ИСТОРИЯТА НИ, ИЗОПАЧАВАТ Я И Я ВКАРВАТ В УЧИЛИЩАТА ЗА ИМ, КРАДАТ И ОСКВЕРНЯВАТ НАДГРОБНИТЕ ПАМЕТНИЦИ НА ПОЧИНАЛИ ХОРА, КОИТО ПРИЖИВЕ СА СЕ ПИСАЛИ БЪЛГАРИ, ОСКВЕРНЯВАТ И РУШАТ ВОЕННИ ГРОБОВЕ НА ЗАГИНАЛИ ЗА ТАЗИ ПРОКЛЕТА ОБЛАСТ, БЪЛГАРИ, КАКТО И ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА ОЩЕ НЕ СА Я КРИМИНАЛИЗИРАЛИ, НИТО СА ИЗПЪЛНИЛИ ТОВА, КОЕТО СА ИЗПЪЛНИЛИ ОТ ДОГОВОРА ОТ 2017-2019! ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ЗА ВСЕ ОЩЕ НЕ ОТВОРЕНИТЕ ДОСИЕТА НА САТРАПИТЕ, ИЗБИВАЛИ ЖВЗ СЪД И ПРИСЪДА ПО ВРЕМЕТО НА ТИВОВА ЮГОСЛАВИЯ ХОРА, КОИТО СА СЕ ОПРЕДЕЛЯЛИ ЗА БЪЛГАРИ??? Чак тогава ми коментирай нещо смислено и сериозно, а не свободно съчинение, което в твоя случай буди съмнения за прикрит македонист или за пълно незнание по тези сериозни въпроси.

Звукът беше като от пистолет.Доста силен. Вероятно аерозоли са експлоадирали?!

НОИ харесва това ...

Трагедия! Но от кога ул. Богатица е в центъра на София?

На по малко от километър от НДК и над 2к евро кв.м. В центъра е , къде да е.

Те и в Надежда искат вече по 2500 евра квадрата, но това не ги прави централни квартали.

Еми че то в София под 2К евро на квадрат вече и панелки няма.

Отдавна според брокерите Лъвов Мост бил в центъра, и трета глуха в Хладилника бил в центъра.