Горбачов постъпи в болница с пневмония

През лятото той е бил подложен на обстойно лечение в болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е човекът разбил най-голямата империя в света. Това което не можаха да сторят фашистите, топлата и студена война този персонаж успя за няколко години. За това получи достойна сума и приютяване на запад. Някой задава ли си въпроса, след неговата успешна перестройка защо живее на запад?

Толкова е струвала и системата щом сам човек може да я събори.

Тоя руснаците много си го мразят....за тях си е предател и чужд агент,не случайно не живее в Русия.

Мразят го щото не са се погледнали добре в огледалото. В Русия е достатъчно някой да бъде набеден за 'предател' и му стоварват всички вини и кусури. Нито населението носи отговорност, нито вожда - не него 20год все Елцин му е виновен. А че Елцин печелеше избори вече е забравено.

щеше да има Трета световна.Разпада на СССР беше закономерен, слаба икономика ,лудо въоръжаване,въоръжена агресия към Афганистан , дори и сваляне на пътническия южно корейски самолет.Неща които сега се наблюдават в Русия и дали това не говори за предизвестен край.Аналогията сама се натрапва.

Той е и ликвидатора на СССР и на равновесието в света.

Някой трябва да обясни няколко абсолютни истини на кухите ватни кратуни: 1. СССР сам си изкопа гроба (дето гласеше за САЩ) - всичките средства отиваха за въоръжаване, а населенито тънеше в мизерия и репресии; 2. Удобно набедиха Горбачов за предател - а КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ когато демонтираха скъпоценния ви съюз?? Точно така - крихте се в миши дупки! А днешния Хонконг виждате ли страхливи ватни мижитурки? ТАКА СЕ ЗАЩИТАВАТ ЦЕННОСТИ и система. 3. Апоропо ценности - плюете западните защото ваши нямате, ако не броим 'ценности' като завистта, злобата, невежеството, расизма и ксенофобията.

Ти да не би да надигаше глава тогава ......я не се прави на смел....така се защитавали ценности..........ЦЪРВУЛ ?!

Предателите така свършват. Пвневмония, после един сепсис... няма да ми липсва.

90% от коментиращите са потресаващо неграмотни и с липса на всякаква култура. Наистина сте представителна извадка на текущото българско общество - неуки, все някой им е виновен, просто едни тъпи драскачи.

И ти и Горби сте за по една инжекция НОВИЧОК и да се свърши

Тоя смее ли да припари в Русия? Ще го набият на кол още на летището.

Горбачов-Чернобилски започна 6-годишното си царуване със самочувствието на един нов Ромул и на един нов Август. Резултатите от управлението му закономерно го превърнаха в един съвременен Ромул-Августул (последния римски император).

Целия свят се побърка заради тоя боклук.Американски агент

и СССР не бе прогнил и не само-сгромоляса - в 'цветущо здраве' беше. Странно що вече 20 години Путин нещо не се е много забързал да го възстановява..

А дано най-скоро да ритне Свети Петър по брадата.Боклуците да си отиват.

Горбачов спаси Русия от гражданска война. Едва той имаше силата да признае, че държавата е пред фалит и дръпна ръчната спирачка в последния момент. Иначе руснаците щяха да стигнат до канибализъм. А фактът, че соцът води до задънена улица, е световно известен. Защо иначе Путин поддържа капитализма в любимата ти Русия? Защо даже Ким се усети и започна да либерализира режима? Помисли, товарищ!

Можеше да реформира държавата, като Китай например, а не да я разсипва...

Велика личност,която ще остане в историята!

Забравил си накрая на изречението думата предател- ще остане в историята като предателят с кървавите ръце- много съдби му тежат на съвеста на този псевдополитик.

Дорогие,Горбачов е обикновен простосмъртен,ако не беше той друг щеше да развее бялото знаме.Всичко рухна края на 80-те,цялата система,който е ходил тогава в съюза,а аз съм бил тогава,магазините им бяха празни,очередь навсякъде,никакви храни и дрехи.Имаше водка,инструменти и момичета готови на всичко.Готини хора са спор няма,но болшевизма ,шовинизма ги съсипа.Системата на Запада ги съсипа,победи,руснаците загубиха,това е.

Махнете страничните реклами и увеличете размера на шрифта в коментарите. Свива се текста и не се чете на таблет и телефон.

Единственият руснак който заслужава уважение,почит и признание !

Време му е и Свети Петър да го признае- няма нужда да излиза от там дето е влязъл сега.

Посмъртно

западен предател и подлога!

И какво от това?? Нима не се наживя след зулумите на много хора дето стовари на главите та сега и информация за ''пневмонията'' му трябва да четем. Интересно ми е на кой му е нужна негова информация ''че бил вече добре'' та я казва публично....

защо я четеш тази информация щом не ти харесва? Та даже се хабиш и да коментираш.... Чети за путин и се наслаждавай.

Сигурно защото може да чете и да разбира прочетеното за разлика от вас...

Няма ли да мре тоя цирей, който съсипа живота на милиони хора от Източна Европа.

До КГБ-- И на нас също ни съсипа животеца и на шефовете и на дечицата ни ,за партийните ръководители да не думаме и на членовете верни и ........

Дяволите готвят плакати "Добре дошъл вечни клиенте!" и точат вили.

Аз пък си мислех , ч е е пукнало и това куче !

Горбачов няма да навърши 90 години.

да видим дали ще навърши 89!

дали ще навърши или не, той си свърши добре работата. Ти дали ще навършиш 65?

Да добре свърши работата на Вашингтон, дето 40 години не можаха да я свършат.

Senator1

Не трябваше да се маха и от президентството, а само от КПСС. Нали така говореше, ч ще има разделение на постовете. Днес има една статия по Ютюбе, в която се доказва, че сталин не е умрял на 05 Март, а са сложили двойник да "умира". Ето че има повод да признае, че сталин преди да влезе в сила новият Устав на ООН е учредил Варшавският договор. Таен. като го погват, налага се да поизлезе видимо от политиката и за това "умира" на датата, на която е бил разпнат Исус-на 18 Март 37 г.н.е. по стария стил, по новия се пада на 05 март.

700 гр. водка венозно и ще е готов за изписване

КГБ ако знаеше тоя какви ще ги надроби... още в партийната школа щяха да го гътнат! Предател! При това прост като галош, караше само на усмивки и обещания, а не договори и клаузи.

Леле а.тебе.кой.те.из.а.такъв глупак

Да е жив и здрав, навря комунистите в миши дупки хахаха....

И сега няма пречки пак да се кандидатира, ама той ще иска на ...Съветския Съюз!?

...Стана и без вазелинче. ...ха...ха..

То, за 2 седмици ще му го направим !

тов. Горбачов ! Англичаните казвали : Ако Горби бе Сталин ,комунизмът нямаше да падне ! Не разбирам само едно :защо се лекува в СССР. Свърши парите ли, не му харесва при К.апитал изъм а ли,

Горбачов се лекува в Германия.

предател

Да.не и жив и.здрав Горачов най-големият Президент от както свят светува

Какп още го търпи земята тоя предател.

Даже и дяволите не го искат при тях ....

ни занимавате с този нещастник!

белязан и от Бога дори!

Ама за прибиране от Рогатия.