17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че американска компания....то джендъризма ходи по америка)))

колко букви излишни колко мастило? Що? Просто - педал, гей и ясно!

Това е един елегантен начин за преброяване на психично болните. И съответно кои представляват опасност по време на полет.

На Денят на благодарността си купих нова хонда акорд. В брой. До днес не съм си получил документа за собственост. Позвъних в Honda USA и 2 дни ме прехвърляха от департамент в департамент защото нямам финансиране а съм платил в брой. За тях не съществувам повече. Накрая не издържах и им теглих майната по балкански напоително. След 30 минути получих позвъняване от полицията....че ще ме съдят за сексуално посегателство и тероризъм. Твърдо останах убеден, че по тази статия съм бял мъж с хетеросексуална ориентация. Ха.ха.

Накрая вместо "пол" ще пишем "саламче" или "прасковка". Все същото, а лудите ще се наричат както си искат.

ако някой ми каже, че е неопределен пол, веднага звъня в полицията, че иска да ме измами.

АБЕ КОПЕЕТА МРЪСНИ, Я ВЪРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ С ТЕЗИ ИДИОТИИ И ИЗВРАЩЕНИЯ. МАЛОУМНИЦИ МРЪСНИ. ЧОВЕК Е ДВУПОЛОВО СЪЩЕСТВО ИДИОТИ ПРОКЛЕТИ. ЛИПСА НА ПОЛ ИМА САМО ПРИ ТЕНЕТИЧНИ АНОМАЛИИ ИЗРОДИ В.МРЪСНИ ДЕТО СТЕ ТРЪГНАЛИ ПРОТИВ ЧОВЕШКАТА ПРИПОДА.

За кинти и маймуни ще станат!

джендърите в настъпление наш Бойко как не се напънал да го въведе?!

ако няма, ще е дискриминация към тези малцинства, ужас.

но за специални хора трябва да се оборудват специални тоалетни.

Виждате ли как залязва бялата раса? Заради тъпотиите, които се толерират рязаните карабини ще ни превземат и претопят!

"Пътниците ще могат да избират между "мъж", "жена", "предпочитам да не казвам", както и нововъведеното - "неопределен". Това ще послужи на хора, които не се причисляват нито към мъжкия, нито към женския пол, а по-скоро към т.н LGBTQ общество." Копирали са анкетата на учениците в българските училища ;) Евроатлантически ценности :((( Eвроатлантически изроди.

Педеругите ме загубиха като клиент

Да бяха премахнали избирането на пол изобщо. За какво им е? Утре ще искат да се делят и тези от "другите" на отделни групи, а е трудно дори да се изпише. Онизи се делят на над 30 типа, така че това утре може да се казва LGBTQAMDEGFNGSFGDHDFKEITJEWIJCMXXQCQEDCADE общество. ;) Тръгнат ли да им правят тоалетни, за това глобално ще се изхарчат милиарди. Например хермафродитите (с двата полови органа) се водят някъде 1 на милион. За България се падат 7. И за тях после само тук ще се хвърлят стотици милиони, че да отговарят тоалетните.

Една жена се чувства куче иска да я третират като куче. Мисля, че беше американка. Друг пък 58 г., холандец, се чувствал като 7-годишно дете. Нарича се трансейдж (transage). Ако при трансджендърите чувствата са правилното нещо, а биологията - грешна, то на какво основание ще кажем, че в случая на тази американка и на този холандец важи обратното - биологията е правилното нещо (homo sapiens, възраст), а чувствата им - грешни? Ето ви лицемерие и двен стандарт. Или ще трябва тотално да полудее света, за да се гарантират "права" и "слободии на всички.

За сметка на това , праволинейните мюсюлмани , ще ви плющят кат таковата, и ще се размножават Като хлебарки

Джендърмерията в действие!

Мислех че на психично болни им е забранено да се качват на самолет.

Как да разбера, като няма документ, дали е мъж или жена - на колко градуса да го наведа ? ... или да се осланям на моето 6-то чувство и моя опит ? :))))

Стъпка в правилната посока! Дано накара повече хора да се замислят!

Изобщо не стъпка в правилната посока. Стъпка в правилната посока е въобще да не питат и да не събират тази информация която после да продават на всеки който поиска. Няма значение от какъв пол е човека, важното е само дали му стига една седалка, или не. Това се определя по размера на талията и теглото, но всички са твърде болни от толерастия за да питат тези наистина важни за организирането на полета неща. Защото като се случи да наредяд двама по 150-200 кг един до друг и няма място за трети на последната седалка, ако ще и да дете под 40 кг.

При проверката на пътниците на рентгените ще е проблем ако не декларират.

И аз предпочитам да не казвам, а направо го показвам. Все пак иначе може да си помислят че нося картечница...

Аз съм от неопределените, посещавам само женски бани и тоалетни.

AMu a3?!?

Сега ще разберем къде има най много педали.

Има едно прекрасно изследване. 2 наложени карти на щатите- Едната е електоралния вот за хилъри и тръмп, другата за достъпвани порно сайтове по ip. Тази за порносайтовете е разделена на хетеро и гей, като от гей преимуществено се отличават тези с мъжкото порно. Последните се припокриват с районите гласували за килъри...

Абе защо и е на една авиокомпания или превозвач да знае пола на пътника ???? Нещо не виждам връзка с услугата.