17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бетона ли се е запалил?!

Майсторите си пекат наденички на жара !

В коментарите дотук освен злоба няма друго. Блокът бил на мутри, на ТИМ и т.н. Точно същата е реакцията и ако покажат например нов и хубав хотел по морето. Завист? Каквото и да е, такова злобеене не е ново за българина, вреди ни и е част от причините за разрухата и бедността в които си живеем.

P.S. Досега се бях наслушал, как курортите ни по морето се презастрояват, бетонна джунгла и хотелите били на пясъка. Сега вече и градовете ни се презастроявали. Бетон до бетона, майно ле! Ще ми бъде интересно да видя еко колибите от слама и тръстика сред дивата пустош където си живеят тези хейтъри :)

Да бе, все плюят бетона, ама един не съм видял да живее в землянка

Главния архитект на Варна е виновен за престрояването в парка до паметника. Сградата на Симфония също не трябваше да се строи там. Вместо да се оправи парка за да могат да се разхождат хората от квартала , се престрои с много високи сгради. Не остана зеленина там. Много жалко за варненци.

Още има да се строи докато стигнат блоковете до паметник.

Тоя тъпан, дето е правил видеото, толкова ли не му дойде на акъла за близо четири минути, да завърти камерата на ляво и на дясно, белким се ориентираме по-добре, къде е тоз велик пожар?!

Строежът е до стъпалата на Паметника на българо-съветската дружба. Там целият хълм вече е опасан от строежи на ТИМ и продължават да строят.

Благодаря ти Митко!

Разбирам, че е удобно все те да са виновни, но този път не е така. Строежите там не са техни, не отнема много време да разбереш наистина на кого са.

Единственото нещо което ТИМ строят в района е стадиона. Останалото е на Планекс и разни добрички зърнари.

Там преди имаше парк... Сега има бетонни гиганти, които 20 години ще бъдат в продажба. Кой позволи строителството?

20 години ??? Я иди поразпитай какво се продава, тук таме може да им нещо останало на лош етаж и гадно изложение ! Хубавите апартаменти са купени още на зелено !

Това е нестабилна зона. Истинските варненци го знаят. Другите ще плащат за руини..

Парк, който беше тотално занемарен откъм поддръжка, но пък осеян с боклуци и спринцовки. Парк, в който никой от години не беше стъпвал за разходка. Не го казвам като оправдание, на този и подобни блок не му е мястото там. Но това беше и е реалността :(

Гадна работа..... дано пожарникарите са добре. Но този блок е дело на говедата - собственици, архитекти от варна, стари корумпирани кметове и новия (нищо не можем да направим) идиоти. И за идиотите които казват "града трябвало да се развива" - вижте в чужбина как става. Като се ОБНОВЯВАТ СТАРИТЕ БЛОКОВЕ, а не да строиш нова грозотия върху малкото ЗЕЛЕНИ площи и паркове останали!!!!!! И всеки блок индивидуално грозен... няма дадена норма, така че града да е красив... всеки полу-архитект каквото му скимнало..... Идиотски управници унищожаващи хубавата ни държава

Къде да се развива града ве тапунгер!?! Във Владиславово и Младост и претъпкания център ли!?!?

Тъй става като запалиш кофражното масло, защото си държиш цигарката между избитите зъби... евала майстори !

Мутренски блок ...1200 евро н квадрат ...

Ти ми построй ми до него на 200 евро квадрата, веднага ти го купувам ! Покажи колко евтино можеш да продаваш !

Ама защо минуси бе, аз съм съгласен, че 1200 е скъпо, затуй предлагам на човека да ми построи на 200 еврака, и да покаже колко евтино може да бъде !