Голият мъж, който вилня в храм "Света Неделя", е задържан е за постоянно в ареста

Софийският районен съд се е съгласил с доводите на наблюдаващия прокурор, че има реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета всичко...питам се тоя дали въобще е добре с главата (тогава те не разбират кви ги вършат) или просто е бил друсан ?? Ако е ку-ку... е за ония заведения. Това са нещастни хора и обществото никак не се грижи за тях. Ако пък е нарко или пиян, заслужава си го.

И какъв е тоя жалкарник , циганин , турчин, евреин, гей или македонец ??? Единственото, което ще вразуми тоя нелеп путкарник е бой, бой, бой и пак много бой....Всички , които си позволяват обругаване на християнски храм изобилно количество бой ги вразумява...Ясно е ,че това е провокация добре организирана от вражески настроени срещу българи и православни християни сащ-исаната грозилия кака мустафа, западнало европейци и гейовници, турци, цигани...

атентата през 25-та година! Този път не с бомба в купола, а направо с коженото "торпедо".......Но трябваше да си потърси женски метох, освен ако не е блюдолизец, така да се каже по-културно. И всичко това в Центъра, в един знаков храм, пред погледа на бизнесмените и чужденците? Виждате ли колко е лош примерът със средния пръст на "избраниците" ви, а? Остава същите и да се съблекат на трибуната, и хептен ще я вапцаме! Но чакай да не им давам идеи, че после мен ще обвинят. Толкова им акълът и образованието. За произхода да не говорим.....Там вече става страшно......А външният вид - в родилните екипи май трябва да има и дежурен пластичен хирург, веднага с пръкването да нанесе някои корекции, поне да не се стряскаме после.

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите!

като оберат някой или пребият някой ги пускат след 24 часа, ама ако влезеш и си го развееш в храма си особено опасен престъпник... Не го схващам това приложение на нашето законодателство!

Ами държанието му към жената? Или щом не се е стигнало до изнасилване, нама нищо. Жената да свиква.

Ти си глупак!