Глобиха собственика на изоставените в Осоговската планина коне с 4500 лева

Оправдателната присъда на Петър Пищалов бе отменена и той е признат за виновен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е й тъй ва харесвам коментиращите да сте свирепи мошенниците трябва да сецнаказват, само неразбира премиерът Бойче как го търпите

Преди година на всички стана ясно, че Пищалов е един престъпник, хитър крадец на европейски средства, нагъл и нахален и чак сега глоба 4500 лв. С какъв акъл е изоставил конете? Важното за него че е прибрал парите, конете вълциш ги яли. С такъв съд тежко и на България, една година докато отсъди за едно очевадно престъпление.

Оставете този гнусен нещастник в Осоговската планина през зимата без храна, вода и подслон и без възможност да слезе в цивилизацията за толкова време, за колкото той е оставил тези благородни животни с ясното съзнание, че ще умрат. На мен това ми се вижда справедливо в случая.

Тоя не взе ли над 160000 лв. по програми? 4500!?

Този е явно крадец, и конете са само прикритие за крадене на пари от бюджета през ЕС. И е редно да го осъдят именно за крадене, не само за коне и глоба от 4500 лв, която звучи като подигравка със съответния закон.

Като няма с какво да ги храни ги е оставил в гората но е завалял сняг и е станало бедствено положение с тези 4500 лв може да вземе поне 1000 бали сено и да не останат и тази година гладни-

горките душички, това е жестоко

В котленския балкан има стотици изоставени от циганите коне,които излизат на пътя и са причина за много инциденти и катастрофи с фатален край! Това продължава повече от 20 год и всички знаят циганите които ги пускат през зимата и прибират през пролетта, но никои нищо не прави !

Като му преведат следващата субсидия няма да ги усети...

Те по проект се гледат там, на свободна паша...но виж ти, жребецът изнасилил бил кобилата...

Тва да не са канарчета? Нали държава си изпраща Бирник да гледа дали точките по проектите в които участваш са ти изпълнени. Каракачанските коне се гледат в природата от както ги има! За проявената небрежност не е виновен само въпросният участник в проекта, а и органът отговарящ за това дали си същият чешит като тях, искащ само да усвои едни пари или наистина полагаш грижи за животните! Човекът не е виновен, тези коне са камилите на конете, построявайки им подслон/заслон за лошо време, осигуравя 100това Успевамост при всеки лов на хищниците, което ще доведе до по- голяма смъртност у стадото му. Тук главно хора които са гледали в апартамента си риби, костенурки, хамстери и прочие. Хора които не са си каляли обувките за да видят как се гледа животно в балкана.

tonk11

Чудех се аз що в комисията за проекта има врачка ама сега разбрах. Да гледа на боб дали кандидата е чешит или не е чешит.

Има една история за хора вегетарианци, които разделили петлите от кокошките за да спасят последните от изнасилване. Така и с този проект. Програмата на ЕС не е насочена към гледане на коне домашни любимци, а такива за ядене и за да подобряват пасищата и поминъка с района. А петлите станали педераси и имало вече наистина изнасилване. Е, ало историята е истина, че се появи от ЕЖК.

Собственикът имал 100 коня и за тях взел субсидия от 260000 лв. Оставил 70 от конете да умрат от глад и студ, платил глоба 4500 лв. Всичко това е възможно благодарение на управлението на Герб+ДПС заедно с патериците ВМРО, НФСБ, Воля и псевдоопозиция БСП. Ако всичко това ви харесва - отново гласувайте за статуквото.

В Б-я всичко е схеми и далавери. Няма реално работещ бизнес защото ако има ти го вземат и разграбват. Затова няма и чуждестранни инвестиции. Всички ни заобикалят като чумави. ГЕРБ не ви се е паднал от лотарията, нали.

Оставете човека на мира - в Осоговската планина през зимата.

какво искаш да кажеш, да остави душичкштехда се измъчат..да бъде глобен е малко

tonk11

Я пробвай да разбереш какво е написал и после пак се изказвай.

конете ще платят глобата! Като продадени на кайма!!