Богат алжирец плаща глоби за носене на буркини във Франция

Богат бизнесмен плаща глобите, наложени на три жени, нарушили новата забрана за носене на буркини във Франция, пише "Индипендънт".

Обратно в новината

Коментари - Богат алжирец плаща глоби за носене на буркини във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе дайте по монокини всички.... да видят, че всички сме с добри намерения...

""Да, със сигурност на някои места има малки спорове и ние ще продължим да говорим за това. Но дали в Канада можем да говорим за приемане, за отвореност, приятелство и разбиране? Точно натам вървим и това преживяваме всеки ден в нашите разнообразни и богати общности, и то не въпреки, а заради тези различия", каза премиерът на Канада." Културния марксизъм броди из канада :)

глобата си е глоба, не е такса

Много голяма социална несправедливост към жените принадлежащи към мюсюлманската общност. Дано им просветне и да спрат този тормоз над тях с подобно облекло.

Ама, зачитайте фундаменталните свободи на ислямистите да превземат държавите в Европа, за да си направят халифат! Този що не пусне ханъмите си в СА да се плацикат на плажа без чаршаф (нали не одобрявал никаба)?! Като иска демокрация ще живее по европейски. Иначе, свят широк!

Защо не се споменава причината, предизвикала решението на кмета на Кан за забрана на буркините през август? Разкажете за предизвикателната акция в аквапарк "Всички с буркини"! Стига несъстоятелни шумотевици без информационна стойност. Богатите мюсюлмани плащат на български гражданки от различни етноси да носят фереджета и да се забуулват. Това също няма нищо общо нито с вяра, нито с вероизповедание - бизнес, просто бизнес. Бизнес, който натрапва разделение в обществото и благоприятства други прояви на екстремизъм, си е престъпление.

Между другото даването на повече от 300 евро без да има никаква връзка между този "бизнесмен" и плащащите глоба е финансово престъпление. Все едно работа на черно.

Когато арабелите ми осигурят спазването на моето фундаментално човешко право да ходя с минижуп и открита коса в Саудитска Арабия, тогава и техните кифли ще могат да плажуват по буркини в Сан Тропе например. Но нали знаете кога ще стане това?!!! - Когато цъфнат налъмите...

му работа ли е или показва,че са сплотено племе?Я данъчните да го следят какво заработва и какво отчита за облагане!Алжирски измекяр те едва го пуснали в селото ,а той точи лиги по попската щерка

пингвините с нищо не са ви виновни

Тази снимка.......Мацката ще се къпе или ще се пере ?

И аз се чудя същото - като чедо на морето знам, че на пясъка си е горещо и по бански;) И не ми се мисли какво е да се тупнеш на плаж с подобни "бански";о))

Че и повечето от техните облекла са черни на цвят..

Ми нека да плаща! Два-три-пет пъти, десет, ако е по- упорит, накрая ще му писне и ще спре. Хайде, аман от изнудвачи!

Нищо подобно. Трябва да го осъдят за подстрекателство към антиобществени прояви. Тогава ще трябва да се бръкне в джоба си доста по-сериозно и от негово име и за повторно действие да иде в затвора.

и що е хитаб и фередже. Хайде да се разберем- бурката покрива цялото лице и тялото и оставя открити само очите. Такива у нас носят само циганките от пазарджишката маала, които от протестантки станаха мюсюлманки. Ако им платят будистите и будиски ще станат.

терминът "фундаментални свободи" май идва от фундаментализъм - разбирай ИСЛЯМСКИ ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ, тоест шериат! Това не е либерална ценност, а дълбоко ислямска, джихадистка идея! Няма нужда да казвам какво значи ДЖИХАД!

Този като е готов да плаща глоби дали не е готов да плаща и терористични актове

Да му изпратят свинска глава.

става КРИСТАЛНО ясно, че алжирските джихадисти провокират ислямската вълна в Европа. А в Брюксел и Берлин си чешат макарите. Иначе Ивайло Дичев какво да го коментирам!? Сосороидните ценности са ясни! Жалко е, че накрая всички ще го отнесем, заради такива предатели на стара Европа.

Този богат алжирски бизнесмен защо не си живее в Алжир? И как е положението със свободите ,за които той претендира, в Алжир например ? Дали ще ми разрешат да си ходя там, както във Франция например ?

в този стил да кажа не обичам свинско,но ако има 1 шкембе чорба ще я хапна пред този свободолюбец

Шкембе чорбата се прави главно от говеждо и по-малко свинско, пачата е от свинско.

Когато нещо се превърне в символ на терор, то слева да бъде забрнено. Примерно: фашисткият пречупен кръст например е будистки символ. Не е бил забраняван. Но когато се превърна в знак и символ на убийци, обществото го отрече и го забрани. Днес в Европа използването на този знак си е забранено по консенсус и е подсъдимо в някой от държавите. Защо ли да не се забранят символите на религия, която днес е най-агресивното, което се случва в Европа днес. Та питам: за каква свобода може да става дума, когато тази религиозна общност не се е рпеборила до сега да си вкара вярванията в божествени релси и да опази чисти символите си? След като няма положени усилията или те не са постигнали успех, правата остават невалидни и тези символи престават да бъдат приемливи, следователно е редно да станат незаконни. Оня, дето вади парите, в богато, но пошло или тъпо копеле, едното от двете. А глобите трябва да продължат и просто да проверят колко може този да финансира исляма в днешната му изродена форма. Дори е редно всяка следваща глоба да нараства по размер по геометрична прогресия, за да се откажат такива смешници, след като им се струпа милион за поддръжка на фантазиите им.

Да ги глобяват ,докато фалира!И хазната ще напълнят така!

Когато видя, че Франция не уважава фундаменталните свободи, аз винаги ще извадя своята чекова книжка, заяви бизнесменът. Oх, мурльооо, мурльооо, добре че ви приеха в държавите си, че да закаканижите и вие за "фундаментални свободи"! А фундаменталната свобода да се движиш свободно в държавата си, без непременно някакъв арабски примат да те обара или сгази с камиона си - там нещо да коментираш?!

Приеха ги, защото тези държави са им били колонии дълги години, но ние какво сме виновни, та искат и тук да дойдат ?

Да, били са колонии, да приеха ги в държавите си после, когато "извоюваха свободата си", но пак да питам - какво ти разбира свиня от кладенчова вода?! Дадоха им права, образование, работа - те какво направиха с тях?! Същите скотове като нашите "братя от маалите" и същите претенции за права и само права!

да плаща амуджата!Тъкмо ще понапълни бюджета на общината!

Тоя се подиграва и им плюе в лицето на всички меки китки от гейропа. Направи ги за смях на кокошките.

направете на "калпак' по 100 хил.еврака и ще му се види скъпо

точно и аз си мислех да предлагам да вдугнат глобите

до репликиращия ме пишете без да мислите. чукча не читател, а писател. той не е платил от тяхно име и за тяхна сметка, а е хвърлил парите пренебрежително към омразната нему християнска ценностна система. при повтаряемост на незаконосъобразно деяние същото се превръща в рецидив, а санкциите се кумулират количествено, след което се отегчават. имате ли въпроси. ако ли не, у лево. приятен ден. а след като не е с всичкия си, защо не е под запрещение. утре може колана с бомбите да препаше. мислете поне малко с гънката, противоречите си.

За какъв рецидив говориш Този вече трябеаше да е подсъдим за склоняване към престъпление Тази толерастия ще ни изяде главите

До миналата година, ако някой говореше за забрана на исляма, щях да бъда напълно против, тъй като смятах и смятам, че религиозната свобода е свещена за демокрацията. Но, след няколко месеца изучаване на Корана разбирам, че ислямът е първо и главно правова система за тоталитарно управление на база на най-мракобесните сатрапски традиции на Изтока, а на второ място религия, и то само в услуга и за утвърждаване на мракобесието. "Умереният" ислям е приказка за наивници. Съгласен съм че ислямът трябва да бъде забранен в Европа, и то ВЕДНАГА. Иначе, тъй като сблъсъкът е сигурен, колкото по-се бавим, толкова той ще бъде по-тежък.

ИЗГОНЕТЕ ГИ ,ЗАЩО ТАМ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ КЪПЕШ ПО БАНСКИ , А ТУК , В СОБСТВЕНАТА ТИ КЪЩА , ТЕ ЩЕ СЕ НАЛАГАТ НАГЛО И НАХАЛНО ,МАЛОУМНИ ПОЛИТИЦИ СЪСИПВАЩИ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА !!!!!!!

Демократична държава не значи, че всеки може да прави каквото си иска, означава, че закона и реда се отнасят за всички. Щом някой ще им плаща глобите, тогава затвор за неспазващите правилата. От ясно по ясно е

Никакъв бизнес с отворкото и да видим след това дали ще плаща...

Като има пари бол - да плаща! Но това е нагла провокация срещу правовия ред!

след 2 провинения рецидив наказателна отговорност и така всичко е много лесно,започват последователните действия записани в закона за рецидив,сега друг е въпроса дали този не е заплаха за националната сигурност,абе ако франсетата не знаят да питат братушката,но със сигурност знаят та ще видим дали могат и най важното имат ли желание

Уморих се да пиша сто пъти едно и също нещо и то е, че рано или късно самият живот ще наложи да се забрани исляма като античовешка доктрина. Няма как да си затваряме очите за очевидната истина-исляма работи против човешкото, нормалното, свободното, естественото, изявата ни като хора. Самият факт, че е толкова циничен и нагъл този арабин говори ясно какви са тези хора и могат ли изобщо да са умерени. Има ли умуруна наглост или умерен цинизъм? Има ли умерено нахалство да налагаш в чужда държава дебелащините си?

Думите ви показват две неща: 1. Дълбоко непознаване на исляма 2. Дълбоко непознаване на съвременната история - вие не правите разлика между традиционен ислям и салафизъм

1111111111111111111

А тези с бурките и немитите, готови да убият всеки, когото считат за неверник, познават ли исляма? Дълбоко се съмнявам, но това не им пречи да проповядват и пропагандират античовешки тези и да прилагат съответните практики. Фашизмът го забраниха заради фашистите, които го прилагаха на практика, без да го познават като философска доктрина. Така че не виждам нищо нелогично ислямът да бъде забранен заради ислямистите.

Явно традиционният ислям ражда ето такова. И не може да си го удържи, губи легитимност. Ислямът явно е слабо вярване, щом допуска такова чак разслоение, т.е. сектантство. От друга страна чел ли си посланията на Корана, в частност онова, което се смята за думи на Мохмед? А знаеш ли, че Мохамед е завоевател? Знаеш ли, че "пророчеството" му е въведено от по-възрастната от него жена, с която е живял ие целяло укрепването на властта му и подчинението на народите, които е водил? Чел ли си по какви критерии е бил доказан, че е пророк? Ако не си, прочети. Ще ти стане ясно, защо все има проблеми с исляма. Защото ислямът е създаден точно такъв, какъвто днес създава проблеми! Именно за това. За разлика от Христос Мохамед проповядва война, завоевателство и смърт. При христините поне смъртта е оставена в Стария завет, който не се взема за определяща база.

1.Да но от твоя страна 2. Салафизъмт е връщане към корените на исляма, колкото е по традиционен толкова е по-краен ;)

това е незаконосъобразно деяние. за констатиране на нарушението е издаден индивидуален административен акт. не може лице, разполагащо с ликвидни средства, да погасява чужди задължения в резултат на виновно нарушаване на общ административен акт. а приходните ордери на чие име са издадени и т.н. ислямската измет започва съвсем откровено да се гаври със законността. приятен ден.

рапоне не пиши глупости.... Всеки може да плати нещо от името на другия.... особенно ако не е с всичкия си....... Това е във всяка една държава...... Няма сега да си промяняме законите само защото не ни изнася.... а стига глупости...

пишете без да мислите. чукча не читател, а писател. той не е платил от тяхно име и за тяхна сметка, а е хвърлил парите пренебрежително към омразната нему християнска ценностна система. при повтаряемост на незаконосъобразно деяние същото се превръща в рецидив, а санкциите се кумулират количествено, след което се отегчават. имате ли въпроси. ако ли не, у лево. приятен ден.

Ся, щом като в едно демократично общество всеки има право да носи каквото му харесва, ок. Но тогава при среща с органите на реда - идентификация и обиск, ако трябва и избирателно. След 100 м - друга патрул - пак идентификация и проверка. Ама не може на общ. място - добре, заповядай в полицейското, с жена-полицай и т.н. И така по цял ден, докато не реши да си стои в къщи и реално няма хора с бурки навън, или като не й харесва, да напусне страната. Толкоз!

Пурдавами нефт и има пари.Ши плаща за бурка.Ви кат не иска бурка ши плаща на нащо жина да ни носи бурка

В Саудитска Арабия кореспондентките на CNN слагат забрадка, дори да не са мюсюлманки. Е, ще свалят дрехите на нашите плажове !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Интеграцията ще бъде успешна, когато видим заглавие "Богат алжирец плаща университетски такси за жени, свалили бурките за да учат".

Правилното заглавие е "Богат алжирец осъден на две години за подстрекателство на радикален ислям".

Да всигнат глобите 1000 пъти. Нека тогава идиота плаща колкото си иска :)

БОГАТЯ АЛЖИРЕЦ ДА БЪДЕ КОМАНДИРОВАН ОТ ФРЕНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА НАЛАГА ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ СВОБОДИ В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ :))) ... СЪС ЗАПЛАТА 1 ЕВРО НА ДЕН - АКО Е ИСТИНСКИ ФРЕНСКИ ПАТРИОТ ЩЕ ПРИЕМЕ :)))

безнесмен бачка и живее о френски имоти ама иска да си я кара по неговото приматска система -бурки и буркини Ами да си обира шалварите и бегом у алжир като толкова му харесва Що за наглост Това е като да дойда у вас и да ви казвам какво да правите в своя дом АРЕ БЕЕЕЕ

С парични глоби нищо няма да ги спре, дори да са високи.

да ама в саудитска арабия ама ние говорим за франция на саудите си е техен проблем който ходи там на море да се съобразява с тях нормално е

А, който ходи във Франция, да не се съобразява с тях и то е "нормално".

ЗНАЧИ АЗ АД СЕ СЪОБРАЗЯВАМ СЪС АРАБИТЕ А ТЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ В ЕВРОПА ОППААААААААА НЕ ТАКА

ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС

Нагли,брутално нагли.да не би тази демократична държава да е тяхна.Дошли неканени и ще налагат собствената си култура.Защо не си направил демократична твоята държава,бе арабине.Ако европейска жена отиде във вашето племе и е с европейско облекло,как ще реагирате мръсни извратеняци.

ще я изч... с кеф а после ще я утрепат с камъни понеже са животни !!! Не искам да обиждам животните

Слизайки от самолета или влизайки в нормална държава, бурката се сваля веднага. Ако се види, че жена носи бурка съд, и ако не помогне забрана за влизане в страната.

Прост алжирски камилар.Я върви в Саудитска Арабия и искай жените да имат правото да гласуват и да карат кола....

Защо да ходи до Арабия. Той иска във Франция жените да не могат да карат кола и да не мога да гласуват.

Хи-хи-хи ;)) Моята религия "О!БУМ!тизъм" ми налага носенето на традиционна носия - пояс с динамитени пръчки, Калашник в лявата ръка и запалка в дясната. Искам среща с богатия алжирец, за да разширим борбата с несправедливостите в този Свят.

Циниза и лицемерието на мюслитата нямат граници! Ще ми говори тоя за човешки права...

Gugnelid

Ти полудя ли бре? Тя само косата си да покаже и ще я спукат!

сложи глоба 5000 евро първи ден като в паркирането инфото втори ден по 2 трети ден по 2 е да видим колко е бизнесмен алжиреца

Тези хора има за джобни по 50 000 евро, ще стане обратен ефекта. Ще се подиграват, че имат пари и могат да плащат и ще си носят бурките. С пари няма как да се реши проблема, трябва съд и забрани.

я сметни по добре формолата до месец какво става

абе имат имат ама 5000 евро са си пари Ще плати 1-2 пъти пък да видим до къде ще му стигнат парите да ги раздава ей така ГОЛЛЕМИО БИЗНЕСМЕН МОШЕНИК

Gugnelid

А този богат алжирец пита ли защо на европейките в Саудитска Арабия е забранено да ходят без бурки и какво им се случва, ако решат да опитат? И защо приема мерене с двоен аршин? Европейките спазват правилата, когато са в арабски страни, арабките да спазват правилата, когато са в Европа.