Стивън Хокинг: След 100 г. Земята ще е непригодна за живот

Световноизвестният физик и нобелист Стивън Хокинг смята, че повишението на температурите на планетата след 100 години ще направят живота на нея невъзможен.

Обратно в новината

Коментари - Стивън Хокинг: След 100 г. Земята ще е непригодна за живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До ядрената война - по-малко от 5 години. Хокинг да се коригира.

Кат нема телета ше ядем салам, ама от песок. За сега бг-то го заобикалят африканските орди, ма един ден и тук ша додът, щот нема да има къде да идат. А те раждат, не го мислят много много. Хокина за пет пари не чини у африката и онова другото бунище... абе там дет глави режат. Па като ни опоскат овошките и посевите, па и буренаците, е те тогаз мое до одите да се гръмнете.

Карлуково ?

Поредната манипулация за промити мозъци! Може ли някой да каже какво точно си мисли Ст. Хокинг, след като не може дори да го изрече. И тази програма, която програмира гласа му, дали няма някое бъгче, чрез което да се внушават твърдения, в които искат да ни убедят нашите политически господари.

Не ги четете тези манипулации, преди беше 2000 година, Маите, незнам си какво, сега след 100 години. Само пропаганда. А и господин Хокинс да ме прощава, но той е известен само заради физическото си състояние.

Абе не знам дали повишението на температурите на планетата ще направи живота невъзможен, щото нещо студеничко ми се струва, ама за сметка на това пък топлофикация вече почти 30 години стъжнява живота на немалка част от населението ни и като че ли тая напаст ще я има и след сто, че и след стотици години.

Още малко време остана, до отмяна на забраната на Барак Обама за генераторите на Мехран Тавалоки Кеше, от месец април 2012 година. Вместо ЯЕЦ "БеляНЕ", Бойко може да запълни милиардния гьол с ТОПЛО ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА закупена от Китай, с "браунов газ". С разработени парогенератори на базата на патентите на Юл Браун - Илия Георгиев Вълков. Да не говорим за електромобила на Никола Тесла от 1930-та година, патентите за който са заключени в сейфовете на "J.P.Morgan Chase" - "Джей Пи Морган Чейс".

Добре, ама нали знаете, че пак ще намерят начин да обират хората. Баба ми и дядо ми в Плевен още плащат студените тръби, макар и отдавна да ги няма.

ДЪЛБОКО СЕ САМОЗАЛЪГВА!!!ЗЕМЯТА Е ЖИВ ОРГАНИЗЪМ И ИМА ДОСТАТЪЧНО ОПЦИИ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ,ОЧИСТВАНЕ,НЕМИСЛИМ ЗА НАЩО ПРИМИТИВНО ВСЕ ОЩЕ МИСЛЕНЕ!!!

Вече Лейди Гея е получила от галактическия съвет на старейшините "разрешение", да скъса с режима на СТОИЦИЗЪМ. Това означава за Човечеството наводнения, вулкани, земетресения, суши, мразове ... и Бог Знае какво още. Това което е ставало с българския народ в изминалите години след Берлинския конгрес в 1979 година вследствие на душманите ни, на тях ще им се случи същото но мултиплицирано. Така наречения "холокост", ще изглежда като забавачка. Не само бедните плачат, и богатите ще проплачат. "КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГРАБИШ, ТОЛКОВА ВЕЧЕ ЩЕ "ПЛАЩАШ", Божи Закон.

Да се чете 1879, вместо 1979. Моля да бъда извинен, заради недоглеждането си.

самият стивън е непригоден за живот, но ето че съществува вече 70 години!

Каквото поискаш преди се родиш на "белия свят", това и получаваш. Свободна воля има всеки, да промени в инкарнацията си, предварително избраната съдба ... ако осъзнае с какви духовни и физически сили е надарен.

Има още много мегдан на Земята. Та ние сушата не сме усвоили а има океани и въздух, под земята и т.н. Мен не това ме притеснява а факта че човека е най големия хищник и най агресивното същество. Може само да се затрие. А с темповете с които върви прогреса абс. реалистично е до 100г да пращаме експедиции в дълбок Космос. Ще стане и това. И нови планети ще има. Но! Важното е да не се само-взривим от чрезмерна алчност и агресия! ..за начало това е важно.

Без краварите ще изкараме и 100 милиона години !

Не бойте се. Извънземните ще ни помогнат да се спасим.

Абсолютно вярно е, но има едно "мъничко условие". Това условие се състои в работата духовна, за спасение на собствените ни Души от собственика /THE MATRIX, "Орелът" на Дон Хуан/ на Пъкъла. Това не е алегорично, а директно посочване на проблема. Освен това тече и последния реален "компромис", времето до 31.12.2017 година. Който е сериозно загрижен за собствената си еволюционно развитие, ще разбере написаното. За "мъгълите" остава мързела, бездействието, отричането, подигравките ..., но ДЕБЕЛИЯ вече се е наточил и гейовете ще му се радват в следващите ... 26 хиляди години на новия земен космически цикъл.

Прогноза 1000 години, пък сега 100. Догодина ще я промени сигурно на колкото ми остават на мен, толкоз и на вас . Тоя изперка напълно.

Айде бе , може би малко повече. Поне 101 години.

Както динозаврите, така и хората ще изчезнат. Но хората ще се самопогубят, за разлика от динозаврите. Така или иначе след 100 години повечето от днешните егоистични замърсители няма да са сред живите.

Толкова агресивна раса сме, поради което не виждам нищо странно огромен процент от нас да измрат (по каквато и да е причина). Относно планетата ни - да ужасно крехка система е, и едва ли затоплянето е първия и проблем.

Ще Те възлюбя, Господи, крепост моя! 3. Господ е моя твърдиня и мое прибежище, мой Избавител, мой Бог, моя скала; Нему се уповавам; Той е мой щит, рог на спасението ми и мое убежище. Пс. 17:1-3

моите деца са вече големи бе чукчу,да се учат младите като теб!

Предупрежденията на Хокинг са реалистични и всеки може сам да прецени. Единственото спасение за човечеството са технологиите, които да пригодят условията за живот на Марс и на Луната докато стане възможно да се насели някоя друга планета. Тогава с ракета като "ноев ковчег" ограничен брой представители на човечеството ще напуснат Земята. Останалите ще загинат бавно необратимо. Така, че сега може би изживяваме последните щастливи години преди Апокалипсиса, който чука на вратата.

Това не е предупреждение а прозрачен намек (както е казал един тук) какво ни готвят. А под твоя коментар се говори за камъните в Джорджия. Там е написано на 6-7 езика, че за да има хубаво бъдеще човечествот и да се радва на прогрес и пр. населението не трябва да бъде повече от 500 млн. души!

На колоните в щата Джорджия ясно е посочена цифрата 500 милиона, които са идеалният брой човешки същества, които трябва да останат на планетата. Само дето не се посочва от кои раси и народности! Може би трябва да се досещаме.

Ние не споделяпме това виждане за въпроисния бр. население, а само ви ограмотяваме за какво става дума по широкия свят.

Споко, Стивън! Земята ще ни отсвири, ще се самовъзстанови и новите диваци най-вероятно ще са по-мъдри и по-коректни от нас към условията. По-важно е да са по-малко лакоми, предвид Историята, особено настоящата... И вместо да се преселваме на майната си, не е ли по-добре да си потегнем Къщичката за дълги времена, поне докато не угасне Слънцето?!

Не се споделят от всички! Поинтересувай се какво става например с Фокушима!

Фукушима е една точка на глобуса. Земята е преживяла много по-големи сътресения на жизнената среда, а човечеството е просъществувало и разцъфтяло в борба с последиците им. Със сигурност ще има и занапред сътресения, ще има и гибел, и оцеляване, и по-нататъшен разцвет. А хората ще се стремят към нови познания, нови пътешествия и завоевания, нови неуспехи и успехи - вече извън Земята. Ще има извънземни поселения на хора и изкуствени създания - не мисля, че в обозримо бъдеще ще има масови преселения в абсурдните условия на други планети. При всякакви катастрофи и несгоди човешката жизнена среда ще бъде тук, на Земята.

Сценарият е написан отдавна и нищо случайно няма да се случи. Освен това Ванга не споделя предсказанието на Хокинг. В случая той просто е използван, за да изпрати намек-послание до човечеството какво му се готви, и то да не изпада в паника, тъй като ще бъде за негово добро. Е, не на всички ще се хареса, но пълно щастие няма.

Много му се смрачи мирогледът на Стивън Хокинг напоследък. Не е здравословно, май, човек да се взира толкова в черните дупки - пък макар и само умозрително.

Комунистите поне чиния си имат, ама другите..какво ли ще правим.

Господ отговори на Иова из бурята и рече: 2. кой е тоя, който омрачава Провидението с думи без смисъл? 3. Препаши сега кръста си като мъж: Аз ще те питам, и ти Ми обяснявай: 4. де беше ти, когато полагах основите на земята? - кажи, ако знаеш. 5. Кой й определи мярката, ако знаеш? Или кой е опъвал по нея въжето? 6. На какво са закрепени основите й, или кой положи крайъгълния й камък, 7. при общото ликуване на утринните звезди, когато всички Божии синове възклицаваха от радост? 8. Кой затвори морето с врата, когато се то изтръгна, та излезе като из утроба, 9. когато облаците направих негово облекло и мъглата - негови пелени, 10. и му утвърдих Моя наредба и поставих ключалки и врата, 11. и казах: дотука ще дойдеш и няма да преминуваш, и тука е границата на гордите твои вълни? 12. Давал ли си ти някога през живота си заповед на утринта и посочвал ли си на зората мястото й, 13. за да обгърне тя краищата на земята и да изтърси от нея нечестивците, 14. за да се измени земята като глина под печат и да стане като разноцветно облекло, 15. да се отнеме от нечестивците светлината им и да се съкруши дръзката им ръка?

Не Съм говорил такива простотии... Освен това Мен ме няма, някой да ме е видял?!

Радвай се на жизнерадостния си живот :-) който е Божи дар.

да, след 100 години животът тук ще е невъзможен ... затова ще останат да живеят само няколко милиона души. Останалите ще дадат фира!

тоя завалията вече го тикат къде ли не. явно е че някаква група го е поела и го въртят като панаирна мечка. от специалист по черни дупки сега стана специалист по всичко. малко взеха да прекаляват.

Аз не съм решил още дли да имам деца. Въпреки всичко се опитвам да дам своя принос за планетата. Моите познати, всички с деца, не дават и пукната пара. Дори да работят на 10 минути пеша от работа се качват на колата. Който има деца да му мисли и да се бори, аз съм си ОК

по третия свят раждат като луди .. по 4-5 деца. Това е проблема.

Както при животните, така и при хората, колкото по-примитивен е видът/човекът, толкова по-голяма е популацията му и обратно! Това е природен закон.

...,че най-лошото,което се е случило на планетата-3емя е човешкото същество-неще и дума,но... само питам: ако въпросният Cтивън се казваше Cергей,щяха ли някои индивиди във форума да повярват на тия думи!?

Пък на него му остава 1 година...

Една година може да е много време, а десет-недостатъчно

Ами за пренаселеността се обърнете към Режеп Тайиб Ердоги и подобни нему, които насъскват муслимите да раждат колкото се може повече деца, защото така щели да успеят в установяването на световен халифат Iи да се отърват от християни и евреи! Тези "мераци" срещат разбиране у такива като Сорос и европейските политици, та дори и Папата!. Абе, Хокинг, абе Стивън, защо плашиш хората с тези прогнози и индиректно обвиняваш посочените за планетарните проблеми?! Шъ земът да ти вземат Нобеловото отличие!

Явно някой Русофил ти е избил зъбите, като си си поискал, та сега сън не те лови и пръскаш слюнка от злоба.

Значи.. да изоставим планетата на плодящите се маймуни и на алчността и стремежа да разрушават на шепа олигарси и кукловоди, и да ходим на Марс, където ще Тераформираме от нищото? Този напоследък не е в ред.

Че филмите за "Планетата на маймунмите" защо мислиш ги правят?! Първият се излъчи в далечната 1980 г.

papion

Защо да търсим нови планети, като и тях ще съсипем? По-добре милиардите за Космоса да отидат за спасяването на Земята. Едва ли ще намерим толкова красота другаде.

търсим, хляяяб!

Колкото и не пригодна за живот да стане земята ,пак ще бъде хиляди пъти по благоприятна за живот от луната и марс. Но няма нищо лошо в търсенето на планети годни за живот.

Причината за това, е че човешкото тяло е пригодено за условията на живот на Земята. Ако има тяло, пригодено за живот на Луната или Марс, например, то там ще е идеалното място за живот.

този човек вегетира и не вярваите на системата която уж изразява негово мнение

Тоя инвалид е избран нарочно и определен като велик учен!Това с него е чиста обработка на човешките кратуни!Стивънчо може да познае единствено в тъмнината дали едно магаре е мъжко,или женско ,а ние може и да не оцелееме и 20 години както е тръгнало с цигани и друга резана паплач

Срещу глобалното затопляне едва ли може нещо да се направи. Но срещу тези дето са на принципа: колкото по-тъп - толкова повече деца... ми може и да има решение. На първо време мерки срещу миграцията, природата ще регулира останалото.

Той и Хокинг има доста деца, въпреки предупреждението му за оставащите години и въпреки, че е знаел, че има генетично заболяване, което ще предаде на децата си. Явно е голям оптимист и силно вярва в напредъка на науката.

Пак ли ти... това ли е единственият учен на тази планета, че мине не мине една седмица и ни занимават с неговите хрумвания...със сигурност няма да изкара 100 години, планетата да я остави на мира..

представете си ,че планетата земя е вашата къща с малко дворче,извън това дворче е бездната: И така вие сте само двама и даже ви е широко ставате четирима и даже ви е по добре, ставате 16 и си викате може да има проблем, ставате 256 и проблема е налице, ставате 65536 т.е. далеч преди това всички сте в бездната,наречена Космос - няма ви ! Сега сме на предпоследното стъпало! Трябва да търсим нова къща с дворче или да зачистим доста от обитателите на досегашната ни !? Хубаво е да намерим нова,а дано,ама надали!

океи, започваме с вас!

Тоя киборг има ли представа за времето?

След като по-голямата част от човечеството е достатъчно тъпа, че да не може да регулира размножаването си, а останалата част - достатъчно страхлива, че не направи нищо срещу това е нормално да се затрием всички.

Може да са 1000 години, а може и да е един ден. Вчера "Анонимните" излязоха с клип, в който казват, че със сигурност идва в най скоро време Трата Световна Война. Така че, Бог дава - Бог взима.

Какво и как точно ще стане - времето ще покаже. Може да излезе прав, може и да греши. Едно е сигурно - никой, прочел тази статия няма да разбере. Много ми харесват обаче старши научните сътрудници по българско футболно съдийство и лауреатите за Нобелова награда по българска народо-психологофия. Чудесни индивиди! Бивши индиго-деца! "За какво да уча, като така и така знам всичко". Нали това беше мотото? Дано не бъркам... Доста изказвания от сорта "какво глобално затопляне, като е такъв студ". Значи... изкарали тази зима и пролет някакси и научните им доклади готови. Няма кой да им обясни, че това глобално затопляне не е като да те пекат на фурна с много лук, под звуците на Издислав. Все ми се ще да спомена, че глобалното затопляне ще предизвиква и високи температури, и екстремно ниски; и чести и силни бури; наводнения, градушки;продължителни суши и прочие бедствия и стихии и то все по-често и в по-необичайни сезони. Никой не е споменавал, че жабчетата ще усещат единствено как печките се включват от "Четири" на Пет", а след това и "Печката на шест". Ама как се обяснява на капацитети. То не чете, понеже всичко му е ясно, ти сега ще сядаш, да му се обясняваш. Та...Най-хубавото е, когато това стане, никой от нас няма да е между живите. Само някое поколение / кое по ред не знам/ дано в последните си мигове не рекат вкупом "Баси и тъпанарите са били тези навремето." Да, точно така ще се изразят в последните си мигове. Все пак ще са горди наследници на постващите къси мисли тук и сега! ;)

за това време е писано бе. "живите ще завиждат на мъртвите".

Тоя що не се фърли от шестия етаж? Мож да се упраи.

Пожелавам на всеки които чете това ОЩЕ 200 ГОДИНИ!

направо 220!

Аз мисля, че предвижда изчезването на Краварника. Ма си мисля, че 100 години са много

FuckTheEU

Медиците наистина трябва да му прегледат лекарствата на тоя, сигурно са много силни и халюцинира.

Стивън хоКинг много гледа филми на Стивън Кинг. Явно е че НАСА добре му плаща белким Тръмп ги финансира за нов тур по търсене на близки екзотични планети.

18 милиона години хората живеят на земята и работата още не е довършена,не се е построило човешкото тяло както трябва.Относно темата за глобалното затопляне тя е удобна на някои сили ,а и е оправдание за пръскане с кемтрейлс.Учените са работили по въпроса 5 год.и установили,че пръскат с барий,стронций,алуминий.Увреждащи имунната система.Напътствените камъни в Джорджия е написано,че населението на Земята трябвало да намалее.В Русия защо не се говори за глобално затопляне?Там няма такива теми.

Ясно е посочена цифрата 500 милиона, които са идеалният брой човешки същества, които трябва да останат на планетата. Само дето не се посочва от кои раси и народности! Може би трябва да се досещаме.

Въпросният г-н Стивън Хокинг, е толкова добра разработка на Central Intelligence Agency (CIA), че нямам думи. В момента този е с апарат, който прогнозирва думите му, но живот и здраве цялата мистерия с тоя ще излезе някой ден на яве. Помислете си, колко хора с неговото заболяване доживяват, а при него заболяването му е открито много отавна. Всички двигателни мускули, са атрофирали с него, изказът му е провлачен, даже нищо не разбира. А въпросната машина в която е един, добре програмиран компютър, която с най-малката сричка или звук може да ти доизмисли думите. Например като кажете "na" - автоматично може да се появи думата nassa, national, natural и т.н. Въпросната количка в която е имат нарение да се пусне за производство, което хора като неговото положение да могат да я ползват. Но всичко е в пилотни програми. Естествено, че след 1000 години, Земята няма да я същата, нещата ще са коренно различни дори и след 120 години.