Глобиха ”Пфайзер” заради подкупи на лекари, сред тях български

Фармацевтичният гигант Pfizer Inc се съгласи да плати глоба от 60,2 милиона долара в рамките на гражданско споразумение с правителството на САЩ във връзка с подкупи на лекари и правителствени служители в България, Хърватия, Русия, Казахстан, Китай и други страни.

Обратно в новината

Коментари - Глобиха ”Пфайзер” заради подкупи на лекари, сред тях български | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Офшорки,чекмеджета

Офшорки,чекмеджета

По същият начин сега ще бъдат стимулирани личните лекари да убеждават пациентите си от ползите да се ваксинират за Ковид-19.

Разбрахте ли сега защо в Швейцария едно лекарство струва 18 лв. а у нас 280 лв. няма по страшно от алчни лекари и фармацевти ! Това правят лобистите/рушведчии , кога започва разследването у нас или ЗДРАВЕЗАТРИВАНЕТО ще ги скатае ?

Уважаеми! Има хора, които си скъсаха задниците от писане на статуси в подкрепа на мерките срещу пандемията, а сега вече подхващат подкрепата на ваксините! Те са платени - може би кеш, може би с проекти,донесли им кеш и така нататък. Платени! Дано ги разобличат един ден! Някои комунистически отрочета, живели в чужбина и не успели са постигнат нищо там, дошли отново вБългария да се възползват от семейните връзки. Защото просто по друг начин не им се получава. Търсете платените инфлуенсъри!

Кажете имената на тези лекари в България. Защото така се създава общественото недоверие -говори се на висок глас, че лекарите получават ниски заплати, а ти познаваш например петима лекари с съм страничен бизнес и изключително висок стандарт.

най после се усетиха какво става с тези дистрибутори и медици-доста си живнаха из дестинациите,ако трябва да си плащат никога нямаше да излязът извън България

Бедни ми, лекарю! За какво е нужно да се надуваш като богоравен, защото си бил плащал години наред за медицинско образование, след като схемата за възвръщаемост на средствата за образование е толкова проста!? По-проста е дори от МЛМ-системата за продажба на парфюми.

Тези "лекари", които приемат парите на Pfizer не, за да лекуват, а за да заемат "достойно" място в обществената йерархия ... спят ли спокойно?

Вземали, вземали, хубаво. Сега вече има черно на бяло доказателства, че нещо незаконно е ставало. Някой да се сети да се самосезира, да видим осъдени, наказани? То ясно, че битият - бит, ама ей така поне за морална утеха, пък може и да посплаши някой да не прави повече така.

няма по големи преступници от лекарите, които предписват медикаменти сресту екскурзии. а това е основнят начин за работа на фармацевтичните компании. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

smirn0ff

това е практика на всички ликари, особенно на общопрактикуващите. Чували ли сте репликата - "Абе нищо ти няма, ама дай да ти изпиша един антибиотик..." - и фрас антибиотиците и някакви други лекарства, ей така профиклактично ...

hm

Ех, да беше само това... Ами Виндосите за държавата, ами смените на личните документи, ами ... и какво ли не... В Бг всичко държавно да се купи минава през комисионна, за някой от когото зависи!