Гледахте на живо в Dir.bg: Първото изявление на Слави Трифонов след изборите (видео)

Лидерът на "Има такъв народ" предложи правителство от експерти, начело с Николай Василев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЕКЛАМАЦИЯ-Гласувах за итн но като разбрах за приоритетите и сега искам да прехвърля гласа си за Демократична БГ.Може ли така като в магазина Като купуваш нещо като не ти хареса имаш право да го върнеш

Няма оправия, българина си иска крадците. Ние сме злобни,лоши ,крадци, шуробаджанаци, и т.н. Сега сме в патова ситуация пак за радост на ГЕРБ,ДПС,БСП ,измислените патриоти. Слави се опитва да направи нещо и казана пак и пак работи.ИТН не искат да са вечни, искат да помогнат иначе, нямаше да рискуват. без мнозинство.

Трифонов е поредният ПРЕДАТЕЛ на българите ! ! !

Цяла България искаше Слави да поеме отговорност и да състави правителство. Е,направи го,защото е Мъж с "топки".Човекът иска да се опита да оправи разрушената от Бай-Ганьо държава. Ако не го подкрепят останалите ще бъдат национални предатели!

До Професионалист А бе педал скапан тебе чалгаря ще те оправи ако още не е.

Къде е шахматистката ?

Смееех ...

Слави, не се мъчи, много интелигентни хора предлагаш, но тия дето са в парламента ще направят всично възможно да ги съсипят. По добре остави статуквото да измуче парите и България да си умре по естествен начин през годините. Тая година 6,9 милиона, догодина 6,3, подогодина 6 и така нататък. Българите ще плащаме заради егоизма и злобата си.

Нещо не виждам Министерство на околната среда и водите.....явно екологията е у левУ хахах

С този запис Трифонов повтори на 100% Интересите и желанията на чуждата държава САЩ в България. Интетесите на българите в това Ново Шоу ...липсват !!! Другите агенти на САЩ и Сорос-ДБ с удоволствие ще се присъединят към поредният проект на Запада за Подчиняване и ограбване на България. Статистите ИМВ също !! ... Махнахме един Слуга на САЩ ,за да ни натресат Нов Слуга ...Трифонов и сектата му ИТН.

Едва свърши изказването и оплюването започна. Но така ще е и по отношение на която и да е от другите партии. Голяма простотия и нищета. Това правителство няма да мине, въпреки че има добри намерения и повечето хора са подходящи за позициите си. НО предложението за 1 лв. субсидия ще натъжи всички партийци и ще се обединят против. Най-вероятно ще си остане служебният кабинет, а той е доста удачен.

някой да има търпение да изгледа целия материал ! Пак имаме политик, който говори на хората на запис, защото се страхува да излезе на живо. След предишните избори имаше коронавирус, сега ротавирус ли има ?Не може ли да каже пет изречения правилно, без да са му написани предварително и без да прави грешки ? От студиото на телевизиата си ли ще управлява държавата ?

Един лаладжия, обяви,че е избрал некадърни лаладжии, които да продължат започнатото от некадърното и некомпетентно правителство на Президенстващото Нищо. На това отгоре предложи за министърпрецедател, ллицето на некомпетентността и корупцията от правителството на царя. И това ако не е мизерия...

Чух няколко неща, които потвърждават казаното за френския вестник преди дни, т.е. изключително про-западна и про-американска ориентация на България. Той ще излезе по-син от Демократична България. А доказателствата в думите му са: - Влизане в Еврозоната, т.е. въвеждане на еврото възможно най-скоро. - Довършване на интерконектора с Гърция, т.е. приоритизиране на алтернативни доставчици на руския газ. Може и да зарежем Турски поток, ама той вече кажи-речи готов. - Голямата част от министрите му са завършили американски или британски университети, а особено ме накефи здравната министърка с участието и в тази асоцияция ли, сдружение ли за ваксините.... Ако сте съгласни с тази позиция, въпреки ситуацията в Черно море напоследък, добре. Сигурна съм, обаче, че гласувалите за него изобщо не са се задълбочили толкова и ще им дойде като гръм от ясно небе. Невежеството и простотията не е оправдание.

PEYTSCH

Мутро чалгарска, с толкова закани, омраза, „изчегърквания“ и ...нищо...Нали ГЕРБ щеше да е на 4-то място с 10% ? Глупак. Искаш да воюваш с милион български граждани? Когато спрете с тия диви маймунджулуци спрямо ГЕРБ, тогава ще станете хора ! За нас дотогава сте вмирисани партенки...Чао до следващите избори наесен или догодина! Максимално !

Сигурно ли е, че Слави е спечелил изборите? Излязоха ли окончателните резултати, че нещо не ми е ясно?

PEYTSCH

В САЩ (Сан Франциско) не е приключил изборния де. Утре ще има по-окончателни резултати...

С пичлемето то биг Брадър ще станем световни шампиони по футбол. Слави обеща, даже и македонците ще направим вице.

Кви са тия в тоя кабинет, бе?! По-добре персонажи от скечовете им. Не мога да цитирам имена, щото не ги гледам, но съм мяркал че имаше разни там образи на артистите - разни бакшиши, поетеси и т.н. Кой е казал, че министрите не може да са лирически герои? Че то в парламента и в министерския съвет и досега всички бяха филмови герои, начело с главния персонаж на Баце, дето Бойко толкова се е вживял в нея, че вече не може да излезе от ролята.

Министерството на гейовете кога ша го отваряме ?

не става за политик. Такива приказки са ако представяш мнозинството избиратели. Ако ли не, ще водиш диалог с другите и ще търсиш общи точки за изпълнение. Или на моето или нищо. В крайна сметка, отсреща седят не просто партии, а представители на част от същия български народ. И чието мнение също трябва да се уважава. Ама май на Славчо това му е далечно. А друго е тъпото, виждаме как Славчо официално циганизира България. Загрижил се за ромите. Бе мунцо, за българите се грижи, щото ние сме България и на нас ни пука за България. А не на тези дето само гледат нещо да краднат и да ни правят на абдали. на българите се мазни, не на мангалите. Българската история е правена от Българи и я има България заради българите, а не заради мангали. ба си изпадналата "философия!. Просто не е истина и падението, да се дръвчи на българи и да се мазни на мангали.

Шефе от циганското министерство питат моели тия дето ша ги пращаме в космоса да са цигани ?

Няма такъв прост народ да гласува за Бай Чалга. Те не са партия, нямат нито идеология нито опит, нямат кадри, затова събират хора отляво-отдясно за да предложат правителство и да си измият ръцете. Пълни аматьори, но докато консуматорите на чалга определят бъдещето на България, така ще бъде.

Фащайте самолета за Марс и не се връщайте, барабар с македонеца!

Половината кадри на ндсв са при Слави

а на МОСВ министър?

Никъде го няма, Слави го изпусна

Това правителство е съгласувано с Доган и Домусчиеви

Искам да видя физиономията на Ристьо Маджов и Хаджигенов след това изявление, дето се готви ха за министри

Защо в кабинета няма цигани, и те говорят поне по 2 езика :)

Има министърка на ромите

Предобрил е бЕлото нещо или пък му е малко!?!

Мда, значи двама български космонавти ПЛЛЮС един македонец. Този изби рибата.

Грешка - 3-ма български космонавти. Мекерето няма да е албанско или српско!

Коя пък е тази Бойчинова на финансите, в нета няма нищо за нея

Тоя верно води Ада след себе си...

Първите приоритети детски градини в София?!?, астронавтите, купуване на таблети!? Не чух пенсии, бюджета, здравеопазването и плана за развитието

Върха на сладолета. Първо в София, а после и в цялата страна

Татуирания участник в биг брадър Радостин шеф на спорта

Някой знае ли къде се подават документи за космонавти?

Как къде ,там дето се хродават дипламите от Харвард.

Тоя никито василев ми идва бая в повечко

Син на комунистически генерал.. Бил учил в престижни университети - главно в Унгария. Затова единственият му чужд език, настрана от задължителните руски и английски е унгарски.

Има такива много идиоти!

На пръв поглед смела постъпка с ясни намерения: бързо към нови избори за по-голяма подкрепа. Правителството му ще е 70% със сегашните министри. Няма лошо ако не се появи някакъв "задкулисен" замисъл. Който и да управлява все тая. Важното е да има ниска избирателна активност, да си знаят, че ги мразим...

Сега тези от ЧУЖБИНАТА да си дойдат.Много е лесно да го избереш, ама елате му сърбайте попарата вие.Как може тези хора да имат право на глас.Те не си плащат данъците тук, нищо не ги свързва с България.Защо избраха този въшляк, да им прави концерти и да му се радват там.Не ми харесват и ГЕРБ И МАЯ И АБСОЛЮТНО НИКОЙ.Всеки един от тях е просмукан с миризмата на БКП и ДС!!! Внуци, снахи , деца всеки един от тях има общо с комунизма.Трябват нови хора, но кадърни а не Слави и Тошко.На Тошето детето знаете ли каква кола кара?Знаете ли как живее той???Защо се залъгвате с тези идиоти???Нека висим какво ще стане.....

Хайде пак старата мантра, че тия от чужбина го избрали На предните избори за него инмаше 50 хиляди гласа от чужбина и 500 000 от Бг Та, както се казва - на крив морков...

Трифонов опитва да си Присвои всичко което Служебното правителство направи досега. Затова и "поема отговорност" да продължи неговата работа ! Много се надува еднодневката ИТН съставена от флуиден,несигурен ,изменчив електорат ! ...

Помнете ми думата.щом приключи изцяло преброяването на гласовете за Слави от Чужбина.ще мине Борисов по точки,но имам някакво съмнение,че двамата преди години баха много добри приятели,и ги раздели един голям имот зад НДК-то,където Борисов му бе обещал на Слави,и го излъга,и това им развали отношенията,та не знам,изобщо какво да мисля.вие кажете?

=====никито бе никито киндера ще е мин. пред. на плешивата мутрочалга....баф мааму.....

Една кукла на конци и 4-5 кукловода... Фарсът е гарантиран от Пепе Грило Учиндолски и ментора му. Никито е едно удобно средство, сработило се както с М.Дивизиева, израстнала покрай Кунева и Орешарски, така и с Прокопиев, М Йосифова /?/ , Еврохолт ИТН.

Давайте му властта на Болния човек на Републиката и да му гледаме сеира. Защото основно сеир ще става, но дългите години на чалга и турски сериали си казаха своето. Предричам, че правителството на Слави ще си тръгне под падащи камъни....ще има: "камъните падат, падат от небето". Чалгарчетата така ще ме разберат бързо и лесно.

Този човек неистово бяга от отговорност и НЕ ЖЕЛАЕ да управлява! Предлага тези хора за министри с ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ ,че никой няма да ги подкрепи !

Дай на простака власт и му гледай Сеира .

Северомакедонски астронавт! Македония от Скопие до Луната, България от Варна до Охрид!

Знаете поговорката "Едит ден гласуване = четири години гладуване и псуване!... и така вече ...тридесет години жалко съществуване!" Гласете се за ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ, т.е. ЧИПИРАНЕ, УВРЕЖДАНЕ И ЕФТАНАЗИЯ. СЛЕДВАТ РЕПРЕСИИ С МЕГА ДИСКРИМИНАЦИЯ И ПРИТИСКАНЕ, ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВО уж заради извънредни мерки с нови ПЛАН'демий и всякви други ГЕНОЦИДНО-ТЕРОРИСТИЧНИ мерки целящи само и само да се боцнете "доброволно". НО, казват злите изици, че всички щяло да ви мине когато се боднете с "добрите" фъксини, които са доброволни и без дискриминация се раздават ей така, от "добро сърце". АКО ВИ СЕ ЖИВЕЕ СХВАНЕТЕ ТОВА: ПОВЕЧЕ ОТ КИТАЙЦИТЕ СА САМО БАЛАМИТЕ или найвниците!- това ни е проблема. СЪБУДЕТЕ СЕ --------------------- В този клип хем ще видите от устата на елита за какво са им ваксините хем ще видите реално колко ""отлично"" работят те 1:1. Хайде вижте ваксерчета и ходете да си биете една -))) (ВИДЕО) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath Лекари и родители съдят Министерството на здравеопазването и социалните услуги за разрешението за употреба на СОVID-ваксина при деца http://bit.ly/DoctorsAndParent-Vs-CDCandFDA --------------------- Ако не схващате защо ви се случа това вече 30 години вижте това кратко видео.(ВИДЕО БГ) http://bit.ly/Podmqnata1989 "Разкрития от кухнята. Зависимостите на службите - интервю с бившия агент на ДНАС - Росен Миланов(ВИДЕО БГ) http://bit.ly/Zavisimostite-na-slujbite Бойко Борисов ми предложи да извърша убийство. Александър Атанасов ЕКСКЛУЗИВНО! Инфото му е 100% потвърдено и от бивш ДАНС-Росен Миланов, полк. Николай Марков, хакери гледали и записвали подвизите на Бойко, признания на нарко бандити и потърпевши. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/KalniteRiziNaVlasta1 “Имало едно време на изток“, – документален филм за мафията в БГ и насяването на страх, като основна тактика за управление в България! ОТ ТОЗИ ФИЛМ, ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ НА КАКВИ ПРЕСТЪПНИЦИ ИЗПЪЛНЯВАТЕ И ДО ДНЕС КОМАНДИТЕ! ТОВА Е ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА ИСТИНСКАТА ИМ ИСТОРИЯ НА МАФИЯ=ДЪРЖАВА БГ, КОЙТО Е ПЛАТЕН С ЖИВОТА НА АВТОРА МУ.(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/MutroHistory-GStoev ЕТО ГО ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ! ИМА СИ НАЕМНИ УБИИЦИ НЕ КЪДЕ И ДА Е, А В НСО и ПОЛИЦИЯТА. КОИ УБИ ЖУРНАЛИСТКАТА ОТ РУСЕ-ТЕ, КОИ СПРЕТНА ПОКУШЕНИЕ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ-ТЕ ИМАТ СИ МАНДЖУРСКИ КАНДИДАТИ, ИМАТ СИ ИЗНАСИЛВАЧИ, ИМАТ КОЛЕГИ ПОЛИЦАИ< ДЕТО ДА ГИ ПРИКРИВАТ, ИМАТ МЕДИИ ЗА ПАРАВАН И ВСИЧКО ИМ Е ТОЧНО> ДА ГИ ИЗТРЕБИМ ВСИЧКИТЕ! “ПО-СЕРИОЗНО С ВАКЛИНОВ”: ЕКСПЕРТЪТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НИКОЛАЙ МАРКОВ ЗА “ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА” в БЪЛГАРИЯ(ВИДЕО БГ) http://bit.ly/AntiCor1

Мандатът те ли ще го вземат или румката ще го занесе в студиото?

Скоро, очаквайте нови предсрочни парламентарни избори. Прогнозирам, "Няма такава партия" ще си е изпяла песента!

Славчо, с теб няма как да се разберем мойто момче. Защо Министър на МВР е някакъв си даскал от т.н. НБУ, чиито приноси в науката са по-малки от моите индивидуални? В БГ има 1 Висше Училище за Полицаи и това е Академията в Симеоново. Колко Университети за Полицаи ще генерирате?

ПОЛУЧАВАШ КОБУРГА АХАХАХАХАХАХАХАХАХА ЕВАТИ СМЕШНИКА