17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА всички сме на крачка от професионалното клошарство! С престижни работи, доходи, заеми, стабилни в стабилното и други подобни тинтириминтири!

ВУжаса, току- що в декларация от името на ИТН...Тошко Африканеца направи публичен КОИТУС ( ЕБАНЕ) на Мравояда и сестра Галева...Постави ги на мястото им и натърти..КОЙ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!! Евала Тошко само така- нищо скрито покрито от очите народни! Най- сетне разбрахте колко прав е Боко,че Бойкикев Хаджукян, Бабукян и сие САМО ЗА ПОСТОВЕ И ДАЛАВЕРИ ЛАМТЯТ !!! ЕВАЛЛА ТОШЕ

Да видим какво ще излъжат. Досега подскачаха от "нямаме пари, държавата е окрадена" до "има пари за увеличение на пенсиите, хиляди за новородени и заплатите ни ще стават европейски".

Закривай и нови избори. Тези се самоизядоха. Връщат Борисов с действията си. Визирам ДБ и ИБНИ се.

Стабилни в мизерията!!!

Само и само "зловещите" дела от предишните... И, нищо, що те сами са направили...

Как може да се дава думата на Филосов с Квадратна Глава ? Такъв бунак редко се среща и то в Габрово ! Една година Хората протестираха и Джипко Бибитко биеше хората и не си даваше ОСТАВКАТА , така че е безсмислено въпроси на тъпунгери от този род !

Нов внос и секънд хенд. А! И дюнерджийници на всеки ъгъл!!!

Какво става, другарите дето "спечелиха" изборите самоизядоха ли се или още се ръфат?!

за краткото време успяха да раздадат едни милиарди без покрититие по незнайни критерии, необезпечени кредити

Тъпак със зелени чорапи и две ментета...

Уйдурмата в плик чета от ром и пури

А фтмака и селската му чест, къде са ? На шопинг, или да

Гледайте шоуто на Слави сега ..а.ха

все едно слушам някой на маса много са зле тези нови парламентаристи и министри, въздух под налягане, калiнките на ГЕРБ са, като академици, такава посредственост, анй тъпото е че са цели клъстери от посредствени хора, които говорят надуто от трибуната, а министъра е все едно някъв лагерник от отбора по футбол от соца има този тип мимики

на македонската азбука ли пишете.

пич, ако беше умен щеше и сам да се сетиш какво се е получило, но не си така че и да ти обесня пак няма да разбереш

Харесва ли ви новото нормално, чалгари и червени боклуци?

Ние българите сме за г-н Борисов , а разницигани-чалгари , рубладжии, македонци и безродници подкрепяте мафията.

Да много ни харесва ,страхотно е, България върви напред въпреки канският рев и саботаж на бъдещите уволнени Гербероиди.

На шопинг? Аме! Там намина да си коландриса трийсетте сребърника, дет получи за това правителство и за това че излъга и предаде народа си.

И как точно върви напред, като са спрени всички проекти? Сега харчите още парите, оставени от ГЕРБ, но като свършат, ще те питам зимата как ще гладуваш.

Щом служебните министри и заместник министри ще получат 6 заплати, а цялата държавна администрация ще получи по 2 заплати като ДМС, значи финансите не са зле!

Когато спреш строежа на магистралите, когато спреш строежа на метрото, когато спреш и т.н. то стотици хиляди човека остават без работа и от плащащи данъци се превръщат в получаващи помощи. Демек, очаквани ни перфектната икономическа криза, нарисувана като по учебник.

И за пенсии намериха пари!

НЕМА по- ГОЛЕМИ МРЪЛЪОВЦИ !

Г Е Р Б : ГОЛЕМ ЦИРК ! ДАВАЙТЕ ПУКАНКИТЕ И БИРАТА ! рашо, КАПНИ ПО ЕДНО , АКО НЕМА , ДОНЕСИ ! БЕЗ ДРУГО сл. правит. Е ГОЛА ВОДА !

Изкуствената икономическа криза направиха с ковида. Тя доведе за година (не календарна, а от среда до среда) до над 36 хиляди повече починали. 1/3 повече умрели за година. А ГЕРБ и без това ни направиха номер 1 по смъртност и преди ковида. И докараха от почти 81 хиляди деца родени 2009г. ,когато идват, до 59 хиляди и малко 2020г. С ковид фобията кой знае още колко ще се смъкне.

Без майтап: ГЕРБ (Гастро-езофагеална рефлуксна болест) И си се нарича за кратко точно ГЕРБ. От преди да ги има.

Има ли пари или няма? Като дойдохте служебните нямаше! После изведнъж ги намерихте! Сега вече 6ти месец ги харчите! Предполагам като/ако дойде ново правителство пак няма да има! Тва комунистите винаги едно и също, следва фалит на държавата,пореден.

Такива са нашите политици.Негодяи от висша класа.Но чрез изборите ще им разгоним фамилията.Да се ръфат до кокал и да се самоунищожат изродите.