Главният редактор на "Дума" подаде оставка след бурен пленум на БСП

Сблъсък между Румен Овчаров и Корнелия Нинова белязал срещата на червения елит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това правителдство е е много калпаво, пенЦиите а мизерне! Най-добро беше праителството на Жан Виденов, пенЦията ви достигна фаттастиснити 3$! Цели три долара, без майтап! Цената на бенЦина не ме интересува, бенЦина не се пие! Купувайте си банани ефтинджос съ, 0.92$ килоту, и мударинки, 0.8$ килоту! 1 кибабчи - 0.45$! Ни пийте бенцин, пийте чиста водичка от чишмътъ, 10 литра струват само 2.5 стинки! Бъдете здрави и весели, и чакайте да се върне Жан, човеко с голямо Ж!

Р.Овч. да престане да пречи, да ходи в пенсия.

Крайно време е Р.О. да млъкне, защото няма по-виновен от него за много неща .

Schilo

Със старите муцуни, тия ще са вечна опозиция.

Госпожа /другарка/агресивно невежество!

Р.Овч. трябва да бъде изключен от БСП и предаден на вуците за национално предателство.

по принцип не чета форума под статии за бсп, защото знам че Нинова като мед привлича герберските мухи и тролове и се надпреварват да плюят, никой бсп фен не си губи времето да отговаря на разни откачалки каквито са в герб, сега хвърлих едно око да установя че съм прав..

Е, какво още прави лицето Р. Овч. в БСП, след като въобще не трябва да се показва пред хората, а още по-малко да му се чува думата.

Те герберите не са стока ама вие бесапарите сте тотални лумпени - затова ни управляват герберите - щото вие сте в пъти по -гнусни.

Senator1

това ДУМА не е вестник, а клюкарка.Във вестника следва да се поместват всички актове на ръководните органи, без никакви данданнии.

Р. Овч. е абсолютно говедо. Не познава човека Йордан Мичев, а дава акъли? Човекът се върна от Англия за каузата. Мичев е точния човек за БСП, идейте на социалистическата партия са му в кръвта. По-добър и от Нинова. Знам го с абсолютна иситина. Има такива хора.

върнал се от Англия това някво клише от соца ли е , нещо като да бъдеш професор Сендов, с най недоклатените учебници , и въобще много странен математик , ама понеже давал лекци в Велика Англия ..... и куп отрочета с сбъркан манаталите се родиха на този принцип ....Какво като се върнал от Англия пак ще си се прибера от Англия сигурно за д абъде редактор на вестник

... последен валс за вас другарко Нинова - нищо не става от теб и това ни бе ясно на всички трезвомислещи в БСП...!!!!!! Подавай си оставката и си гледай приватизираното и си трай другарко Нинова - от зелени тикви, червени лидери е имало много и за това си патим... А вие другари до кога ще я търпите тази вакханалия по върховете на партията и как мислите да управлявате... С кои експерти - та БСП няма годни управляващи експерти... Драго Стойнев ли е експерт или на Кольо Добрев бандита, Кутев ли, Зарков ли, кой ...?!? Освен румен Овчаров не се вижда никой от червеното ръководство да може да управлява - това е истината...!!!!!! На Борисов екипа е по силен - това е истината другари...

....Нинова е точния човек !

Нинова и Йончева са като две хиени

не може и дума да става да ги сравняваш! нинова е ку.чка, ама си е наша, българска ку.чка, пробила си пътя към върха самичка! от крушовица, през сдс, та до лидер на бсп! а оная росийска па.ча се издигна през леглото на украинския смо.таняк станишев!

Колкото по-наперена,толкова по-отвратителна!

....не сте на нивото и....

Естествено, малко са хората способни да паднат на нейното.

овчаров изброил три качества които пречели на партията - агресивно невежество, омраза и самодостатъчност!! няма по точна характеристика за госпожа лъжа!

и от ден на ден погрознава - от злоба

Медиен пул означава, че няма кинти за Дума и Нинова иска да го преструктурира, като изгони някои и прибере пари от други, за да направи поредния червен мастодонт, който няма да служи за повече от паметник. Кой чете Дума? Ами отиващи си от живота хора, защото Дума иска пари без да се продава.

Смешници мамини златни. Няма да е ГЕРБ, ама ви пък хич няма да сте! Не щете да сте нормална лява партия, все към бай Тошо и към Сталин ви влече. Ами плувайте в ..... тогава. Така ви се пада! Нямат мозък на две магарета сеното да разделят, тръгнали държава да управляват!

Гербердки тролове кирливи, възможен ли е подобен сблъсък на мнения в ГЕРБ?:)) ..Не е възможен, щото бою тиквата е като Йосиф Джугашвили!:)))) ..вие кажете като кой лаврентий е цветан цървулът ..?;)))

пройчо, на борбата за кокала, "сблъсък на мнения"ли й викат вече, бе?:))))

Шапка ти свалям Румене, за точната сонстатация!

Давай Нинова, давай Курнелия. Така те харесвам. Ти си тази която ще прати БСП-то в небитието ( историята). Прав беше Иван Костов да те вземе под крилото си. Добър избор за да се разправи с БСП. Ама Румен Овчаров как хубаво ти го каза - Агресивно невежество. Това вече ще ти е новият прякор.

Яко пипа стрина Нина ще нашари тя с коприва на Румен Овч руската газина Той кавал е всепризнат и си има пак мерак за скъп газ да подписва пак Гиди суровица яка докът дупи му извряка Тоз мишок с рубашка руска Кака Нина ще го схруска

Кефи

Не ,че народа иска да се бърка във вътрешно партийните ви работи,ама все пак -Курнелата га ше я махате?

Ходи си сам да не те гоним ние.Браво другари,това е вашата демокрация.

Сдавихте ли се за коакла, черени псета?!?!?!?!?

Бауууууу, бау бау бау баууууу

ми малко е кокалчето, и оглозгано! борисов здави спонсорите на бисипито, от бенчо та до арабаджиевия, курнелия изгони гергов, сега червените ще се ръфат до кръв за едно мижаво кокалче!

Яко копа стрина Нина в бесепарската градина, ала скоро във борбата ще я тръшнат на земята.

Вижте я само! Тази ли искате да ви управлява???

покажи се ти бе убавец или цв.цв той е по хубам и от теб - да ви е... у глупаците

бил плюл хаха плюй и ти курнелио

Е тя кога е спирала?

А кой друг, Румен Овч. ли?

Явно на Нинова ще и е безкрайно трудно срещу старите мафиотски муцуни в БСП, който няма да и простят отлъчването им от парламентарната хранилка!

Много трудно ще и е

Когато са в опозиция, всички партии твърдят,че ще ни оправят, но вземат ли властта така ни оправят,че......превърнаха ни в мизерни безверници!

Ранътъ прай дибилнътъ.

Хей журналя, недейте ползвайте думата елит, че не е подходяща за да се ползва върху тези люде.

Помощ, Кой туй нещу бабясалоту на картинката.

Със БСП е свършено като партия. Никой ги неще !

....не се надявай ...

няколко души вече питаме защо триете коментарите, че и питането триете.

Ако не ставаше въпрос за падането или оставането на Тиквата на власт бих им се надсмивал на соцетата точно в такъв момент да се дръгнат , но понеже считам , че моментът е изключително важен за хората ще ги посъветвам тези раздори да си ги правят в по-подходящи времена. Всяко нещо си има времето , сега се решава съдбата на народа и да я има ли България или не.

тиквата не е страшна а тези които ще доидат след Арабската пролет на която се радваш

10 годишен експериментален опит ми говори друго.

каквото и да доиде от улицата няма да е легитмно

БСП ще се справят с проблемите си за в.Дума ,защото те са еди нствената ни демократична партиая, но Борисов оцапа пейзажа с тоя диктатордки , мунренски режим!

Ще пуснат още по - ниско качество тоалетната хартия?

Когато една партия има силна вътрешна опозиция, какъвто е случаят с БСП, тя е здрава партия. Това е имунната система на всяка партия. Ама имало несъгласни с Нинова, ами чудесно. Ще се чуят различни мнения и мнозинството ще реши. Да сте чули в ГЕРБ да се случват такива неща? Кога, че нещо не помня? И няма и да чуете! Там каквото каже един човек, това става. А останалите слушат, изпълняват и само дакат! Такава партия е обречена! Тя е клиентелска партия!

спрете да се сравнявате с ФЕРБ и нещата ще тръгбнат просто търсете съвършенство без сравения с Румъния, с Полша с германия с който и да е било , това е препоръка за всяка Българска партия .... това ще е проемяна да спрем да се сравняваме и да търсим решения не на база сравнение

Има грънци, това е за пред хората, аслъ като дребностотинкаджииските изказвания като твоето!!!

Тъй, тъй байно, наште шефове здраво се гризат, много огладняха за кокъла дето им се присънва, здрава партия сме!

Това ,че спорят ,че имат различни мнения ,няма нищо притеснително .Към момента БСП с председател Нинова ,е партията ,която поставя проблемите ни на дневен ред и докато е така ,ще ги подкрепям !

Ще ги поставя,докато/дано не стане/дойде на власт,

После ще си ги "поставя" на точно определено място :-)))

Тия вместо да са по затворите... пленуми правят...Нинова била с хората по протестите, ами мога да кажа,че те протестират и срещу вас, вие сте от другата страна на барикадата, не от правилната....само колала и властта ви е в ума!

Нинова иска да управлявя БСП,като ЕООД.

Браво ,Нинова !

Тази жена ще ни докара още една хиперинфлация...след Луканов и Виденов...Ако разбира се докопа властта.

"Играта на играчките". За пред хората бламират, че нови визионери се противопоставят на старите противни муцуни, колкото да фане дикиш "новата визия", само къде новите муцуни са още по - противни и най - много да хванат на теслата дръжката, или нечия друга дръжка. Самата дума от своя страна е символ на нискокачествена тоалетна хартия, та на кой му дреме не за ред колегията и, а изобщо, че съществува?!?

когато някой търси правилното винаги му е простено , герб сатвориха големи беди , правителсвто едно най вече, но всеки му е простено ,ако търси правилно и се ориентира към правилното ,ако бе се пе започне да се движи с една позитивна нагаласа, не платформа от напрежение , негатизивизъм и ерозия в обществения диалог, ще съм и подкрепа. Както бойко пое по правилен път така и те трябва да поемат новата си функция за едно ново общество

Бойко си беше техен проект. След единственото успешно тяхно правителство, под успешно да се разбира не довело страната до фалит а не, че е направило нещо свесно, им трябваше някой който да изгърми в условията на световната криза тогава, та да се върнат на бял кон. За тяхна нерадост Боце успя по някакъв начин да се справи и ги остави с пръст в уста. Та в тоя ред мисли, отложи завръщането им за след стотина години.

точно Бойко едно не ни спаси от криза защото в Бг не трябваше да има Криза тук Станишев беше прав при Орешарски ние бяхаме страна с минимален дълг кризата беше дългова точно тогава за Пръв път от 1878 година Турция ни изпревари с малко , точно защото нямаха големи дългове точно тогава и Румъния взе да се отласква най естественото нещо по врме на дългова криза е ние да осребрим нашата липса на дълг и то дългосрочно , но с епояви недоразумението Дянков , който си е за затвор да води рестриктивна полтика з аБългарските предприятие и фирми в момент в който се наляха 2 трилиона напечатани пари в чужди кокурентни предприятия.

Битката на олигарсите в БСП.

Овчаров въпреки че го нападат много и въпреки че Нинова е негов кадър , звучи смислено при повечето си изказвание има интелект, рядко нещо е да се чуе и да с еусети визия

Нинова тоя път май настъпи мотиката...Ако си мисли , че с Овчаров ще се справи като със свинаря....няма да и се получи. За разлика от нея, той е умен (колкото и да ми е несимпатичен). Махленската скандалджийка няма капацитет даже да осъзнае нивото си ....

"агресивно невежество,омраза и самодостатъчност"-доста точна характеристика на сегашното ръководство на БСП.

айде де, не е ли това характеристиката на герб, на мен пък тъй ми с'струва.

Най вредния подход е сравнението съвршенство не с егони със сравнение с нещо грешно. ГЕРБ го забравете как да се гони доброто

Единствено се насажда неконтолируема бездеина агресия, което може да събори всеки от власт но не може да създаде власт за никоя българска или про българска сила прави управелнието сложен процес и създава паталогия в Българското общество заедливия скандален, негативен език няма как да бъде побдеа дори и да се вземе власт, а блокира движението на държавата в един много динамичен момент, всички успехи на ГЕРБ в във външната полтика можеха д абдат леви и то в по голяма сила ако имаше реални визионери и хора с усет за бъдеще.... ГЕРБ е по добрия защото няма релаен опнент в позивитните събития, БСП е "избобличител" и присламчващ се към всеки скандал усилващ скандалноста.... което не означава никво припознаване с рреални сили, събарянето от власт е едно създаването на траина палтформа з дълго време на траино доверие е сложно , не трябва да се разчита на негативен вот , а на положителен и това може д астане ако се признае правилното дадено от ГЕрб тогава ще имаш право и да критикуваш неправилното

ти не си добре бе мършо, да говориш за "външна" политика на герб, наясно ли си какво прави герб? къде точнно живееш???? да си моста на исляма между запада и исляма, нато бази на които разреши да имат ядрено оръжие,да си гето на бежанци - ислямисти които спасяваме от асад, и половин БГ управлявана от дпс, с радикален ислям, техни кметове и наливане яко пари на данъкоплатците в техните общини и още безкрайни престъпления, на тях ли викаш успехи бе ненормалник, покажете се бе да ви видим такива безродници.

радикалния ислям се проповядваше от 1997 поне, пробелма е че се появиха много хора които даже не мислят , но искат да съдят и да наказват , хора като теб , ГЕРБ се справи с имигранитие много по добр еот всеки на Балканите и го казвам като човек който не е ГЕРбджия, но ако някой прави правилното ние трябва да сме в негова подкрепа, моста между ислямизма и запада е такава глупсот която само показва че БСП е прищтила радикални неозрели елементи в лонтото си е БСП е повела лидерството на неозрели , нео нацистки болни елементи

и като капак ако бяхме оставили нешата на теб тук щеше да се гърми , имам по голям принос за държавата но ти ще си първия който би ме затрил , просто АКЪЛА ти пречи без значение какъв се виждаш ти , и това егрешката че БСП радикализира разговоирете по много важни проблеми , пробелма не в това което казваш а в емоцията която влагаш. Мост между исляма и зпада може и да е положително нещо но едва ли ще разбереш това което казвам зашотото ти филтрираш думите през емоция , и макар и да говорим на един език ти нямаш шанс да разбереш, БСП има вина за създаването на този прецедент, Иво Христов , и пътя на Нинова който се избра на конфронтация и окуражаване на този тип емоция и квалифицирнаето на емоцията като Патриотизъм , със сигрност съм бил за България , ати и днес си и предател с това което казваш просто не можеш да го разбереш

Евала, Марс! Възхищавам ти се - как така успя в цели осем реда да сътвориш едно-единствено безумно изречение...?

само това ли успя да кежеш сега си представи , колко зле изглежда д аправиш 2 години безумия. Неонацизам и краен популизъм предизвикваш радикализъм, но да се кефиш. Обиконовено за да следваш сляпо партията без протест , когато нещо е толкова грешно само заради лоялноста и верноста към партията, та обиконовено аналогията е Коза Ностра лоялност, и семеиството ще се грижи за теб.... виж .... какво е безумно , не ме интересува .... знам че много преди Йончева да почне да прави репортажи за оградата се вземаха мерки за спиране на бежанците, но има една класа от хора които се хващат за буквата и създават крайни антагонизми в обществото а България и без това е малка държава и такова нещо не бих го позволил.....А вие си въобразавяите че нещо ще зависи от вас ако не сте на правилния път

ам що не казваш че си депесар, поне тъ разбрахме, аха наведена главица и рая робска която само слушка, това искате и ако надигнем глава бам хвръква. значи това е етническата ви толерастия така ли???? ами нищо ново не ни казваш, ние знаеме че "етническия мир" е благодарение на нашето навеждане, жертвали сме се за вас да сте вие добре, колко сме добрички, ако аз искам толкова колкото и ти получаваш мен ти веднага шъ мъ коляш, нал така, гнусен изнудвач си тии, хитър и нагъл, обичаш така на гърба на другите да живееш и на това викаш толерантност, нали, а си гербераст по душа, тая толерастия заедно я проповядвате с герб - живей на гърба на простия българин и го цицай колко можеш, това ви е политиката на "етнически мир".

само бсп се чува, а в герб каква тишина, там цари пълно "разбирателство" до подчинение,не смееш да гъкнеш срещу боса-слънце. А в бсп нали са "демокрация" и там секой се чувства длъжен да плюе по Корнелия, да иска от корнелия да я критикува, това всеки бесепар си го има за задължение.Но явно целта е да разбият бсп и да служат на други. Овчо отдавна трябва да е в затвора и явно работи за герб да спаси кожата.

Не познавам гладен българин. Но познавам гладни социалисти.

Другарката нинова не може да си управлява партията, а иска тя и смешниците около нея да управляват държавата.

тия престъпници дет управляват сега дават мило и драго да разкарат другарката ти Нинова защото само тя е на място в цялата държава, ама ти явно си от тия на които герб подхвърлят трохи да се включиш в хора на плюещите, всеки си знае защо.