Главният мюфтия на среща с патриарха при премиера: Приходите ни от имоти не стигат

Вече няма да може чужди разузнавателни централи да работят по разединението на нашия народ, заяви Бойко Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://www.youtube.com/watch?v=avw0_zSdRn0

като ще плащаме масрафа да кажат колко християни колко мюсолмани и пропорционално всеки си плаща за вярата-----а сега се оказва че хриситяните ще плащат на мюфтиите заплатите-----това е нелепо последните 20г. 1500 джамии къде ли не? ----а църквите се рушат масово това си е релгиозна подмяна под носа ни

Ви не стигат защото в джамиите никой не влиза! Добре че са мигрантитече да влязат!

десетина години коментирах с една туркиня обновената джамия в селото, Само че тя ми каза че макар да има много турци в селото никой не влиза в джамията! В България колкото българите сме християни толкова и турците са мюсюлмани! Но нека да има пари за ходжите и поповете! Не им ли стигат рушветите по сватби и кръщенета

Гласувате за патреотите, те са уж на власт и си траят по такива въпроси.

попове с ролекси....мюфтии с s-класи.......мммммм да да ....на народа ще му писне и наистина ще стане косово........щото няма пари за болни деца а от храмовет само броят пачки/приходи/наеми/ренти....е кой е този бог дето ни праща тези сребролюбци да го представляват?!

Аз пък мисля, че с това опрощаване, ЕТНИЧЕСКИЯ МИР Е ЗАСТРАШЕН!!!!!!

Не спете, а гласувайте масово на всички предстоящи избори - това е законният начин да бъдат поставени правилните хора на върха на държавата! Колкото повече гласуваме, толкова по-добре,за да не се случва така, че с 20% вот да се дава възможност самостоятелно да управляват.......... и мислете като гласувате!

Много е готино в Територията. Пари за всички, но не и за народчето. Минимална заплата 250 евро на месец, яката работа. Пенсия 100 евро.

Трябва да се събарят джамии. В Турция джамия се строи на 40 000 човека. Една джамия. А тук ги нацвъкаха във всяко село с 50 човека. И не ги използват като храмове, а нещо като постове за завладяване. Като минимум да се върне нивото от 1989г. Тогава може пак да се види състоянието. А що се отнася до чужди служби, нали си имаме контраразузнаване. Има депортация и лишаване от българско гражданство. Няколко процента ще ни извиват ръцете зад гърба, само защото имаме министър председател слагач и подлизурко. И едни псевдопатриоти в правителството. Хайде, Симеонов няма нищо патриотично у него, тоя е там за пари, лобира за кинти. Ама Каракачанов и Сидеров, това си е излагация.Мъкчат си като пънове. Влязоха във властта и патриотизмът приключи.

Ние опростяваме данъци за да не им плащат чужди разузнавателни служби. Един вид ние си плащаме за да има мир(подобна схема се нарича “рекет” или “такса закрила” или данък спокойствие в случая може и “данък за мир”. В същото време си плащаме и на т.нар служби, които включват контраразузнаване и предотвратяване на именно такива плащания от “чужди служби”. Уникално нагло ни стриже бившия охранител-застраховател. Просто не мога да разбера някой ден тоз индивид ще успее ли да научи или да прави нещо друго. Верно е, че рекета върви страшно, ама един ден ще се окаже, че има Господ и “Видов ден” не е художествена измислица.

Етническия мир няма нищо общо с безобразията на самозабравилите се дерибей.Как така харчили,без да ги имат тези пари,как така разполагали с пари който поне да бяха отишли за благотворителност,поне едно дете да бяха лекували с тези пари.Няма религия която да позволява да пилееш чужди пари и имущество.Тук не става въпрос за помощ към религиозна институция,а за замазване на далавери .Сигурен съм ,че мюсюлманите в България знаят за какво става дума и няма да бъдат подведени ,че християните са против религиозните им права.И друго ,на тази среща трябваше да бъде поканен отец Иван от Нови Хан,да им обясни как изхранва толкова изпаднали в беда хора,и дължи ли нещо на държавата.

Всичко това е едно от най противните неща на прехода и само на пръв поглед ще отшуми, ще има страхотен резонанс и последствия.

На ход е НАП.Ревизия на имоти и приходи, и ако са достатъчно , възстановяват сумата.

Това е противоконституционен акт,къде е главния прокурор?

А ПИШМАН патриотите - ръкопляскат ли ръкопляскат! Браво бе ПАТРИОТИ долни подлизурковци!

Опрощавайте данъци... а бирниците на ГЕРБ ходят по малки магазини и ги щавят! Така е една желазария може да фалира, но приятелите мюсюлмани на Борисов ще просперират! Те ти Доган и ТЕЦ си купи даже

Докога ще ни плашат с етническия мир? Данъчните два часа играят хоро, за да хванат селския нарушител, а милионите дългове на минарето се опрощават? Откъде накъде, кой решава да бг харчат така парите ни, още повече и под дулото на етническия мир

Как кой? Любимецът на дебилите.

Що ревете, тоя чук вие си го избирате....

патриотите не напуснат правителството и парламента, те ще станат политически трупове !

но и БСП са отговорни защото не са в парламента да кажат не ами го увъртат така не става

Отец Даниил Сисоев

Хора,стига сте коментирали във Фейсбук а дайте да се съберем на масови протести,защото на Бойко не му пука от вашето възмущение по разни групи. Надали е седнал да прочете и един от вашите коментари. Докато си чешем езиците взели че ни заробили за още 500г.

Кой да протестира? На "умните и красивите" не им плащат за протести.

Какво дири Патриархът на тази среща? БПЦ има достатъчно имоти за да финансира харчовете си. Трябваше да откажат каквато и да е финансова помощ от държавата. С присъстивието си Патриархът легитимира сделката между правителството и мюфтийството, респективно ГЕРБ и ДПС.

Няма духовност при духовниците. Всеки търси парата. Затова храмовете рядко се посещавано от "вярващите".

участие на тази среща, пак нямаше да може Боко тиквата да си избърше н.асрания з.адник. Поредното турско мекере...

Тлгарски

Грешка с изпращането Бойко, стига си ползвал Патриарха за лъскане на имиджа, защо си го извикал след като БПЦ няма задължения към държавата. Сделката с ДПС е ясна, фесьт почти се вижда от джоба ти. Цял закон за да не ни гърмят талибаните, такава е държавата и службите, че нямам думи. А за творците на закони - пълна неграмотност

Явно ББ си пие кафето не само с нашия Господ, но и с турския.

Ами като не стигат приходите, намалете харчовете! И ако и това не помогне - продавайте губещите имоти! Аллах ще ви помогне.

Продавайте шалвари

Как лесно се раздават нашите пари. Пари които ние сме изработили. А после ще намалят пенсиите на хората, ще се строят калпави пътища, няма пари за улиците, няма пари за децата, за болниците и т.н.

Па разбира се че е сделчица бе, Баце! Ми нали Главният Мюфтия ша та гали по челцето в Правителствена Болница кат дигнеш пак кръвното ;) За 8 Милиона как нема да дотърчи а та погали и да ти подържи ръката до болничното легло ;)

;) Значи от днес нататък освен три папи, всички попове и избрани ходжи също ще го галят. ;)) Е, то замяза на ...;)

Порно???

ей голям килипир изкара днес и след работа дори остана

Твоят келепир ще да е по-голям от моя - ти си останал на работа и след мен даже;)

Хм, значи годишно от имотите мюфтийството печели по 30 милиона и от 2005-та година досега са гушнали близо 400 милиона, а не могат да заделят от тях 8 милиона, за да си платят данъците!? И не им стигат тези приходи, за да си карат мерцидесите S-класа и да строят непрекъснато джамии, че и ще ни заплашват: "Ние винаги сме казвали, че България имаше "възможността" да направи това, което стана около нас - в съседните държави..." Ужас ! Но нека си спомним какво казваше Бойко Борисов през 2008-ма година, когато беше кмет на София: "За 15 години в България са построени 1500 нови джамии !!! " Е, както винаги, Борисов малко е преувеличил, но говорителят на главното мюфтийство Хюсеин Хафъзов даде повече яснота по въпроса, като обяви, че от 1989г. до 2007г. нови са 323 джамии, 267 са възобновени от основи джамии, реставрирани са 762 храма, а в процес на строеж са още 97 джамии, което ако се сумира прави пак толкова. Общият им брой в България е около 3000 джамии ! Според Евростат по брой джамии на глава от населението, България е първа в Европа и на една от предните позиции в редица арабски държави, където основна религия е исляма, въпреки, че в България изповядващите ислям са едва 5% от населението и постоянно намаляват . Да видим обаче какъв е броя на джамиите в Европа: Германия - 2750 джамии ( население 83 милиона ) Франция - 1600 джамии ( население 67 милиона ) Великобритания- 1000 джамии ( население 66 милиона ) Румъния - 80 джамии ( население 20 милиона ) В Чехия пък с население от 10 милиона има една-единствена джамия ! Ха !

Щом приходите не стигат , намалете харчовете. Анадънум или нещо подобно

Предлагам да се опростят данъците на всички атеисти,та да видим тогава колко ще останат вярващите!Когато е за приходи религиите са отделени от държавата,а за разходите - са вътре в държавата!!!!Най-големите собственици на земеделски земи,гори,недвижими имоти са БПЦ,Мюфтийството и други религии!!!!!!!Как управляват собствеността си и кой какви суми печели от нея е тайна по голяма от държавна тайна!

Когато ви се казваше да не строите толкова джамии, да назначавате имами и т.н. защото няма нужда от тях не слушахте. сега тези неща искат поддръжка, консумативи и др. и парите не стигат. Ми закривайте не ефективните обекти. Както при християнството.

До ден днешен и дума не бе обелена от правителството за помощи на мюфтийство или издръжка на ходжи, имами, мюфтии и други дето са кандидат муфтаджии. Поне аз не си спомням последните 50 години този въпрос да е стоял на дневен ред пред МС имайки предвид и опростената сума от 8 млн. лева. Предвид горното съвсем откровено и отговорно ще заявя, че имаме много глупав и прост министър председател, човек некадърен да управлява (две оставки и предстояща трета) и неспособен да измисли нещо що годе по-смислено и интелигентно, като обяснение по злободневния проблем. Да ви е жив и здрав и пак си го изберете, за да ви лъже и прави на глупаци, не случайно преди време каза…. Лош материал.

И ТОЙ е от лошия материал.

То, няма значение как ще гласуваш. Накрая всичко се стъкмява при протоколите. Ако някой заснеме фалшифицирането на изборите, е обвинен за нарушаване тайната на вота.

Такова газене на закона не е имало и през комунистическо време с еднаединствена цел да си гарантира кворум в НС Премиера погази грубо и Конституцията на България.

Ами като не ви стигат приходите, затворете фирмата, бе да ви у търтеите. В какви коли се возите, колко плюската, каква работа вършите? Всичките попове до един сте грешници и заслужавате наказание и по божиите ви закони и по човешките.

Главния Мюфтия е Главния Ислямист- Шпионин в България. Главатар на арабите които Поробиха България за 500 години и изгонихме при Освобождението. Обаче, след кота свалиха ТОдор Живков, 1989 г, Башибозуците използвахва всеобщото недоволство срещу комунизма, за да почнат да строят джамии и да крадат. Ислямистите убиват хора по цял свят , ДОРИ в момента и трябва да ЗАБРАНЯТ изцяло Исляма и да СЪБОРЯТ джамииите. А тоя главен Ислямист- Мюфтия да бяга към Турция. Или първо да застрелят борисов....

Като не стигат парите да си свият дейността, съгласно субсидията. На кой българин му стигат парите. Да си продадат от имотите това което е необходимо и въпросът ще бъде решен. Нали съгласно конституцията всички сме равни. Те имат такива плащания( като кръщения и др) които са напълно безплатни за разлика от църквата.

Станахме курбан на мнозинството и опозицията тоже.

8 милиона На Главния мюфтия. А пък на гн Доган подариха ТЕЦ Варна. Машала!

Няма и нужда, премиерът се справя отлично. На БПЦ 4 млн. за ремонта на Ал. Невски, на турците - 8 млн. дългове, догодина пак.

и да ревете и да квичите парите са дадени и е поискана прошка заради комунистическите репресии над мюсолманите

Какъв изящен стил, на истинска мюсюлманка.

Ето ги числата,уважаеми съфорумници. От документ за задлъжения,издаден на Мюфтийството през мес-08.2018 г.,дължимата сума е 8 249461 лв.До ден днешен,са се натрупали още лихви и то не малко.Гласуваните от Партия ГЕРБ пари за субсидиране на"вероизповеданията"са точно 8 267 000 лв.Т.е.,парите ИЗЦЯЛО отиват за финансиране на Мюфтийството към днешна дата.Нищо не остава за другите.Абсолютните лъжци,дами и господа.

Голям подарък от управниците за целокупния български народ непосредствено след националния празник и във връзка с него.

Държава може да се подари но Свобода даром не се получава а се заслужава.

Ей, много започнахте да триете, когато става въпрос за гаджалите бе, послушковци ниедни!

изтририя коментар от преди малко-прочетохме го, съгласихме се и ти си един от нас, които не могат да приемат и да се съгласят с тази очевадна гавра с народа!!!

"Удостоверение за наличие на задължение на НАП от август 2018 г. показва, че Мюфтийството дължи 8 249 461, 40 лв. Документът е получен от частен съдебен изпълнител." Работата съвсем се разсмърдя на политуйдурма, бе, Баце! Имам питания: 1. Оказа се, че сте опростили САМО дълг на мюфтийството! 2. След като документът е получен от ЧСИ, как така един прост българин с дълг от 0.98 ЛЪВЪ съдът го мята да плати 1000 лева, а мюфтийството ЧСИ-то не го лови?!;))

Робството не е свършило Пипилота Джануария Транспаранта Чорапогащникова! Поздрави драга от "Матрицата":)))

уа чорапогащя

Какво следва при наличие на неплатени в срок задължения? Проучване на имущественото Ви състояние Ако не погасите своите публични задължения в законоустановените срокове, публичният изпълнител, с цел обезпечаването и принудителното им събиране, ще проучи получаваните от Вас доходи и притежаваните от Вас имущество/активи, като извърши проверки в публичните регистри (като например Търговския регистър, Имотния регистър и др.) и в информационните системи на НАП. Допълнително, той ще събере информация и от други администрации/организации/институции, и трети лица, и/или ще изиска необходимите данни и документи от Вас. Обезпечаване на Вашето имущество по реда на ДОПК След установяване на имуществото Ви, публичният изпълнител пристъпва към обезпечаване на задълженията чрез налагане на: запор на банкови сметки, вземания от трети лица (например трудовото Ви възнаграждение), моторни превозни средства и други движими вещи, ценни книжа и дялове, стоки в оборот, парични средства в каси, както и възбрана върху недвижим имот или кораб. На обезпечаване подлежат установените и изискуеми публични вземания т.е. тези които са установени с надлежно изпълнително основание по чл. 209 от ДОПК и за които сроковете за доброволното им плащане са изтекли. Обезпечителни мерки по реда на ДОПК могат да се налагат само върху имущество, което е Ваша собственост.

Е, добре! Пак да питам: и в двата случая имаме намеса на ЧСИ! Защо в единия съдът му сваля и гащите, а в другия - му "опрощава" дължимото по закон, че даже и специален закон му пише! В България има сума ти длъжници - общински и държавни болници, културни институции и т.н. - за всеки случай ли ще пренаписваме закона и ще създаваме "казусно законодателство" или ще сме "правова държава с върховенство на закона", както се кълнат денем и нощем ей тия същите, дето пишат промените на коляно?!

пипи, именно-за обикновените хора и за жълти стотинки закона се прилага с цялата му строгост, а когато са замесени "силните на деня" променяме цели закони само и само да ги оневиним. Преди години имах много подобен проблем като този на момчето с 98 стотинки-само че аз платих доста по-малко-само 450 лв :) Ако искаме справедливост-както закона е приложен към момчето, така да бъде приложен и към мюфтийството...или обракно, еднократно ни опрощават всички заеми, данъци, такси, акцизи и ни ги връщат със задна дата от датата на задължняване на мюфтийството. Всичко в противен случай ще бъде явна и категорична дискриминация срещу всеки християнин и български гражданин!!!

Пари, и то толкова много не се опрощават току-така. Имаме сделка, ......... но етническия мир няма нищо общо!