"Глас народен" ще си партнира с "5 звезди" на евроизборите, представи водачите на листата си

От партията искат затварянето на сградата на ЕП в Страсбург, щели да се спестят стотици милиони

Обратно в новината

Коментари - "Глас народен" ще си партнира с "5 звезди" на евроизборите, представи водачите на листата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светльо, политиката няма нужда от такива маргинали като теб - помирисали парите амбреажи. Защото ти си точно такъв - долен ляв педал!

Мдааааааааааа, Явно малка България страда остро от синдрома на Многопартийният Акълонедоимък. Ама много остро страдание най-често изразяващо се в свободното гастролиране на очеизвадни политически недоразумения , взели се на сериозно, поради силно недоразвит реалистичен поглед върху полето на политическият реализъл в нашата умираща Родина.

тия като ги изберат, ще затворят сградата на еп и ще заседават на гарата в страсбург!

първо беше комедия, сега ще е фарс с уклон към трагедия! време е всички мераклии за малката, средната и голямата политика, които на избори не преминат 4% да си заплащат разходите за участие на изборите, та да понамалее притока на смешници!

Бриго Аспарухов ще участва в евроизборите! Чрез зетя си Витков!

На предизборните си концерти ще пееш ли онази песничка: Кой намаза със лайна пъстроцветната дъга? Аз така мириша също, Представи си кво е в къщи Може също и тази песен: Има много косми и нафта Във музея на космонавта Пу на майка ти! (Тази му песен е посветена на първия български космонавт Г. Иванов, впрочем) Хубавец!

Алкохолика Хиподилов отдавна си изпърдя късмета, след като на последните избори прави някакви коалиции само и само да се докопа до парламента, но обърка сметките и остана и без субсидийка! Глад голям! От тук нататък моге да се върне към пеенето или пиенето- там по го бива

Приличат на теофил и филопат от едно деско мулт филмче в миналото

Няма никой случаен и нищо не е случайно...

тия изодоха и изпиха субсидията от предишните избори, вместо да градят структури. Гласът им не се чу по национални теми. Едва ли някой ще се мине да гласува втори път за тях...

PEYTSCH

Както винаги...Объркани или сбъркани. Иска се да остане ЕП само в Страсбург, а сградата в Брюксел да се прави каквото искат. За тази цел (Страсбург) вече се изградиха лукс апартаменти в центъра на германския град-сателит и трамвайната линия е обща за двата града. Брюксел си има ролщта на столица на двете Белгии.

Витков бил ли е някога в политиката? Ние що не сме разбрали

Щото сте от село долно нанадалнище, ние що сме разбрали, че и гласували на президентските избори. Ама - карай давай пак старите мутри - в директен и преносен смисъл ;)

Тез пък миризивци кои са? Ако тези трябва да взимат решения, ще се насерат на секундата.

Понеже сега се взимат решения от немиризливи умни нали.

Тези смешковци пак са свършили парите и търсят балами, които да гласуват за тях...

Та кой беше този "Глас Народен"...да не е на Скауца? А ? Да си призная поне на два пъти си пуснах гласа за тях ...просто ей така...ташаклийската -протестно....нямаше за кого друг.... Вече съм решил да не гласувам за никого ,ама ,като я зърнах тая красавица със ситно накъдрената коса ...,като стар мераклия си рекох ...ако ме убеди лично.... обещаавам да и и изправя къдриците само за една ...нощ ....:)))

да пускаш бюлетина за тези е като да си хвърляш парите през терасата.

Дай да гласуваме за баю, да не ни се 'загуби' гласа

НАУЧИЛИ СА СИ УРОКА - ПОВЕЧЕ АЛА БАЛА ОТ ВСИЧКО ! И ПОНЕЖЕ Е СЪЩАТА МАНДЖА , ХВЪРЛЯ СЕ ВИРТУАЛНА БОМБА - ЩЕ ЗАТВАРЯТ ПАРЛАМЕНТА НА ЕС !!! НЕ ЧЕ Е ЛОШО, НО Е АБСОЛЮТНА ПРЪДНЯ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ !!! ХОМО САПИЕНС СЕ ПРЕВЪРНА В ХОМО ЛУДЕНС - ЗАИГРА СЕ СЪС СЪДБАТА СИ !!!