Глад за спасители на морето

Всички стопанисвани плажове у нас трябва да имат водни спасители от 1 юни до 15 септември

Обратно в новината

Коментари - Глад за спасители на морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да работи като спасител на Западен плаж не е необходимо да бъде полиголот ....

Чорбаджиите по морето са мошшшенници. Нивото удари дъното. Кумунистът бай Тошо създаде западен тип курорти, а сегашните капиталисти ги напълниха с румънци и социално слаби руснаци и европейци. До някой друга година и кучетата ще изгонят.

Аз знам как да се реши проблема със спасителите. Давате 1000 евро Чисто заплата. Осигурявате безплатна храна и квартира ( но хубава храна и нормална квартира, а не да отбиете номера с някакви мизерни условия за живеене). Просто е ,нали господа български "бизнесмени"?

Че купете си спасители от Германия или от където искате!

До кога БЧК Бургас ще осигурява спасителите на минимални заплати и ще им дава на ръка повече пари? Кога някой ще ги санкционира? Миналата година питах за работа в Крайморие за сина ми, една дама от БЧК най-спокойно ми разясни че ще получава нето 800 лева а ще бъде осигурен на минимална работна заплата.... Това нормално ли е , едно почти държавно учреждение/ създадено със закон от държавата/ да си позволява да не спазва законите? Е как ще има спасители, като БЧК са далавераджии ?

Такава ни е цялата държава.

Да ходят за слава и повече женски материал... Имаше една песен - клати го клати...

Едно време бях спасител заради чехкините и полякините. Сега заради кого, заради пияните англичани ли?! (Пияните и нагли руснаци са си константа) Хубавите българки също изчезнаха, ходят в Гърция... Интересно обаче защо в Гърция няма спасители, а пък няма и удавници...

То за 4 месеца за по 800 лв кой ще седи? Да не говорим за общежитията. Пълна скръб. Ако има някой друг студент да се навие - има. И догодина търсене на ново.

Като ИТ вземам 3500 евро. Да дават тия пари и по морето и ще ходя да ги спясявам лятото!!!

Всъщност точно това се случи с целият туристически отрасъл! И е заслужено. Не може да плащаш 600 лв. И да смяташ, че 4 месеца сезон са "гУЕмата ра'ота"!