Брюксел изпраща Стоичков посланик срещу глада

Председателят на Европейската комисия Жозе Барозу и еврокомисарят Кристалина Георгиева приеха днес в Брюксел футболната легенда Христо Стоичков, който ще бъде посланик на добра воля в европейска инициатива в борбата с глада.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел изпраща Стоичков посланик срещу глада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дано да му варви на ицо и да докаже на тези тук които го обиждат че тои може и знае какво да прави *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То бива изхвърляния, бива, но освен чалга и реклама няма нищо на българския хоризонт.. Ще спасяваме други, а не виждаме ние какво представляваме..

А бе мухъл,ти в БГ ако не можеш да се оправиш,да изкарваш за хляба,значи си много тъп!

И Аз искам да стана посланик!!!

Защо да го изпращат? ГЛАДЪТ Е ТУК И СЕГА В БЪЛГАРИЯ И ИДВА ОЩЕ ПО ГОЛЯМ.

Да бяха пратили Митьо-пищова да ги нахрани с кебапчета ,луканки и...още нещо.Стига е хранил само търновки.

Цървул бил, необразован бил. А последните незнамколкоси десетки години какви ни управляват бе, абдали?

Ето ти ново двайсе. Ситият Ицо ще се бори против глада.

Кого да пратят някой клошар ли?......Дрън дрън ерина.....пак сте компетентни а сте заринати в лайната

Боже да Ви описвам ли колко много го обичат Испанците, Ако само имаш като мен фамилия Стойкова отваря врати и лъсват усмивки.Защо толкова много го плют тук. Той ние радвал толкова много с играта си. Аз ,която не разбирам от футбол съм се възхищавала на играта му.Ей хора спрете се.......Как може да сте толкова злобни..........

Злобата е от завист.

Той към тях нямаше претенции. Към България имаше претенции, може би защото псуваше на български...

Вие сте неблагодарни цървули

тотално са сбъркали посоката,макар че първата буква съвпъда.Не Буркина Фасо а България бе слепци!Народа измира от глад и болести в ускорени темпове бе вашта ....!

Не мисли ,за да ни ти се деформира главата ,а стъпи на земята.Все сте мислящи а живеете като църковни мишки. От всякъде Ви прицакват в ежедневието . Там сте като риби. А тук в сайта сте всезнаещи.

Ице започни от България. Предлагам ти да станеш на една трибуна и да ни теглиш по една хубава за майките ни и да се чупиш в Испания. Ти как мислиш?

Ицо посланик явно и брюксел го е закъсъл ,До днес си мислех че само в България никой не е сигурен защо става сутрин

Защо го пращат по света ? Глада е тук.Както е тръгнало ако стане посланик на глада у нас мандата му никога няма да изтече.

БЕЗ ДА ОСПОРВАМ ИЗВЕСТНОСТТА НА СТОИЧКОВ, НО СРЕД ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАТ ФУТБОЛА,ИМАТ ПАРИ ДА ОТИДАТ НА МАЧ И НЕ СА ГЛАДУВАЛИ. НИТО СТОИЧКОВ, НИТО КРЕСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА СА ЖИВЯЛИ СРЕД ГЛАДУВАЩИ И ПОЗНАВАТ ТЯХНАТА ОРИСИЯ. АЗ СЪМ ЖИВЯЛ И РАБОТИЛ ЧЕТИРИ ГОДИНИ В АНГОЛА СРЕД ПРЯЛИ И ГЛАДНИ. ПОЗНАВАМ ХОРА С ЕДНО И ДВЕ ВИСШИ ОБРАЗОАНИЯ, КОИТО ПОЗНАВАТ ПРАСИ/ПАЗАРИ ОСОБЕНО КАЛА БОКА-ЗАТВОРИ СИ УСТАТА, ЗАЩОТО ГЛАДНИТЕ КРАДЕХА КАКВОТО ИМ ПАДНЕ, ЗА ДА СИ ИЗКАРАТ НЕЩИЧКО ЗА ЯДЕНЕ. ТЕЗИ ХОРА И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕДЛОЖЕНИ НА БАРОЗУ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ПОРТУГАЛЕЦ, А АНГОЛА Е БИЛА ПОРТУГАЛСКА КОЛОНИЯ И Е БИЛА ПЕТСТОТИН ГОДИНИ ПОД РОБСТВО.

През 1996 год. бях за няколко месеца на работа в Либия. В градчето за България знаеха само, че Стоичков е от тази малка страна. И по тази причина ми се струва, че имаха по-дружелюбно отношение към нас. Преди да хулите Стоичков за каквото и да е, си помислете Вие какво сте направили, кои Ви познава, какво сте оставили след Вас. ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички и бъдете мъничко по-добри.

По темата ,драги,по темата.Какво конкретно ще направи Стоичков за да не са гладни в Б.Фасо?Какво е правил на времето знаем.

Народите се гордеят,че имат Айнщайн, Паганини, Моцарт. Ние се гордеем, че имаме бай Ганьо, Стоичков и Боко тиквата. Срам и позор за България.

Мен ме е срам от Сашка Васева, например.

Аз се гордея със Стоичков.

Срам и позор за България, нямаме ли по-достойни българи от простака Стоичков, който дори мрази България и неведнъж го е демонстрирал. Срам и позор за Европейския съюз, срам и позор за Кристалина Георгиева. Със същия успех можеха да изберат неграмотния циганин Муто от Столипиново.

Проблемите де! Пращайте направо от съдебната зала Цонев "шеф на Дирекция "Управление на доставките" в МО" Дъъълго, дълго се подвизава на 4-ти км. унищожи всякакви заченки на спортисти в частност и гениални българи, тюфлеци, майки, ками и пр.

Този по-добре да го вземат в цирка

И аз се гордея с него. И съм благодарен , че болшенството които го слушат не знаят български.

Фундаменталният върпос - защо?

Кво,Ицата ше ги "храни" ли?? То с псуване и селски изцепки няма как да пребори глада!!!!

Смръдливите говеда си спомнят с носталгия как Ицо 4-пъти ги опъна. Затова заливат форума с гюбре. Трябва им бик на сините крави Подуенски

Стойчков, така ще ги "нахрани", че направо се изчервявам...

Защо злобеете срещу Ицито, вместо да се радвате.Ми нали той кат иди в Африка там ще си остане цървула му с цървул.Където му е и мястото при маймуните.

Ама що ще ходи сам!!!!

Няма да остане. Нали беше в Африка треньор, бе!

Страхотно, гордея се със Стоичков!

Сега чернилките ще се научат да хранят лели, чичовци и всичката рода до девето коляно на богатите колониалисти. Дано им олекне :)

Ами пратете и "социалния президентин" да ги подпомага! Със сигурнст ще намалеят значително, ето "България се е стопила с 600 000 души за 10 години"

В БГ-то имаме къде, къде по-големи специялисти по решаване на всякакви проблеми! Няма човек, няма проблем!!!!

Какво се оплаквате, той колко народ е ''нахранил'' !!

Майната вафли ли ще им носи да ги храни?Той на родителите си не дава нито лев.Ремаркето на трактора не се хваща да прави нещо ,ако няма принадена стойност.Вижте кои му са приятелите...

Жоро, няма ли как да замълчиш? Българите не търпят Стоичков от завист и така му попречиха да се изяви като треньор. Но Светът знае за България най-напред за Стоичков и златната топка! Стоичков, най -добри пожелания за Баба Марта-успех и здраве!

Щом тюфлеците от Брюксел са решили така. Няма какво да коментираме.

Е защо първо в Буркина Фасо, бре ?! Ти Родина нямаш ли си или само с ЧБМ я подпомагаш?! Хващайте с кристалинката 8-цата и леви, десни гащи вече много тесни, та тук да видите какво става!!!

Тежко му на ЕС , щом изпраща за посланик на добра воля такъв ерудит, образец на добро възпитание , такт и съобразителност. Браво на Кристалина Георгиева за добрия избор. Тоя ще ги научи на Мамата...

Тоя тъпънар ли ве...ай стига

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ДЕЙНОСТТА В ОБЛАСТТА НА БОРБАТА С ГЛАДА ИСКА ХОРА СПОСОБНИ ДА ОРГАНИЗИРАТ И РЪКОВОДЯТ ОТБОР ОТ ХОРА, КОИТО ДА РЕШАВАТ ТОЗИ НАЙ-НАБОЛЯЛ ПРОБЛЕМ В СВЕТА. СТОИЧКОВ Е БЕЗСПОРЕН ФУТБОЛИСТ, НО НЕ МОЖА ДА СЪЗДАДЕ И ОРГАНИЗИРА НИТО ВЕДНЪЖ ТАКЪВ ОТБОР. ТОВА ДОКАЗВА, ЧЕ ИМА НЕЩО, КОЕТО МУ ЛИПСВА. ТЕЗИ ЛИПСИ СЕ ПРЕАДОЛЯВАТ В ОПРЕДЕЛЕНИ ПЕРИОДИ НА ВЪЗРАСТОВОТО И УМСТВЕНО ИЗРАСТВАНЕ. НЕ ГО ТИКАЙТЕ ТАМ КЪДЕТО СА ВЪЗМОЖНИ ПОСТОЯННИ АВТОГОЛОВЕ.

Ти си завистлив и напълно заслужаваш:"Ако българия роди гении ,това ще е геният на завистта"!

Цървула си ти!

Браво, това е едно голямо признание за един успял българин, навън знаят как да почитат такива, това, че злобата и завистта ни е пословична го знаем всички. Но... В нищо не сме и на една десета толкова добри, колкото бе той във футбола. Бербо също ни ритна бурето, макар да закъсня с много, можеше да си спести доста псувни и критики от бездарници.

Съгласен съм с теб. Но мисля че на Ицката не му е там мястото.

ИЦЕ, УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ!

Толкова ли няма умен и образован човек в България та трябва този цървул да ни представлява!

Ами предложи ти някой умен, бе Минко. Аз си мисля, че етикет можеш да слагаш само на някой, който познаваш...лично имам впредвид. Аз лично съм съгласна доказан професионалист с огромно влияние (навсякъде по света освен в България), емблематична за страната ни личност да ни представлява. А твоя коментар е показателен защо навсякъде по света освен в България хора като Стойчков се ценят - той и Ботев го е казал отдавна...

Идеално! Девиз от сорта: "С шутове срещу глада!" ми се струва особено подходящ за каузата!

Разговарял съм със Стоичков и знам,че има "златно"сърце!Чистосърдечен,прям ,естествен и открит човек като Ицо може много!Той е национален капитал и трябва да се използва за добри дела!Той не търпи фалша и лицемерието и затова някои с гузна съвест не го харесват!Силата на характера на този българин е пословична и съм сигурен,че ще изпълни задачата си отлично!

Да почне от БГ-то!

Така е, ако беше като всеки ганьо, света нямаше да го знае.

верно.След два месеца,най-много ,в Африка ще започнат да преяждат...

Ицо е малък бог, като си спомня как хранише съдиите... .... Ще нахрани всички, дори без хляб и риба в ръце.

Точно това си помислих и аз.Но и това е пълно лицемерие-лелката отчита някаква дейност,Модерния ляв е в светлината на прожекторите отново ,а гладните-те ще си гладуват и в Буркина Фасо и в България.На кого ли му пука...

Стоичков, може да си бил гениален футболист, но умните се оттеглят в апогея на славата си и не се тикат после насам натам, защото само може да се изложат както стана с тебе. Това че си бил добър футболист не те превръща автоматично в добър в друга област. Кротни се, имай мярка, давай го по-смирено.

Ами почни от БГ-то!