17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типичен милиционер от соца.

Освен това гледа, като да е седнал върху негърски хуй От най-големите…

Бедна ви е фантазията що ченге ще литне след изборите.Па някои ще кацнат и при Гешев.

а установихте ли гамените, които палиха полицаите, изпълняващи дълга си към Република България ....

Ти трол ли си, гербер ли си, какъв си?? А ако беше твоето дете, баща, сестра(имаше и извращения с момиче, на което полицаите му свалиха бузата и с имаха с телефоните) или брат? Точно тези ли, закопчани с белезници, приведени в безпомощно състояние, и ритани от по 5-6 полицая, са гамени? Още повече, че ИМА КЛИПОВЕ С ТЯХ В ИНТЕРНЕТ И СЕ ВИДЯ, ЧЕ НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП ХВАЩАХА ХОРА И МЛАДЕЖИ! Къде се е видяло и чуло, тежковъоръжени полицаи, да млатят закопчани с белезници хора, приведени в седнало положение на земята и да се гаврят?? Това дори е извън пределите за неизбежна самоотбрана. Виж внимателно кадрите от охранителните камери(само можеш да го намериш).

Установил си грънци.. евтина политическа пропаганда, спекулации и лъжи. Всичко написано от сценаристите на радефф..

Тая дъвка мина , измислете нещо ново

Поне този със запалката да бяхте открили и да го попитате барбекю ли е готвил или е давал огънче на полицаите. Аман от поръчкови изпълнение.

Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?

Гнусен червен доносник и служител на бившата Държавна сигурност! Кофти човек с лоша репутация!

Задават ли се избори и полицейския произвол излиза на мода....

а някой лумпен виноен не откриха ли? има кадри как зоват з аметеж и убийства има нападения а лумпени станаха даже минестери и депутати.

Чекисти от новите-стари комсомолци.

Защо не са арестувани лицата, познати добре на службите, които безчинстваха организирано и застрашиха живота на десетки полицаи, За какво полицейско насилие се говори, когато тези протежирани бандити се опитаха живи да изгорят т. н. пазители на реда? Защо не се провеждат акции срещу криминални спортни групировки, занимаващи се с наркоразпространение и мокри поръчки, както и срещу откровени бандити, тормозещи цели квартали с побоища, кражби и тотално сриващи имиджа на силовите институции, неспособни да се справят с този вид престъпност.

Аз виждам едно политизирано МВР. Друго не виждам. Пряко участие в предизборната кампания. А който виновен - да си носи последствията. Но всички. А това, че демонизирате полицията, ще ви се върне някой ден и ще се чудите каква сте я надробили.

Ще видим ли лицата на тези герои? Или показваме учтиво само битите. Искам да ги видя и тях. Задължение на медиите не е ли да отразяват всичко а не половината? Да не кажат сега че няма обществен интерес към биячите?

Дръжте си изборите и не ми ги натяквайте.

Когато сидеров удари шамар на полицай мвр мълча. Обаче му го върна върна когато волен прорестираше срещу наркотиците в натфиз. Конфликт на интереси?

Ама разбира се,под ръководството на др.Рашков ще откриете още 100 виновни полицаи,които за съжаление малко биха лумпените,които се гавриха с тях,както и хиляди купени гласа.

Аз не ви ли върнах вече за процедурни нарушения?! Или сте невменяеми? Без да съм чела статията, защото нямам време и нерви за това, по въпроса аз полицейския произвол/самозащита/неизбежна самоотбрана вече съм се произнесла - ще го разглеждам по същество едновременно с делата на всички подпалвачи на ченгета. Така че стига с този полицейски произвол, защото е много едностранчиво и манипулативно. ИСКАМЕ ПРОТЕСТЪРИТЕ, НАРУШИЛИ ЗАКОНА, ДА БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД СЪДА! Чак тогава ще имаме истинско правосъдие!

Ликвидацията на МВР продължава....

Спешно бронирайте белия автобус!

Tози знаели за пътя на "копринката" или нищо не чул защото ий е от Пловдив. Вярно ли е, че един митничар обмитява определени тирове ....

Значи почваме бой над полицаи и наказание няма да има ураа

Кво насилие,бе боклук ! Я ела в Австрия на един протест и виж само ,ако някой лумпен само хонечи да вдигне ръка срещу полицай или да го наплюе или псува ! Ще гледа слънцето през крив поне година! На тия " граждански протести" само дето нямаше убит порицай и те търпяха ! Ама онова гюбре радев и всичките л....а покрай него се загрижили ! Боклуци лицемерни ! Повръща ми се от тия миризливи вредители!

да става милЮционер!

Направо ги пишете всички полицаи виновни бе, че са се защитавали от обезумелите лумпени на Черепа!

А некой виновен от протестърите намерихте ли?

Погледнете си физиономиите. Не привличате на хора.

Комунисти, ченгета и фатмаци, карат я по старому чистки и тормоз, ама и младите чалги са същите боклуци. Как да ги промениш “промените” ???????

Много е важно сега МВР и службите да намерят и арестуват и провокаторите, мутрите, престъпниците на протестите, защото те дадоха поне привидния повод - както всички видяхме и виждаме - после пък сродните им души - престъпниците в полицейски униформи да се саморазправят и гаврят с мирно протестиращи и дори съвсем случайни хора, както се доказа и в съда! Още повече, че те се знаят кои са, знаят се и главатарите им, и за кого работят и кой им плаща (имаше един Стъки също...) Освен че има достатъчно снимков материал, имаше и много цивилни полицаи сред протестиращите - те трябва да бъдат разпитани, вкл. какво са видяли, какво изобщо са правили и кой ги е пратил и за какво, за кого са работили. Мутрите и провокаторите на един протест могат да се разпознаят буквално за минута-две, особено от опитно око, от човек който внимава и се интересува! А често дори и от индиференти минувачи! И това го призна и потвърди не друг, а например Мутрата Борисов, ако си спомняте, когато призоваваше хората като видели някъде в заведение и на публично място такива просто да си отиде ли от там...(и до там стигна в цинизма и самозабравянето си)! Щом обикновените граждани можем, МВР и службите ли не могат - разбира се ако не се оглавяват от ... друго мутри или от техни слуги, които си взимат по заповед отпуски за по половин година!

Е как да намерят провокаторите. Те са в парламента и президентството.

Фигурант на Мунчо Шпаклата

Каро решим да запалим Резиденството полицията ще ск праи пас Да не ги обвинят после

Решено е!

А установихте ли кой донесе сламата и кой искаше да я подпали????????????????????????????????????????????????????

Добре де, до тук добре, унижавате собствените си служители, наказвате ги за това, че са си вършили работата, да спрат хулигани, лумпени, криминално проявени и подстрекатели към обществено вредни деяния... Но, дайте и данни за заловените и действително осъдени престъпници, които драстично нарушаваха реда, мародерстваха, чупеха и унищожаваха обществено и лично имущество, демонстративно и нагло пречеха седмици наред на нормалните хора да отиват и се връщат от работа, създаваха сериозен хаос за градския транспорт, напълниха площадите с боклуци, лайна и урина около незаконните палатъчни лагери, и вършеха противозаконни акции... Пълно недоумение е да видим как шефове на МВР тръгват срещу собствените си служители, и ги демотивират за нормална служба, нещо, което им е вменено от обществото. ОК, сигурно има някои нарушения и в действията на полицаите, но всички гледахме ужасено как тези нагли "протестиращи" нападаха униформените с камъни, факли, бутилки, запалена слама и най-цинично ги обиждаха... Много сбъркана политика водят сегашните МВР шефове и това неминуемо ще има негативни последици за службата. А, вижте как полицията в нормалните държави реагира на обществено недопустими акции, точно тези дни има достатъчно кадри от Мелбърн, Берлин, Чикаго, Париж... Нима там техните полицаи са така безумно унижавани за работата си в името на обществото. И е редно тук, у нас, да се поучим от тях, а не да даваме глас на разни мутренски настроени лумпени, като онези трима отровители, лудата Мая, сбъркания Христо и техните подръжници...., маргинали и хулигани...

Голяма работа пък този ще свърши.Когато вие поставените там,от никого неизбрани,изчегъртате всичко живо ще трябва да започнете "големите реформи"за просперираща държава.Интересно като се дуете токова как ще стане това.Пак ли ще притискате парламента да приема разни глуповати и половинчати неща.Този ако го подгонят и него с паветата как ще действа?

Незнам какво сте установили, но не може да справите с един престъпник от Световрачене. За другите неща да не говорим, защото ме хваща срам, но Вас не. ,

Догодина ще има лов на протестъри нападали служителите на реда и замеряли сградите с боклуци. С такива като този ще има значи лов на „защитниците“ на хулиганстващите гамени-протестъури. Много добре че имената имсега са ясни. Догодина е техен ред да си платят идиотщините !

Давай! Нали службашите са те сложили за гладен секретар на милицията. Заработи си хляба. Намери още 100, не още 1000...

Имаше и доста лумпени и хулигани и нападаха полицаите и им ходеха по нервите яко и то много часове наред и нощем… та да внимават с наказанията щото и полицаите стават все по цинични и не си дават много зор като винаги с тях си мият ръцете!

Да, прав си, че го напомняш, и те трябва да бъдат издирени и изправени пред съда с началниците им, още повече, че се знаят. Те пак са от мутрите - като Борисов и Гешев, от престъпния им контингент - като онзи рецидивист Петьо Еврото (кифлата му, която с откраднати и от рекет милиони (“Осемте джуджета”)се крие в Гърция) предвождаше със запасан пистолет куп говеда да подкрепят Мутрата Гешев, онези с кървящите агнешки главички, които в центъра на София се опитваха да пращат Лозан Петков и хората (след като Мутрата Борисов му изпращаше заплашителни СМС-и), банди като тази на Митко Каратиста и пр... МВР трябва да издири и тези и онези, които ги пратиха за да ескалират и компроментират мирно протестиращите и да тормозят полицаите, и бяха оставени да се изтеглят и скрият, за да може след това да се гаврят със съвсем други хора, с мирно протестиращи! Няма никакъв проблем и тези да бъдат идентифицирани, издирени и арестувани!

Затова ли бабикян ги окуражаваше по микрофона? Затова ли не искаше да слезе от трибуната и отиде да ги види? Толкова ли упорито желаеш да съобщиш на всички хора че пишеш по поръчка?

Мая Манолова Татяна Дончева Кутев и останалите от БСП протестите са заплаха за демокрацията. Вярно тогава протестите бяха срещу тях по времето на тройната коалиция ама не дръж на тия работи. Когато в нощта на белия автобус бяха хоспитализирани десетки пребити от полицията хора а стотици потърсиха медицинска помощ тогава нямаше полицейско насилие. Защото не бяха правилните протестиращи. Когато Рашков пиянстваш е на една маса с мутрите-тогава мутрите бяха добрички.

Насилието по време на т.нар. „протести”, другарю секретар, беше от стрелящия с прашка и другите платени от външни антибългарски сили протестъри срещу полицаите, така че не можеш да говориш за полицейското насилие! Е, освен ако лъжеш!

А платените лумпени които замерваха полицаите с камъни и се гавреха с тях?? В Щатите такива ги спукват от бой или куршум

Да, прав си, че го напомняш, и те трябва да бъдат издирени и изправени пред съда с началниците им, още повече, че се знаят. Те пак са от мутрите - като Борисов и Гешев, от престъпния им контингент - като онзи рецидивист Петьо Еврото (кифлата му, която с откраднати и от рекет милиони (“Осемте джуджета”)се крие в Гърция) предвождаше със запасан пистолет куп говеда да подкрепят Мутрата Гешев, онези с кървящите агнешки главички, които в центъра на София се опитваха да пращат Лозан Петков и хората (след като Мутрата Борисов му изпращаше заплашителни СМС-и), банди като тази на Митко Каратиста и пр... МВР трябва да издири и тези и онези, които ги пратиха за да ескалират и компроментират мирно протестиращите и да тормозят полицаите, и бяха оставени да се изтеглят и скрият, за да може след това да се гаврят със съвсем други хора, с мирно протестиращи! Няма никакъв проблем и тези да бъдат идентифицирани, издирени и арестувани!

А установени ли са тези, които замеряха полицейските служители, които ги псуваха, плюха, удряха... Или да не питаме, че част пт тях са в изборните листи...

“ Той обясни, че при встъпването му в длъжност вече са били сменени много ръководители, самият той не е извършвал рокади, освен тази във 2-ро РУ.” Това добре, но какво става например с 1-во РУ, публична тайна е, че там от години имаше формирана ОПГ от полицаи, под шапкатъ на началниците им. Какво става с 6-то РУ - там някой е нареждал полицаи да охраняват мутрата Гешев, на върха на преторианската армия, която мутрите във властта му бяха дали и струваща милиони на данъкоплатеца... Ще се разследват ли докрай опитите за купуване на гласове, за да се разкрият всички, не само изпълнителите, но и началниците им в партиите?...

Тъкмо се чудех кога последователя на гьобелс и от явлен лъжец ще се появи:)))) Хайде момченце да ми кажеш в коя мутренска групировка е членувал Гешев. Защото за Рашков мога да ти кажа веднага-мултигруп на Илия Павлов. Сигналите за купуване на гласове не се разследват-щото всеки сигнал срещу партиите на промяната и БСП се замита под килима. А за това дето му викаш сигнали срещу ДПС и герб са всъщност анонимни доноси писани от рашкови те хора. Я сега пусни и един копи-пейст как на канадеца е необходимо само да изяви желание и закона вече не важи.

Фандъкова ще ги назначи и ще си направи общинско РПУ.

Тая с това безобразие, наредено й от Мутрата Борисов окончателно се дискредитира! С какви очи изобщо гледа хората! Тия в ГЕРБ са като зомбирани, като роботи-идиоти!

Последователи на гьобелс и лично беше там когато Борисов е наредил да бъдат пребити няколко човека зад колоните? Ама наистина ли? Или пияницата Рашков лично на тебе ти докладва? След като си толкова сигурен хайде бе излез по телевизията и кажи да те видим най-накрая. Че все нещо излиза че си най-информираният човек в тая държава. Всичко знаеш всичко си видял и за всичко имаш доказателства.

Петър Тодоров беше временно изпълняващ длъжността директор на Областната дирекция на МВР в Пловдив с протекция на Пламен Узунов, с когото са бивши колеги и приятели става главен секретар на МВР и Узунов го изтегля в София

Най-важното е, че върши работа! (Браво, Рашков!) Никой главен секретар досега не е излизал публично да съобщи за традиционните престъпления и купуване на гласове с конкретни имена, факти и доказателства! Никой!

Фактите и доказателствата? Или това е като с подслушванията-ще ги кажем след изборите ама няма да ви кажем след кои избори.

И какво от това, като ще ги назначат някъде другаде на по-хубави местенца. В България е така, кой как се уреди. Примери много, от консул във Валенсия, през съветници на шефа на КФН и директори в Европейски институции. За всички калинки ще има хляб.

Главните подбудители са важни. Не, да се плямпа глупости и дамаджани да се сушат.

ЧИСТИ!

Бившият началник на Второ управление в СДВР, Венелин Стойков, който от вчера трябвше да оглави "Охранителна полиция " в ОД на МВР Благоевград е отстранен от поста началник на Второ полицейско управление в СДВР. Рашков го маха в София и го назначава на по голямата длъжност в Благоевград, Стойков не е искал да ходи в Благоевград и е излезнал в дълъг болничен

Уволнявайте ги тези полицаи - при толкова много замесени в побоя само двама трима бити и то без увреждания - тея за нищо не стават

Да ама вече половин година и не ги уволняват

Чегъртачите на герб , изчегъртаха и цените на герб !!! Сега олиото е на тройна цена , бензина двойно .....а за тока пе побиват тръпки какво ни чака зимата !! НИКОГА повече мунчовизация