Гешев внесе отрицателно становище по промените в Закона за контрол върху наркотичните вещества

В документа се посочва, че законопроектът не може да бъде подкрепен поради липсата на минимума от правни съображения за неговата необходимост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само му вижте физиономията.

Може да си отвратен от него,но само да му видиш любовницата.

Според мен Гешев е наркоман, не може да е толкова тъп, вероятно шмърка пико ,яде гъби или си бие хероин на помпа

Ще ядем пача скоро

Аз съм независим, демек от мен нищо не зависи. Не мога да повярвам, че преди две години смятах Гешев и прокуратурата за част от ОПГ, а сега да виждам в него последна надежда за спасяване на демокрацията, доколкото е съществувала. Знам че ще има много негативни изказвания, но само си прочетете предложеният на законодателната и изпълнилната власт в момента и си създайте безпристрастно мнение, моля.

...както викаше Крадлив дедо - патронът на тиквения ти вожд. Откакто Тиквата потъна, всичките герберастчета почнахте да се правите как никога не сте били герберасти.

1. Казах, че ще има негативни коментари. 2. Аз съм член на БСДД от преди да бъде регистрирана като партия през 2017г.

Няма по-отровно същество в държавата от Каскета, ако не броим Толупа. Докато тези двамата не влязат в затвора държавата ни няма бъдеще.

Ама много си проЗ! Ти оазби прокуратурата! Сега се пънеш да намърдаш твои хора във ВСС.

Никакви Наркотици НЕ ни трябват.. Арабите АФГАНОСТАНЦИ, коит НАПАДАТ България са ТРафиканти на Наркотици и правят Хероин...

каскета е рядко проз!

Под Къскет акъл не вирее

Вземи да изкорениш и полския мак, щото не го различаваш от сънотворния. Да та ева у ченгето просто.

Тази утайка Гешев няма капацитет да разбере разликата между индустриален коноп и наркотика марихуана. Защо въобще се изказва по теми, които не разбира.