Гешев разпореди проверки в затворите и затворническите общежития

Трябва да се установят какъв е броят на регистрираните случаи на постъпили оплаквания за упражнено насилие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

овална гулия за нищо не става. Това не е главен обвинител, този е главен гъзосвирец!

Осъдени ефективно, пуснати на отпуска?????????? Абе каскет, да не би тия осъдените да са на щат при теб, та за това да ги пускаш от вр. на вр. в отпуска?! НАИСТИНА НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Я подръж тия вериги, че отивам за седмица на Малдивите.

Ще си проверявам и може да търся някоя по уютна килийка за основен ремонт. Там в ъгала ще сложа телевизор, тук секцийка, ей таме ще е кенефа, леглото в другия ъгъл и мазилка ще сложим по стените ама от тая венициаската. Да ми е удобно. Аааа господин директоре на затвора няма килия тука мезонет.

Браво на гл Прокурор.

А за зайчарникът в Банкя, кога ще разпоредиш пълна проверка, господин каскет?

Друго нямаш ли за правене? Като корупция? Малоумен и платен

Каскетът се разработи ли? Тоя толуп ще се спаси само ако издъни някой по оста шиши-боци

А защо въобще има понятие като "домашен отпуск" от затовор? Затвора да не е като работна колония, като тия бране в чужбина със свой общежития!? "при постъпили оплаквания за упражнено насилие - осигурява ли се незабавен достъп до медицински специалист, извършва ли се щателен медицински преглед, предприемат ли са незабавни действия по уведомяване на съответната прокуратура и изпращане на относимите документи" Да точно така! Да се пази здравето и чувставата на убийци, изнасилвачи и всякаква друга сган влезнала поради ужасни престъпления защото и те са "хора", въпреки че не визират причината да са там когато почнат да се оплакват за щяло и нещяло!?!

Гешев разпореди проверки в затворите и затворническите общежития Надявам се до края на годината някой друг главен прокурор да разпореди , кога и как Гешев ще излиза в домашен отпуск от затвора.

Божков в домашен отпуск ли е?

ти пък,бъркаш го с цветан василев

Борисов и Горанов са го помолили.

това е най големия проблем на дневен ред.

поредната "проверка"

Трябва да огледа обстановката и да прецени какви подобрения ще се правят предвид скорошното пристигане на височайши "гости" с него в придатък.

А разследване на пачките евро и кюлчетата злато кога??? ТЪП КАСКЕТ, ПОДЛОГА!!!

Да, много е важно затворниците да са добре, а за живота на тези дето ги убиват, грабят, изнасилват, крадът, изнудват, рекетират ще се грижи дядо господ. Браво Гешефт, само така, сега е най важно затворниците да са добре, че като влязат сега едни дето ни лук мирисали, ни лук яли, да са добре вътре. Това ти е работата, затова те назначиха.