Гешев: Прокуратурата успява да работи въпреки огромния политически натиск

Главният прокурор събра административните ръководители на държавното обвинение на национално съвещание преди вота

Обратно в новината

Коментари - Гешев: Прокуратурата успява да работи въпреки огромния политически натиск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И къв е точно тоя натиск? Някой им пречи да разследват ли?

и да трупа тонове папки и класьори за неизвестни извършители, за незапочнати и незавршени дела в обем по-голям от Айфеловата кула!

Само за сведение......!!!! Държавна Агенция "Национална Сигурност" САД "ФИНАНСОВО РАЗУЗНАВАНЕ" Рег.N:ФР-10-7326 04.11.2015 До Върховна Касационна Прокуратура Г-н Сарафов, Уведомявам Ви, че след проведено разследване от ДАНС и изискани финансови документи чрез механизмите на международното сътрудничество за банкови операции,е установено че лицето Иван Стоименов Гешев е съдържател на безименни и номерирани банкови сметки,конкретно в Конфедерация Швейцария и Кралство Монако. Към 27.10.2015г. в сметките са 4 247 578,75 CHF(швейцарски франка).И така,да повторя-четири милиона двеста четиридест и седем хиляди,петстотин седемдест и осем швейцарски франка!!! Лицето има достъп чрез електронно устройство-мобилен терминал с интернет свързаност,чрез която осъществява банкови транзакции. Финансовите активи са постъпили в сметките на г-н гешев от частни и юридически лица,предимно от сметки в Кралство Лихтенщайн,Република България и Руската Федерация, в различни траншове,43 на брой,в размери от 99 328,19 CHF(швейц.франка) до 473 842,74 CHF(швейц.франка),през отчетеният период от откриването на сметките на 01.Януари 2010 до 23.Октомври 2015г. Резултатите от оперативните мероприятия и протоколите от СРС са приложени,общо 78(седемдесет и осем)страници. П.С...доста е спестил от боза и закуски "инструмента" на Господ,но най вече от споразуменията с бандитите!!! А с колко ли са набъбнали сметките на каскета от 2015г. досега?!!!

Вярно,рабори за мафията.

ДИР триет коментара ми щото писах че Заркооф е чистокръвен педал Това са платените медии

Не се огъвайте пред мафията и олигарсите, хората сме с Вас!

Мхм! Работи като информационна агенция- то не бяха срещи, визити, интервюта. Лошото бе, че темите бяха все едни и същи- орязаха ми далаверата. За нескопосаните обвинения дето падат в съда и точените с години досъдебни производства нито дума, нали?

Кой не знае Аталай шампион е по мандати в парламента само лай и мъдурите си клати. До него ментата Йордан се подхилва мазно, мазно тридесет години е избран краде и лъже безобразно. И на следващия вот ще покажат пак финес ще поставят нов рекорд там във книгата "Гинес".

Много отнесен докато го слушах побелях влюбен ли е загубен ли е не е на Фокус

Специализираните съд и мафиятура, колко политици, олигарси, прокурори, съдии, държавни чиновници на високи постове, шефове на държавни учреждения и т. н. Вкара в затвора за корупция и кражби или други престъпления? Нито един, нали?!? Те бяха бухалката на ГЕРБ! И най вече се занимавах отново с на обикновените отрепки, както сега, демек нямаше никакъв смисъл от тая прокуратура и съд, както и сега няма смисъл от тях, защото няма никакви разследвания на корупцията и кражбите горе, занимавст се с битовизма, който в цял свят никога не е бил победен и няма да бъде до Второто пришествие на Христа...

Този некомпетентник затова ли го осъдиха за нищоправене, защото и той като Шефа си много работи!

Заглавието е грешно. Правилното е "Прокуратурата успява да не работи въпреки огромните заплати"!

Ако, имахме що годе куражлии хора начело на държавата можеше да се извърши една проверка на тази " учебна база" на Цигов чарк. Супер луксозни удобства са си направили с наши пари, охрана имат да не стават фалове и някой да снима нещо.Там са ставали, стават и ще стават големи ешмендемета с много емоции и други палави истории. А за гешев мога само да кажа,че е доста объркан / ако не го прави нарочно/ и не забелязва,че доста гламави и отчайващо неграмотни макар и снабдени с удостоверение за завършени задочно обучение лица са възпроизведени в прокурори.Това е извод от мои наблюдение в практиката и твърдя,че оценката ми е твърде мека и дипломатична.Нещата са повече от страшни! Аз съм никой и това,което пиша... някой ще се ухили, но се чудя онези другите нагоре виждат ли проблемите или се правят на кьорави.А, другите със страховитите названия- борба с корупцията по високите етажи, май са минали на хранилка при онези от високите етажи и се правят на лични охрани.Ако, шпионите на гешев имат желанието да ме опровергаят, нека образуват едно дело / НПК им дава тази възможност/ срещу мен та да успея да се наприказвам публично за всичко. Иначе..... ще ме осъдят,като едното нищо.

Гешев, чети и мисли: Пълният пакет от мерки включва специална пенсия за семействата, чийто член или членове са починали, както и на тези, които могат да имат трайно увреждане над 50 процент заради катастрофата. Пенсията е необлагаема, независи от други доходи или получаване на друга пенсия. Размерът ѝ е 1655 евро и ще се коригира ежегодно с увеличаване на националната пенсия. Друга мярка за близките на загиналите, лицата с трайни увреждания над 50 процента и лицата хоспитализирани в интензивното отделение е заличаването на дълговете към данъчните органи и осигурителните фондове. Към това се прибавя и освобождаването от задължения по кредити. Част от общо 11 мерки е правото на назначаване в държавния сектор и ускоряването на изплащането на обезщетенията.

Оневинявате виновните и създавате проблеми на невинните това работите вие

SirBob

Прокуратурата "работила"... Това е вицът на деня.

Не си прав. Прокуратурата наистина работи, и то яко! Но не в полза на обществото, а за своя лична изгода....

Голям залък лапни, голяма дума не казвай!

Тя че работи, работи , само че в чия полза работи ?!? Така като гледам засега прокуратурата пере най-добре! Работи, ама не в полза роду, а в полза на престъпниците!

Какво става с Нексо, май нещо не са така нещата както се говореха? Кой ще понесе отговорност след като ни осъдят и въобще защо се спря да се говори за това?

Любител на килограми злато и секвеститор на асансьори заводи ? По тия теми тишина !

Прокуратурата.....успява.....да работи.....въпреки.....огромния.....ахахахахахаха - вицът на деня!

що не фанат да свършат малко полезна работа като например да засадят някое дръвче

Щото пръскачките са хакнати.

Всички знаем за кои "хора" работи прокуратурата.

Да бе всеки сутрин отива на работа и вечер са прибира, значи работи, но къде са Ви резултатите от работата, освен Иванчева за искане на подкуп някой друг осъдихте ли? Между другото се съмнявам подслушването на президента със СРС и разпространяване на записите в медиите да е част от работата Ви свързана с европейските ценности.

Истината е, че докато не се изчисти прокуратура от зависимостта и от различни политически елементи и страшна КОРУПЦИЯ, в България нама да има справедливост и Свобода.Това е истината.

Ало ало Ваньо и при Цацата и при Каскета Гешко ,Гешевтурата им работи избирателно и то без натиск под ,,мъдрото “ ръковоство на Бойко Борисов.Девиза на Гешев каскета и Гешевтурата е ,,Всички за един Бойко а Бойко за себе си “

А когато Тулупа нареди, и ДА НЕ РАБОТИ.

Е как няма да продължава да работи - а спря, а се напълни затвора с гербави отрепки...