17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха

Гешо е стопора срещу олигарсите и мафията затова рипат да го сменят.Нацията има главен прокурор и той е Гешев който него харесва да лапа малебито и да ходи се бичи

Той подбира политически/пристрастно към кого да възбуди съдебно преследване - за това не е на мястото си и трябва да си ходи !

Ти политик ли си, Гешев? Не ти е работа да се занимаваш с цените в държавата. Келеш

Геееешшо, ша та геепим, мутра нагло.

Ша гепиш Гешо само че за хоя селяк тъп

Шибан дебел боклук,те са всички от 1 мафия,как ще го махнат...

Ти си смешен, каскет долен!

Споко бе травестит

Каскет,ти сипосмешището на народа,вън от мястото,на което неси обстоен да заемат!

Хахахах чак ме кефи тоя пич как ги размотово всички,няма как да го мръднат според мен,още повече,че нямат наистина адекватни доказателства за това.Факт е ,че погна най големите мафиоти ,но не е той този,който ги пусна,съда ги пуска,там е големия проблем,а не самия Гешев.

Самият милиционер е смешен, некадърен и слуга на Боко тъпото.....

Роденият да пълзи, не може да лети!

Гешев: 1. Не е деполитизиран, което се изисква. Говореше и за политическа ориентация на България, което е абсурд за длъжността му; 2. Извършва минимум престъпно бездействие (много пъти) и липса на контрол за работата на прокуратурата. Показателно и неоспоримо например пропуснаха когато Московски с моторна шейна утрепа единият си син. Убийство по непредпазливост. Можеше и условна присъда да искат, но бяха длъжни. Прокуратурата трябваше да се самосезира и да инициира разследвания, например по думите на Божков. Не друг да се опитва да ги принуждава да разследват. Гешев трябваше да е инициатора. Още повече при очевидно несъответствие на приходи и имущество на Горанов, Арнаудова и други. Липсва и комисийката към Цацаров за корупция. Както и за Ало Ваньо, как полицията да се изтегли, че да продължи престъпление - производство на алкохол при спрян лиценз. Било СРС на ДАНС, законно, но дори да не бе, пак е основателна причина за разследване, кой къде какво е нареждал. И други такива случаи; 3. Кого досега осъдиха дадени от Гешев и преди Цацаров? Една Иванчева, с особености, но да не коментираме; 4. Колко пъти осъдиха България за действия на прокуратурата и на Гешев?

Колко пъти осъдиха България заради действията на Гешев като главен прокурор? Лично и персонално? И още нещо ти в момента пишеш цяла тирада за която не можеш да предоставиш ако те призоват в съда. И понеже си тотално неграмотен юридически-обвиняването без доказателства се нарича клевета.

Трол си и трол ще си останеш

Фактически един корумпак, който прикрива най-големите престъпници, може да провали стремежа на цяло общество за справедливост. За жалкия страхливец гешев става въпрос. Румъния реши тези проблеми благодарение на две мъжки момичета (Маковей и Кьовеши), колежки на нашия гьонсурат.

Както и прокурори от над 20 страни изразиха своето притеснение относно намесата на политическата власт в съдебната. Кьовеши и уволниха именно такива политици като сегашните при това със същите почти мотиви.

Ами самия прокурор е смешен и безсмислен.

Какъв е тоя огромен зор да му искате оставката?

Могат да са спокойни че няма да им върже и този път. Все пак са изпратили висш служител на департамента специално да проследи как се движи процедурата по асвабаждаването на плешивия каскет

Значи всичките тия протести дето ги платиха и всичките тия напъни са смешни и безсмислени.

Като "адвокат" и на двете страни, желанието ми беше да ви помиря - Гешев пуска Пустинния Стрелец да си се прибере у БГ срещу дебела парична гаранция или нещо подобно (обвиненията си остават, тях следващите години/животи ще ги разглеждаме едно по едно, докато най-вероятно всичките отпаднат :) :)), Пустинният Стрелец престава да се опитва да го отстрелва, защото вече не му е нужно, а в замяна свидителства по други дела или събира доказателства срещу бивши и настоящи властимащи. Но Гешев, нали и той като моето говедо е дебела шопска глАва и си е тъп и упорит, та не слуша. Въпреки че не го одобрявам, аз му уважавам избора. Имам само няколко въпроса: Нали не мислиш, че до безкрайност ще разтакаваш процедурата и ще придвижваш само тези дела, които ти изнася? Имам лошото чувство, че ще ти се наложи да обвиняваш свои (или бивши свои). Можеш ли и искаш ли да си обективен? Дали това ще ти е а) физически възможно; б) ще имаш желанието да го направиш? Горе-долу същото ме попита навремето вуйчо ми В., който тогава беше съдия от Върховния Съд и при когото майка ми ми беше уредила Аудиенция - да ми отдели един цял събота следобед с цел консултация дали и аз да се насоча към правото. Е, той с един поглед ми издаде "присъдата" - този човек гледаше с един нечовешки поглед, не поглед на заклет рецидивист, а поглед от който всеки заклет рецидивист ще получи инфаркт ПРЕДИ да са му прочели присъдата и аз бързо реших първо второто условие (НЕ ИСКАМ да ставам като теб!), поради което отпадна необходимостта въобще да решавам първото - дали ми е физически възможно да съм съдия. Но при Гешев се налага да реши и двете условия на задачата. Имам спомени от една негова снимка след разпит за магистралите, на която на втрещената му физиономията прочетох нещо като: "Е.и му майката, вие убихте детското в мен!" След този пояснения, аз все още съм за ремито - не знам дали защото малко си падам пацифист, или защото съм по-дебела и по-шопска глАва и от Гешев, но определено бих предпочела да няма ненужни сътресения и у прокуратурата, държавата и без магарешкия инат на Гешев достатъчно се клати!

Г-н Гешев за пореден път е прав! Какво ще стане, ако всяка власт назначава само партийни прокурори и ги ползва в своя полза? Кирил и Асен явно не са чували за разделение на властите, а целят да посочват с пръст виновните като от времето на народния съд!

Точно каскета беше против разделението, чети и помни повече!

Хайде сега точка по точка да обясните кое от основанията за искане на оставката му не е смешно.

По-смешно от него ли? Некадърната му калинка.

Тя министърката като ги внесе тия основания и трябваше да ги защити пред висшият съдебен съвет се оказа че дори и не ги знае.

Ти си най-смешния Хем Неграмотен хем и Нахален

Залагам заплатата на Гешефт, че колегите баскетболисти от ВСС ще намерят процедурен начин да топкат топката и да не вземат решение по същество. След това ще излязат във ваканция и на есен ще си отидат по живо по здраво по съдилищата, а останалите ще продължат с дрибъла.

Като мотивите за отстраняването му са всичко друго но не и юридически издържани.

a? Ти какъв си юрист ли или гербаджийски трол?

Далеч по-запознат по темата от тебе. Дето изключително много държиш да покажеш, че пишеш коментари по поръчка.

То те отказаха да гледат по същество първоначалните мотиви на Стоилов. Добре, че ги заставиха тези Конституционния съд. Та каквито и да са мотивите ВСС са всички MVP-та специално селектирани от баце и компания.

Гешев разбий червените боклуци, унищожиха държавата само за една година !.

как да ги разбие като те го избраха?

Гешев, основанията срещу теб не са смешни, но ти си прост и наглееш! А иначе, няма от какво да се притесняваш! Всички са твои- толкова сте жалеи!

Не е смешно?

Гешев е пич Сано така продължавай

ВСС са мафия,както и прикриватурата ни,те са едно цяло и ще се защитават едни други. Съдебната ни система е държава в държавата,само парламента може да я премахне или тотално ремонтира,но явно се играят циркове и никой нищо не иска да променя...

То и ти си смешен , но това е друга тема ! Особен с лафа ти към Боко - Кажи , шефе ! дори само затова трябва да те разкарат от тази длъжност !

Може и аз да те поразкарам

Schilo

Не коментирам, дали Гешев е подходящ за главен прокурор. Но, наистина, основанията на Стоилов и Йорданова са смешни. Стоилов поне написа в предложението, че е по искане на Рашков, та резила да не е пълен.

дано кадровиците не се направят на кадировци.

Този тъпак е Главен прокурор на република България и е избран по законови процедури и Конституция приета от БКП. Там ходи да търсиш проблемите - при Нинова. Тя ходи да поднася цветя на паментника на Т. Живков.

Schilo

Тц, от Христо Иванов. Процедурата е от 2016 год., когато той беше министър на правосъдието и ги предложи тези правила.

По време на правителството на Бочко :))

Schilo

Да

Тоя тъпак от няколко месеца повтаря едни и същи заучени фрази със същите думи. Като някоя играчка със записан глас е.

повтаря ге защото са истина а т истината е една тъпако

"Истината" на тоя, дето вика "Шефе" на един осъждан два пъти за лъжи :))