Коментари - Горнооряховският суджук представя България в онлайн кулинарна книга на ЕК | Днес.dir.bg
Коментари
На един фестивал в Горна Оряховица си купих - мечта. Веднага след това купих от фирмата-производител 10 кг - малко по-зле, на следващата година пак от фирмата - чувствително по-зле. И престанах да купувам горнооряховски суджук.
Най-вероятно Тиквата е почерпил със суджука в Европа. А може той и Юнкер, заедно да са лекували ишиас)
Няма ли кой да напише луканка или сушена наденица, Li mortacci tua, de tuo nonno, de tua madre e dei 3/4 daa palazzina tua!!!
По пътя Плевен -Русе или В.Търново - Русе, на самият път, 700м преди моста над река Янтра в дясно има неврачно магазинче на една беленска фирма - Надежда М. Та там, има едни от най-добрите сушени меса. Кеф ти суджук, кеф ти пастърма, кеф ти луканка... Всичко има. И цените са повече от народни.
Има ли натриев нитрит или натриевия глутамат? Изобщо какви добавки има в този суджук, защото в магазина само точа лиги на реклами с “натурален продукт” и като им прочета етиката и пак съм гладен. Изобщо споделете магазин където човек може да си купи салам без химия?
Браво, нека света знае че суджук не "турски" специалитет а 6ългарски, както и баница, бюрек, ракия, крадливият османоислямски башибозук освен да краде и да преписва за собствено, друго не знае.
Първо ги дегустира и тества Живко после Бокича взима крайното решение дали стават или не!
Ако не е придърпано от мутрите сега ще бъде. И след 2-3 години ще е разсипано.. Най-големия производител на сирена в Централна Европа е нашенец избягал от мутрите на Боко преди няколко години след като се опитали да му вземат бизнеса.
Горнооряховският суджук представя България в онлайн кулинарна книга на ЕК
Наръчникът може да бъде свободно изтеглен от интернет
Обратно в новината