17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишете глупости фирмите са три който имат право да го правят в България

На Стефанов е най хубавият Суджук

Най-добрия

Ако не е придърпано от мутрите сега ще бъде. И след 2-3 години ще е разсипано.. Най-големия производител на сирена в Централна Европа е нашенец избягал от мутрите на Боко преди няколко години след като се опитали да му вземат бизнеса.

опаковани изсрани и изсъхнали лайна ли са?

Браво, нека света знае че суджук не "турски" специалитет а 6ългарски, както и баница, бюрек, ракия, крадливият османоислямски башибозук освен да краде и да преписва за собствено, друго не знае.

Ако се напише луканка идва от гръцки луканико.така че

Има ли натриев нитрит или натриевия глутамат? Изобщо какви добавки има в този суджук, защото в магазина само точа лиги на реклами с “натурален продукт” и като им прочета етиката и пак съм гладен. Изобщо споделете магазин където човек може да си купи салам без химия?

По пътя Плевен -Русе или В.Търново - Русе, на самият път, 700м преди моста над река Янтра в дясно има неврачно магазинче на една беленска фирма - Надежда М. Та там, има едни от най-добрите сушени меса. Кеф ти суджук, кеф ти пастърма, кеф ти луканка... Всичко има. И цените са повече от народни.

Явно сте одобрени от главния дегостатор на суджуци Б.Б. :)))

Първо ги дегустира и тества Живко после Бокича взима крайното решение дали стават или не!

Няма ли кой да напише луканка или сушена наденица, Li mortacci tua, de tuo nonno, de tua madre e dei 3/4 daa palazzina tua!!!

Суджук е маджарска/унгарска дума, да стааш и да са маааашшшшш

Какво стана с аферата Суджукгейт, има ли осъден?

Shte chakash.

В очаквани на Годо....

За Боци колко тона са тоя път?

Най-вероятно Тиквата е почерпил със суджука в Европа. А може той и Юнкер, заедно да са лекували ишиас)

При "доктора" от Симитли ли?

Да ми ядете суджука!

Вярвам това е върха на интелектуалните ти възможности.

Суджук е сушена наденица...та твоя изсъхнал ли е :)))

... и крив :)

На един фестивал в Горна Оряховица си купих - мечта. Веднага след това купих от фирмата-производител 10 кг - малко по-зле, на следващата година пак от фирмата - чувствително по-зле. И престанах да купувам горнооряховски суджук.

Оял си се със суджуци и вече са ти безвкусни :)))

Не, последната партида намирисваше на граниво.

Обаче няма да пропуснем да се изложим пред чужденците...

добричките суджуци горно оряхвски ли бяха?

Ще бъде вписана в кулинарната книга на ЕК с българската македонска наденица на "Леки"