Германското разузнаване забелязва нарастваща активност на руските тайни служби

Ръководителят на Службата за защита на конституцията Томас Халденванг причисли и Китай и Иран към държавите, чиито шпионски агенции са активни в Германия

Обратно в новината

Коментари - Германското разузнаване забелязва нарастваща активност на руските тайни служби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ЯВНО им харесал е Томас Халденванг как го поема анално и орално!!!

добре че са руските служби за да си пълнят джурналята новините и западните и нашите служби да си оправдават заплатите. русия въобще не ни обръща внимания, би ни шута през 1989-та... а сега митрофанова по цел ден се топли на печката вместо да помете територията от западните отпадъци!

Окупираната Германия, която има 17 000 американски военни и още 12 000 помощен персонал в 22 военни бази. Златния резерв на Германия е в САЩ. Та окупираната Германия забелязва покачване на консумацията на водка, което е сигнал за руска активност на немска територия.

Ми, активни са... Изтеглиха Варшавския договор от Германия ,...и то явно..

Другите тайни служби в същият момент играят карти, шах мат и ходят да карат ски.

Тоя Томас каква служба ръководи? Те, германците имат ли конституция? Тяхната конституция не е ли американската...?

Да, те другите седят и гледат "Сам в къщи".

Много добра новина. Това значи, че си виждат собствения край.

Да, само руснаци, иранци и китайци не спят, а громят великия запад. немци, цру, и прочее са в отпуск явно.....или празнуват банго Васил?

Ние й бихме шута на Русия 89-та, и всичките соц. страни също, не тя на нас. Сега изведнъж се сети за Украйна и почна да прави глупости. Само такова като тебе още си мислят, че нещо зависи от Митрофанова. Видяхме я колко е неориентирана за Христо Грозев. Жалко само за руския народ, но всеки заслужава съдбата си.

Русский ПИДЕР иди нах#й

"Забелязва" некъф професионален термин ли е?

Шилo

Вата, кога си бил за последно в Германия? Ако изобщо си бил, видя ли как живее обикновения германец? Аман от руслямистки коври!

Това са дупедавци които мечтаят за руски х#й, чак сън не ги лови

Крадеца вика дръжте Крадеца

От 14 години живея в Германия. Затова го знам. Преди дни ми вдигнаха месечната вноска за газ от 130 евро на 465 евро. Може да се каже, че бундесканцлера Шолц е американец, зеления Хабек също. Те не се интересуват от интересите на Германия и че много фирми ще фалират. А и как да направят нещо, като са окупирани. В България положението не е по-добро.

Брееей, САМО Русия има ТАЙНИ СЛУЖБИ. Живи да ожалиш немците...

Обикновени квартални алкохолици.

Забелязва се активиране и на курвенската дипломация. Погледнете миналото Нейно Превъзходителство, новият посланик на Посрайна в България. Това ако не е подигравка, кажете как да го наричаме.

За бай ти Христо Грозев горецитираната госпожа прати БГ МВР-ето през 3-та глуха, та в дерето. Жалко за българския народ щото яко е надупен!!! Освен ако не му му харесва като на Щерев - да го чукат!!!

Що, бе? Ти не си ли посягаш?

Над украинското посолство дрон да мине, сифилис ще хване с Н.ПР. киевската курветина!!!

Ти каква ковра си??

От много жалост и кахъри първо отичат мадурите. Внимавай!

Ма, тази коги ша доди?

Щом са забелязани,значи не са тайни служби.

Та американците в базата Бюхел за разположили 130 атомни бомби, въпроса е кой плашат с тях? Според мене плашат самите германци преди всичко и на второ място Русия. И една смешка: В Рамщайн (това не е певеца) бежанците от Афганистан са предизвикали щети в размер на 20 млн. долара. Та въпроса е, защо бежанците от Афганистан ги докараха в Германия? Ами защото Германия е провинция на САЩ

Първо слез ти оттам , да може да се востабири и той!

Нищо добро не удва кт ислямските държави

Права си, Росподке! Нищо добро не идва от Германия - МОХАМЕД е НАЙ-ПОПУЛЯРНОТО ИМЕ за НОВОРОДЕНИ в БЕРЛИН.

Защо не напишете за демонстрациите срещу правителството на Германия от 23ч вчера вечерта в 6 града

разузнаването- Меркел я подслушваха в тоалетната, те не забелязаха, сега мнооого задобрели!

Най ислямската държава в ЕС е България и с Турска партия в парламент Националните ти панталони се наричат потури бе помак рязан

Хасан и Мустафа също са в челото на класацията...

не си ходил скоро до Берлин...

Да добавя - БЕЛИТЕ вече са МАЛЦИНСТВО в ЛОНДОН, БИРМИНГАМ и МАНЧЕСТЪР.

Да пишат, как техните канцлери ги прослушват англосакси, как благодарение на евтин руски газ Германия имаше силна икономика, но се нагъзи пред САШ и свърши с това, че Мерцедес и БМВ сега ще правят с САЩ. Амбриажи немски

А кой подслушва политиците ви?

Хм, какво интересно име Томас!

Щото се случват само в телеграм каналите на терораша тудей.

всеки. Явно, човечеството се разпада. Няма място, няма ресурси, опоскаха като скакалци Земятя. Да си пожелаем да е по-бързо, че много се измъчи Земята и Природата от човешката сган. Тъжно, но логично.

Виждате всякакви Измишльотини , а Повишаване Цената на Газа не виждате ! Дано ви дойдат на Гости Петров и Баширов !

Късно се сети, пич. Докато купувайте евтин руски газ си мълчахте. Даже когато един бивш премиер като Герхард Шрьодер беше очевиден защитник на интересите на Русия. Не на Германия, а на Газпром и на Русия. Русия е плащала на руските шпиони в Германия с парите дето Германия е плащала на Газпром. Тогава не се усетихте, а сега олеле.

интереса клати феса. пич. Без евтин газ няма велики немски индустрии и командорене на цяла Европа. Ама и с този филм се свърши вече.

Е, ако подслушваха като американците Меркел,нямаше да е проблем

Тава беше демократично подслушване.

втора серия на филма "Мълчанието на агнетата"

А тези които подлушваха Меркел и взривиха газопроводите и организираха вноса на имигранти? Те шпиони ли са ? Ох те са приятели... германското разузнаване не служи на германия

Ама мноо!

ХА ХА ХА И как германските и сие тайни служби са го ''забелязали'' това ако не са си увеличили още активността която проявяват от много време??? Тяхната активност ''е демократична'' а на Русия е притеснителна???