Германското разузнаване забелязва нарастваща активност на руските тайни служби

Ръководителят на Службата за защита на конституцията Томас Халденванг причисли и Китай и Иран към държавите, чиито шпионски агенции са активни в Германия

Обратно в новината

Коментари - Германското разузнаване забелязва нарастваща активност на руските тайни служби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да спят спокойно. Когато руските танкове отново влязат в Берлин, няма опасност да пропуснат парада.

ХА ХА ХА И как германските и сие тайни служби са го ''забелязали'' това ако не са си увеличили още активността която проявяват от много време??? Тяхната активност ''е демократична'' а на Русия е притеснителна???

А тези които подлушваха Меркел и взривиха газопроводите и организираха вноса на имигранти? Те шпиони ли са ? Ох те са приятели... германското разузнаване не служи на германия

Късно се сети, пич. Докато купувайте евтин руски газ си мълчахте. Даже когато един бивш премиер като Герхард Шрьодер беше очевиден защитник на интересите на Русия. Не на Германия, а на Газпром и на Русия. Русия е плащала на руските шпиони в Германия с парите дето Германия е плащала на Газпром. Тогава не се усетихте, а сега олеле.

интереса клати феса. пич. Без евтин газ няма велики немски индустрии и командорене на цяла Европа. Ама и с този филм се свърши вече.

Е, ако подслушваха като американците Меркел,нямаше да е проблем

Тава беше демократично подслушване.

Виждате всякакви Измишльотини , а Повишаване Цената на Газа не виждате ! Дано ви дойдат на Гости Петров и Баширов !

всеки. Явно, човечеството се разпада. Няма място, няма ресурси, опоскаха като скакалци Земятя. Да си пожелаем да е по-бързо, че много се измъчи Земята и Природата от човешката сган. Тъжно, но логично.

Хм, какво интересно име Томас!

А кой подслушва политиците ви?

втора серия на филма "Мълчанието на агнетата"

Да пишат, как техните канцлери ги прослушват англосакси, как благодарение на евтин руски газ Германия имаше силна икономика, но се нагъзи пред САШ и свърши с това, че Мерцедес и БМВ сега ще правят с САЩ. Амбриажи немски

разузнаването- Меркел я подслушваха в тоалетната, те не забелязаха, сега мнооого задобрели!

Защо не напишете за демонстрациите срещу правителството на Германия от 23ч вчера вечерта в 6 града

Щото се случват само в телеграм каналите на терораша тудей.

Нищо добро не удва кт ислямските държави

Права си, Росподке! Нищо добро не идва от Германия - МОХАМЕД е НАЙ-ПОПУЛЯРНОТО ИМЕ за НОВОРОДЕНИ в БЕРЛИН.

Хасан и Мустафа също са в челото на класацията...

Да добавя - БЕЛИТЕ вече са МАЛЦИНСТВО в ЛОНДОН, БИРМИНГАМ и МАНЧЕСТЪР.

Най ислямската държава в ЕС е България и с Турска партия в парламент Националните ти панталони се наричат потури бе помак рязан

не си ходил скоро до Берлин...

Щом са забелязани,значи не са тайни служби.

Забелязва се активиране и на курвенската дипломация. Погледнете миналото Нейно Превъзходителство, новият посланик на Посрайна в България. Това ако не е подигравка, кажете как да го наричаме.

Над украинското посолство дрон да мине, сифилис ще хване с Н.ПР. киевската курветина!!!

Ма, тази коги ша доди?

Брееей, САМО Русия има ТАЙНИ СЛУЖБИ. Живи да ожалиш немците...

Крадеца вика дръжте Крадеца

"Забелязва" некъф професионален термин ли е?

Да, само руснаци, иранци и китайци не спят, а громят великия запад. немци, цру, и прочее са в отпуск явно.....или празнуват банго Васил?

Много добра новина. Това значи, че си виждат собствения край.

Тоя Томас каква служба ръководи? Те, германците имат ли конституция? Тяхната конституция не е ли американската...?

Русский ПИДЕР иди нах#й

Първо слез ти оттам , да може да се востабири и той!

Другите тайни служби в същият момент играят карти, шах мат и ходят да карат ски.

Да, те другите седят и гледат "Сам в къщи".

Ми, активни са... Изтеглиха Варшавския договор от Германия ,...и то явно..

Окупираната Германия, която има 17 000 американски военни и още 12 000 помощен персонал в 22 военни бази. Златния резерв на Германия е в САЩ. Та окупираната Германия забелязва покачване на консумацията на водка, което е сигнал за руска активност на немска територия.

Шилo

Вата, кога си бил за последно в Германия? Ако изобщо си бил, видя ли как живее обикновения германец? Аман от руслямистки коври!

От 14 години живея в Германия. Затова го знам. Преди дни ми вдигнаха месечната вноска за газ от 130 евро на 465 евро. Може да се каже, че бундесканцлера Шолц е американец, зеления Хабек също. Те не се интересуват от интересите на Германия и че много фирми ще фалират. А и как да направят нещо, като са окупирани. В България положението не е по-добро.

Ти каква ковра си??

Та американците в базата Бюхел за разположили 130 атомни бомби, въпроса е кой плашат с тях? Според мене плашат самите германци преди всичко и на второ място Русия. И една смешка: В Рамщайн (това не е певеца) бежанците от Афганистан са предизвикали щети в размер на 20 млн. долара. Та въпроса е, защо бежанците от Афганистан ги докараха в Германия? Ами защото Германия е провинция на САЩ

добре че са руските служби за да си пълнят джурналята новините и западните и нашите служби да си оправдават заплатите. русия въобще не ни обръща внимания, би ни шута през 1989-та... а сега митрофанова по цел ден се топли на печката вместо да помете територията от западните отпадъци!

Ние й бихме шута на Русия 89-та, и всичките соц. страни също, не тя на нас. Сега изведнъж се сети за Украйна и почна да прави глупости. Само такова като тебе още си мислят, че нещо зависи от Митрофанова. Видяхме я колко е неориентирана за Христо Грозев. Жалко само за руския народ, но всеки заслужава съдбата си.

За бай ти Христо Грозев горецитираната госпожа прати БГ МВР-ето през 3-та глуха, та в дерето. Жалко за българския народ щото яко е надупен!!! Освен ако не му му харесва като на Щерев - да го чукат!!!

От много жалост и кахъри първо отичат мадурите. Внимавай!

Ама мноо!

Много ЯВНО им харесал е Томас Халденванг как го поема анално и орално!!!