Германският здравен министър задмина по популярност Ангела Меркел

Петдесет и два процента от запитаните настояват през 2021 г. Шпан да има "максимално възможно влияние в политиката" на Германия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да не се говори за тая баба вече.

Ми да се вземат двамата с нашия здравен министър. Да кръстосват спринцовка.

Защо нищо не пишат за инцидента с ваксините в части от Бавария? Да бяха взели от българите камиони за кренвирши, вместо сега да слагат на хората ваксини, съхранявани на доста по- висока от допустимата температура. Още няма изявление от този медиен герой!

Анкета с 500 души ... кой знае как са ги подбирали. Незнам за каква визия пишат някои по-надолу ...? Тоя педал (омъжен е за мъж) си купи вила за 4 млн. през септ. по-средата на кризата предизвикана от мерките, които той сам наложи, когато хиляди хора фалираха или бяха на ръба на фалита. Парите за това му дойдоха от кредит в банката , която преди това е работил - всичко при съмнителни условия. И точно преди да си купи вилата се изтъпанчи пред медиите и каза - с знанията за вируса, които придобихме няма да се налага локдаун - повече никога няма да правим локдаун. И малките търговци и кой ли не му се вързаха - теглиха заеми накупиха стока да продават за празниците и хоп от ноември локдаун и им затвориха магазините. Те така - много е популярен - много го обичат. Да ви пukaм на пропагандата negaлсka!

С тази изключителна визия не е никак трудно да задминеш баба Меркел по популярност . А и БЕЗдействията и по време на мигрантската криза не и помага за популярноста .

В цяла над 80 млн Германия само 505 души са били запитани ?! Що за представителна извдка е това :) ? обикновено не падат под 1000 души обеднели ли са дотолкова,че да не могат да си позволят нормално запитване или резултатите толкова ги стряскат ,че предпочитат да проявят забележим антипрофесионализъм и по този начин да ни отклонят вниманието вместо да се научи истинското мнение на германците ?

пичове, борбата е за ПАРИ! ЕС сключи договори за 1,2 млрд. броя дози ваксини + още опции за още 500 млн. дози. При средна цена от 18-20 евро за една доза - това са към 2,5 млрд. евро ! В ЕС живеят 500 млн. човека - значи всеки ще даде по 50 евро., включително бебетата. Половината ваксини ще дадат фира и ще отидат или на боклука, или изобщо няма да ги соттавят-... но порите ще бъдат платени. Преди това бяха дадени пари за разработка на ваксините. .. БЕЗВЪЗМЕЗДНО. Всичко това отива при 10-15 човека по света - собственици на БИГ-ФАРМА.

Боже само как лъжете, аз съм в Германия и всеки го не ще,

дали е Меркел, дали е Йенс - същия джендър!

Предварително искам да кажа, че съм женена в Германия и живея тук от много години. Браво на хер Шпан - млад, гъвкав, винаги усмихнат и спокоен, преливащ от емпатия към ближния. Това е причината хората да му имаме доверие. Никога не избухва, премисля преди да отговори или вземе решение, изслушва и ако не е прав - признава и не се страхува и срамува да се извини. Симпатичен млад мъж, неконфликтен, толерантен, уважаващ мнението на противниците си социалисти и зелени. Хер Шпан е щастливо омъжен за дългогодишния си партньор, хер Даниел Функе, надежден млад журналист, завършил успешно германистика и история. Хер Даниел ФУнке е много красив, обаятелен и харизматичен. В плен на неговата светла аура-ореол са както мъжете, така и някои жени. Аз съм сигурна, че спокойствието и разума на хер Шпан са в следствие на хармоничния му брак с хер ФУнке: засега техния брачен живот, ако щете - тяхното брачно ложе е посипано с рози, карамфили и лалета, а от духовната им и физическа чистоплътност ухае на мента и лавандула! Дано в най-скоро това щастливо семейство се сдобие с деца, които със сигурност ще бъдат възпитани в честност, ученолюбие, скромност, толерантност и уважение към правата и свободите на малцинствата. ЗА мен и за целия мой немски народ хер Шпан е бъдещият фаворит за канцлер на Германия, след като фрау Меркел слезе от канцерския пиедестал-трон на най-напредналата нация в Европа и света. Хер Шпам ще даде урок на неверопейско настроените, изостанали граждани, ще ги консолиира и поведе към върховете на просперитета в една нова Германия, нова Европа, в един нов свят!

1. "Дано в най-скоро това щастливо семейство се сдобие с деца" - кой ще ги роди от двамата мъже?! 2. това че е любезен и спокоен какво общо има с политиката? Формата е едно, съдържанието (ВЪЗГЛЕДИ) е друго! Тя и Муеркел е спокойно и уравновесена, но покани милиони мигранти в ЕВропа. МЕРСИ, ама не! данке шон.

Ти си толкова тъnа колкото и фамилията ти (Коткохапеща). Хапи си котките и не ни занимавай с чара на тоя neдеpac. Откъде ви намират такива пропагандни мухъли?

Патосът ти е изключително тревожен.

Германците ако видят някои да налага инакомислещиге с пръчки като в Индия , паметник ще му построят - влече ги към дикататура!!!

Пак цитираме ТАСС.......

"Особено популярен е Шпан сред жените (66 процента)." .... Жени ,не се натискайте - човека е семеен ...има си мъж !

PEYTSCH

„Жена“ му се бръсне всеки ден...

Той и нашия се опитва да вкарва некви лафчета в последно време