Германският парламент отмени ограниченията за ваксинирани срещу Covid-19

Гласуването идва в момент, когато броят на новозаразените в Германия бележи спад

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом важи и за преболедували, бива. но като цяло тия мерки са "да изгорим къщата че да убием бълхата"

не0либералният фашизъм удари в земята хитлеризма по цинизъм, заплаха за съществуването и посегателства върху свободите

Фашизъм в действие. Почват да извиват ръцете на неваксинираните, нищо, че уж беше свободен избор ваксината. По гласувснето става ясно колко откаче боклуци ни управляват и зависим от геноцидните им "решения"...

1984 ХУЯЯ за всички Ковид Отрепки Анатема!

Същите тези партии, които сега гласуваха за отмяна на ограниченията за ваксинирани, гласуваха против отмяна на ограниченията за преболедували преди една година. Аргумента тогава беше, че това е дискриминация, не се знаело дали предават вируса и най-важно - това щяло да е подбудва хората да тръгнат да се заразяват, за да избягнат ограниченията. По-лицемерно и лъжливо няма накъде.

Нали тъкмо вчера искаше да го изкараш? С каква цел?

миналата година беше голям страха, малко познанията и нямаше надежда. Сега е голяма умората, знаем какво е ковид и има ваксини. Та има доста голяма разлика от преди година. Е разбира се за русофилистичен трол няма разлика нали? На Вас Ви плащат просто да сеете глупости

Трябваше досега да има революция и сороснята да бъде изри ната, обаче няма и няма.... Много е зомбиране народа в зап. Европа.....

Цял свят са зомбита, само ти и още триме не сте, нали?

Т.е., неваксинираните си остават с ограничения. Демократично е някак си.

Neues Faschismus...

Лека-полека ни сваряват като жаби... първо в Германия, после в останалите страни от ЕС. Засега е само тази ваксина, после ще искат да се бодем с нови ваксини за всеки следващ щам, поне по веднъж на година. Всичките ще са експериментални и "безопасни". Докато в един момент след някоя и друга година се окаже, че някоя от поредните ваксини всъщност е причинила някоя необратима промяна. Стават и такива грешки при "експериментите".

току виж ти пораснали ц*ци и други такива правоверни трансформации. боцкайте се

Ех да можеже с една инжекцийка от 0,3 мл да ти сменят ДНК-то. Нямаше учените да се чудят как да правят генно инжинерство което го правят в първия ден на ембриона, защото още не знаят как да модифицират много клетки наведнъж. Ако знаеха тези технологии досега да са изкоренили всички болести. Живеете в някакъв измислен свят, че с ваксината ще ви модифицират и променят. Може да е канцерогенна, може да има краткотрайни увреждания но няма как едно лекарство да почва да действа след няколко години и да ти промени каквато и да е структура на тялото. Имаш имунна система която те пази.

Не съм се замислил колко грама е един сперматозоид, но съм сигурен. че в определено време и на определено място върши работа!

Елементарен си. Не съм казал, че ваксините предизвикват генетични промени, но масовата пропаганда ви промива мозъците с елементарни конспиративни теории, граничещи с абсурда и вие с лекота приемате, че всеки, който се съмнява вярва във всякакви такива теории. Медиите манипулират - това им е работата. Ваксините са бизнес - за много пари. Биг фарма компаниите понякога допускат грешки и умишлено ги прикриват - потърси сам информация. Лекарства, предизвикващи рак, продукти съдържащи живак или азбест, всичко това вече се е случвало. Да им вярвам, че ваксините са безопасни просто на честна дума? Няма как да стане.

То хубаво ама, какво им остана на немците ... Повечето магазини фалираха и ги затвориха, ресторантите и кафенетата продължават да са затворени, само на открито ще може да се консумира, туристическите агенции фалираха, пък и да не бяха светът е затворен и никъде не може да се ходи...Няма вече полет за навсякъде и на нсики цени, както беше педи короната.. Пътешествията - кукиш! По музеи и театри народът никога не ебил особено напорист да посещава.. така, че.. Какво от това, че са се ваксинирали? Преебани са отвсякъде. Още повече, че ваксината е със срок на годност 6 м. Те три минаха вече, е и?

Я да видим логика сега!? - Ваксинираните могат безсимптомно да разнасят вируса, но са свободни да се движат! - Неваксинираните не могат безсимптомно да разнасят вируса, но са ограничени. До тук куца логиката ... *Сега идва опорката "За да не се заразят неваксинираните и другите да им плащат лечението", НО ... от затлъстяване страдат повече от половината население на Европа, а затлъстяването води до редица болести в тялото и в крайна сметка преждевременна смърт на милиони, но на тях им плащат лечението, а ми тези дето пият алкохол, а тези дето пушат ... КОЙ ПЛАЩА!?" Айде от утре ВСИЧКИ СЪС СУТРЕШНА ФИЗЗАРЯДКА докато слушате химна и успехите на партията!

Я да видим логика сега!? - Ваксинираните могат безсимптомно да разнасят вируса, но са свободни да се движат! И ваксинираните имат шанс да се разболеят 1:1 000 000. Т.е. 80 германеца може би, веряотно, е възможно при дадени условия да разболеят някой - ВИРУСА СЕ РАЗМНОЖАВА В ОРГАНИЗЪМ, НЕ ИЗВЪН НЕГО. Т.е. ДА СИ БОЛЕН. - Неваксинираните не могат безсимптомно да разнасят вируса, но са ограничени. Неваксинираните могат до 7 дена БЕЗСИМПТОМНО да разнасят вируса Аре да не се връщаме в началото на паднемията, а да четем фактите. До тук куца логиката , но само твоята ... Сега идва опорката "За да не се заразят неваксинираните и другите да им плащат лечението", НО ... Те това го няма никъде. В Германия всеки си плаща здавната и лечението е от ЗДРАВНИ КАСИ, които не са една и две останалите тъпоумщини със затлъстяването - няма да коментирам щото са мноооооооооооооооооооооооооооооооооооого тъпи и нямат общо с темата. ДА не говорим, че германките са 10х по-тренирани от българките. но това е съвсеееееееееееееееееееееееееем друг въпрос.

Тези дни четон една хубава мисъл - може вече да си умрял, ама без симптомно. Като желаеш да ЖИВЕЕШ без да се страхуваш някой безсимптомен да те зарази стой пред телевизора и зобай пуканки!

Логиката е изкуството да бъдеш абсолютно заблуден с увереност. Я кажи сега по коя точно логика се развива пандемията?

PEYTSCH

Напълно ненужна „привилегия“. И сега всички са свободни по всяко време да ходят из...гробищата.

Никакви привилегии няма - идеята е да се изнудват хората да приемат 2те инжекции. Не за друго, защото са поръчани и платени.. До 1г никой няма да взима на сериозно нито ваксини, нито паспорти. Нито една държава в Европа няма да оцелее в това затворено положение повече от 6м. Каквото сега набутат-това е.

Едва ли им е проблема с парите за ваксините които струват 15 Евро. Но виж другите разходи със спрян бизнес, тестове които се правят постоянно, само маски и защитни облекла като сметнеш. Разходите на държавата с неваксинирано и болно население са огромни и не е проблема в тези 15 Евро а в това, че хората искат тази пандемия да се овладее докато излезнат лекарства другата година и всичко да се приключи. Но не могат да издържат правителствата до другата година с тази пандемия ако не се овладее.

станиславе, прблема не е в парите и еврата. Тук проблема е в съкращаване и зомбиране на населението, ама това по телевизора не го казват

Такааа, сега да си дойдем на думата: Убеден съм как болшиството в момента си задава въпроса "къде и за колко се купува хвърчащата бележка с 2 серийни номера на АЗ?" :) На тъпо изнудване -> тъп отговор.

А кога ще отворят лагерите за неваксинирани с експериментални ваксини ?

Слаб е интересът. Но ако се съберете поне 200 души, на които ви е толкова зле вкъщи, тогава срещу 2000 евро ще ви уредят двуседмичен престой. За повече хора има отстъпки.

Ах, ама там парламентът ли решава тези въпроси? Щото при нас е каквото каже Барба Ганьос!

Пресметнато ако искаме да ваксинираме с темпа на Германия, трябва да ваксинираме 83хил.човека на ден.

в България с тези 30 000 ваксинина ден, ще трябват 4-5 години задасе ваксинират 5 милиона , а след една година ефекта на ваксината е минал и трябва пак....трагедия

5 милиона може да се ваксинират само в мокрите сънища на така наречения щаб, оня лицемер дето се прави на набожен и ковидиоите. Колкото и чалгара и ковидиота да има в територията повече от 2 милиона няма да се излъжат

Случайно или НЕ госпожа Меркел беше изобразена с мустаците на Хитлер в Холандия, Франция, Гърция и Турция?!

Ковид-19 се използва като измамна тактика от бизнес и политическите „елити“ с цел преместване на пазарните дялове и богатството от малкия и средния бизнес към големи технологични и мулти-национални корпорации.

И успяват. Капиталистическият социализъм настъпва.Следващите поколения ще гледат Новия световен ред в действие. Нямаш нищо и си щастлив да работиш за едрия бизнес докато умреш.

Точно така. Един ден хората, които ще приемат чип, ще могат да "купуват и продават", а тези, които откажат, ще бъдат аут отвсякъде и трябва да ходят в гората да пасат трева.

Само дебил се страхува и говори за чипове, при положение че масово се дават пари за смарт часовници и смарт телефони, които ти следят всичките жизненоважни показатели, къде ходиш, какво правиш, че даже и плащаш с тях...иначе чиповете били страшни.

Те овцете мислят, че е заговор да се говори, че някой ги храни и изолзва заради вълната и месото. Много си оптимист, ако мислиш, че телевизията е създадена за да ти създава удобно следработно време, а държавните чиновници се грижат за твоето здраве!

Чиповете са в тоалетната хартия. Ваксините са само за отвличане на вниманието докато ти ги вкарват отзад. А миналата пролет запаси ли се с все още чиста прдоукция?

Обикновен фашизъм сър!!

Въобще не знаеш какво е фашизъм , глупако !

Това е още по-лошо.

Наистина не знаете какво е било при Хитлер ! Неграмотен народ !

Илиянчо, ти си типичния лакей дето и щеше да се радваш на Хитлер ако живееше по негово време.

Maloumnik.

Фюрерът е бил националсоциалист. Тия сега са обикновени отрепки, които искат да налагат толерастията си.