Германски съд отказа убежище на иракчанина, изнасилил и убил 14-годишно момиче

След зверското престъпление той успял да се върне в родината си, но там бил задържан и върнат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За такива въже и нисък клон.

Защо бе? Ние ще го приемем... точно такива цигани търсим. У нас ще трепе, ще изнасилва на воля и ще лежи има няма по 3-4години.... Истински рай освен за евтините туристи с наркотици, алкохол, проститутки, а сега ще включим и тежко престъпници рецидивисти, че и тъмно зелени...... да вземе Ангелкова да ни рекламира, че то иначе няма да дойдат други туристи.

Явно Изоеркел не е участвала в съда - вероятно според нея точно по този начин трябва да се случват нещата в Германия - щом германките не искат да раждат - те ти, булка, Спасовден!

Как всички престъпници се жалват за неспазване и на най-елементарните точки в закона , а докато колят за тях няма точки в закона.

Еми.. поканиха ги... пък сега ги съдят... радвайте им се... канете още арабчуги...

Много правилно,! Ако бе наш съд,биха ли постъпили като германските си колеги или ще пеят "за права и свободи'. Да но германеца си изпълнява задълженията,за разлика от нашият съдия не му се нрави даже да помисли за задължението. Пример - съдия Миталов и много правозащитни адвокати!

подобен случай? какво направи съда? Ни се чу, ни се видя повече некакво инфо по случая... Няма да се учудя, ако са осъдили момичето, че е "провокирало" резняците...

който не е разбрал че мюсюлманите ще направят всичко по силите си да живеят в свят със средновековни порядки и без демокрация, нищо не разбира! Насърчават малоумни примати като този на снимката да се размножават за да дадат количество, което да асимилира, но 90% е нула качество,изроди сляпо вярващи на имамите и готови да тероризират нормалните общества. Другите 10% са умни, адаптивни и хитри! Те ще дърпат конците, след като ги образоваме в нашите училища и университети. Единствената държава в света която е усетила тази опасност и е взела мерки е Китай. Ако главоломно набиращата сила мюсли-популация в Русия в един момент докопа контрола на въоръжените сили в света ще стане страшно.! Това е истинската пандемия; агресивна и нетолерантна религия, приютяваща малоумни и мързеливи изроди, вярващи в чудесата, които им обещават хитрецците-техни ментори. Ако светът не вземи мерки някой ден ще е страшно за децата ни. Специално в Европа и Азия. Американците и латиносите няма да допуснат тази паплач, но ще се сдобият с нов силен враг........Дано да греша все пак

Пандемията на малоумниците и нещастните комплексари! Срещу нея никаква ваксина няма открита, нито някога ще бъде открита такава!

Това е сблъсък на култури. В арабския свят ако до 18-19 не се е задомила и не е родила е вече брак.

донор за органи

Ако има бог, сигурен съм че и той реве от мигрантските глупости на Меркел и глупостите на уж своя наместник на земята - папа Франциск. Тоя глупак беше начело на кампанията по приемане в ЕС на тия получовеци

Само да кажа "100 % гирманка"..Меркел Меркел горяма грешка направи..но дали и случайно?

Изрод гнусен! Жалко, че са го върнали от Ирак, там трябваше да го осъдят, щеше да получи справедливо наказание-смърт чрез обесване. В Европа еврогейците само ще се лигавят с него и след 15 години ще излезе озверял и радикализиран и готов да убива наново.

Какво убежище ??!! Да му режат главата и да я набучват на един кол, да гледат араби и негри какво ги очаква..

Момченце мое, колко си хубаво, колко си красиво, колко си еротично, с какви дълбоко-честни, влажни като на скокливо-разгонена кошута очи! Защо ти трябваше да убиваш германски девойки? Защо не си живя животеца във Визбаден, там има толкова много разгонени германски пасивни политици, щяха да те прилапат, да те изядат с парцалите, да ти осигурят прекрасен живот като на принца от приказките за Шехерезада. Защо тръгна по кривия път, защо ти трябваше да се буташ сред неориентиране женски пубери, вместо да станеш наложница на презрели германски чичковци, които щяха да те галят с перце по гениталиите, докато ти пърхаш и цвилиш от кеф и наслада??? Ти изпусна един нечуваноп-щастли долче вита - щеше да се возиш в последен модел мерцедес, да се клатиш в скъпи яхти по Средиземноморието, да бъдеш посрещан като Аллаха в най-скъпите хотели...... и това само срещу някакви си минималистично-аналистични, любовно-задушевни ласки! Но и аз не мога да разбера как е възможно а връщат този страдалец от родината му, за да бъде съден в Германия? Това не е демократично, това не е толерастично, не е глобалистично... И какви са тези кюрдски въоръжени сили, които са го хванали и върнали? Тези разгонено-дивашки примати с нехетеросексуални импулси със сигурнот са го минали отзад поединично, групово на етапи, Тях кой европейски съд ще съди за това брутално изнасилване????? И сега, 21годишен младеж, който можеше да даде своята дан за културния, интелектуален и образователен просперитет на Германия, е тикнат най-нагло и безцеремонно в немския пандиз с доживотна присъда. Това е нечуван, вероломен акт на отнемане на мечти и блянове! Въпреки цялата тази ужасяваща трагедия, аз виждам искрица светлинка в тунела. Това младо красиво-еротично момче поне ще възрадва в затвора разгонено-пощръклялите рецивидисти, араби, цигани, които биха го изконсумирали до откат без спиране!!!! Само дано да не стане опитна мишка в немските затворнически лаборатории, в които от няколко години насам се извършват почти успешни опити за забременяване на мъж от индонезийски орангутани и африкански мъжки горили.... Дано Европейски СЪд обърне внимание на словата ми...

този е за разстрел.

Мюсюлманското население на Русия стремително нараства, главно заради мигрантите от Централна Азия и арабския свят. Това заявява в интервю за "Известия" председателят на Съвета на мюфтиите на Русия Равил Гайнутдин, оглавяващ и Духовното управление на мюсюлманите в страната. Той цитира оценка на "уважавани експерти и аналитици", според която до 15 години близо 30 на сто от населението на Русия - в момента 145-милионна страна, ще бъде мюсюлманско. Празничните богослужения само в Съборната джамия в Москва привличат по 130 хиляди души срещу едва 35 хиляди по съветско време, посочва мюсюлманският лидер. Според московските власти в Москва живеят днес на постоянни и временни начала 3-4 милиона души, изповядващи исляма, добавя той. Преди 10-15 години в Санкт Петербург имаше около 250 до 300 хил. мюсюлмани, а днес броят им наближава един милион. Бурно се развиват мюсюлманските общности в Калининградска област, Карелия, Коми и други региони от федерацията. Постоянно расте броят на изповядващите исляма в Приморски, Хабаровски, Алтайски край, на остров Сахалин, констатира висшият духовник. От Централна Азия идват в Русия несемейни млади хора, остават във федерацията, за да работят тук и да създават семейства. Децата на бивши гурбетчии ходят в руски училища, успешно следват в руски висши учебни заведения. Те вече са руски граждани и броят им расте с всяка година", подчертава той. "Студенти от арабски мюсюлмански страни следват у нас, женят се и остават тук. Малко ли има такива доктори у нас?", добавя Равил Гайнутдин пред руското издание.

изрод. да го изпращат в дома на Росен Плевнелиев. той обича имигрантите. може да оножда синоптичката, а ако има късмет може да оноди и него. Плевнята беше един от радетелите на това Европа да стане добро място за живот на подобни индивиди.

Ето такива изверци ема и в Бг. Сега този ще отиде в друга държава ако Германия не го приеме. Ако въобще е написана правилно тязи статия.

Съдът е отказал убежище ОТ иракчанина????Димитрова....не го мислиш сериозно,нали?