Германски круизен кораб по река Дунав се превърна в огнище на COVID-19

Никой от заразените, сред които има и четирима членове на екипажа, не е бил настанен в болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на снимката е училище , не са круизни кораби и никога не са пътували! Но наистина са във Виена!

Това са намерили и дръпнали от гугла

Целият кораб болни от Ковид19 и нито един влязал в болница. Я кажете, ковидиотчета, ваксините пазят ли?

Това , че във Виена не са ги приели в болница , не означава , че като се приберат в Германия няма да ги приемат ако се влошат!

Нали някои ни убеждаваха, че на Запад всички мерки били отпаднали вече благодарение на зеления сертификат и всичко се било върнало към нормалния живот преди Ковид пандемията? Какви са тези маски тогава и тестове, които им правят на круиза? И какво се получава? Ваксинирани причиняват голямо Ковид огнище и то при наличие FFP2 маски. Този сертификат наистина е пълна пародия.

Обзалагам се, че всички за били ваксинирани, и все пак половината са заразени. В момента на круизите пускат само ваксинирани. Още е рано да се каже колко ще влезнат в болница. Дано всички да го преживеят

Сертификата ги опази от болестта. Добре че е имало някой неваксиниран че да им направят тест. А да не би случайно да са се разкашляли сертифицирано?

"от 178 пътници на борда са били установени 80 заразени" "Никой от заразените, сред които има и четирима членове на екипажа, не е бил настанен в болница, тъй като състоянието им е било добро." Какъв ужас, каква драма!