Германски кораб с мигранти влезе незаконно в италианските води

Плавателният съд ще бъде запориран за по-нататъшни следствени действия, отбелязват от Финансовата гвардия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали има евтини чартърни полети. Италианците товарят поредния матрял и го стоварват на държавата Германия, щом кораба е техен. А кораба нарушител го режат за скраб и си покриват разходите.

Мндааа швабетата явно за 3 ти път ще разкатаят Европа ! Браво на Орбан и Салвини а нашите "националисти" май май са гола вода !

Ново зареждане със блек пауър ?

На всички отдавна е известно, че т.нар. хуманитарни кораби, са част от престъпната схема за нелегален трафик на хора. Трафикантите прибират парите на желаещите лесен и охолен живот в Европа, товарят ги в гумени лодки, след което корабите ги "спасяват". но не ги връщат в Африка, откъдето са тръгнали, а ги доставят в Европа. Салвини бе единственият, който разкри и прекрати нелегалният трафик. Но мафията си отмъсти - до няколко седмици той ще бъде свален от поста и керваните с негри и араби ще тръгнат отново към Италия и Европа с хиляди.

то на снимката само майки с деца се виждат, къде са бащите....

tonk11

брей. Цяла правителство бутнаха само и само да набутат шебеците в Европа. Тая Европа твърдо отива на кино. И то много скоро.

Младите мъже са най- уязвими и бягат най- вече. А майките и децата- за тях риска е малък- така поне излиза от политиката към момента на прием на мигранти. Не го казват и пишат в ЕС обаче на практика е така! От друга страна като изтеглят младия и излишен тестостерон от бедните държави нещата може и да се успокоят там за известно време.

Ъхъ, сигурно ще се поуспокоят там...нещо да кажеш колко ще се успокоят при нас този тестостерон- вече го виждаме от години.

В Австралия екипажите влизат в затвора,корабите биват потопявани,нелегалните,връщани от където са дошли.

измишльотини

абсолютно !!! Този/тази няма идея какво е писал !!

Ти си измишльотини!!!!

Точно! Даже ги чакат още в международни води откъдето идват и под дулата ги предупреждават да,се връщат. Никой обаче не казва, че австралийците са нечовечни. Европа си е продала задника на,сорос и приема ли приема африканци за да й онождат жените! Ами добре, щом ги кефи! Забелязах обаче, че капитанът германец ги кара в италия, защо не в германия? Знам знам далеко е, но едва ли е това причината. ...

добре де, нека си ги спасяват и после да си ги откарват обратно в Либия от къде са тръгнали............

Германците са разрушителите на Европа, оттам са Маркс и Енгелс, оттам е Хитлер, сега и Меркел.

спокойно де, в твоето село никой мигрант не е тръгнал да идва. Не бой се.

Пожелавам ти да имаш близка среща с мераклия афро мигрант. После пак призовавай за спокойствие да те видя, да ва...и толерастите!

Днес получих и разгледах каталога на една голяма верига магазини за мебели от Скандинавието. Останах с впечатлението, че веригата работи, за да живеят по-добре емигрантите. Всички снимки са на неевропейци. Нациите трябва да се смесват, от това се раждат красиви и талантливи деца. НО! Не по този насилствен начин. Така се създава население, което не може да се интегрира и единствено може да се манипулира по желанието на някого с пари и власт - за още повече пари и власт. Това е страховит инструмент за етническа и религиозна вражда. Тези неща са затривали не просто хора, а цели страни. И лек няма.

А ти какво си мислеше, като пристигнаха милионите имигранти в Германия, поканени от Меркел, свършиха леглата на Икеа, повишиха се наемите и цените на жилищата, освен това държавата осигурява храна от големите вериги, дрехи, ток, отопление, вода, осигуровки.

трябваше да ни оставят нас да ебеме стръка на германците както си требе. Това са най-ебаният вид бели хора, не само върхушката им уродлива дето владее почти целия свят, самите хора не умееят. От античноста насам е така.

Само конфискация ще помогне. И бърза продажба на съда за символична цена. Само така каналджиите от НПО ще бъдат спрени. Както и съд за това НПО и пълна ревизия и проверки на дейността им на италианска територия.

Нали пак някой техен ще го купи на символичната цена! Ако го унищожат няма как повече да им влезе в ръчичките продажни!

Еее, на наш човек, разбира се да се продаде :)))

Само пръчове на тази снимка! Всичките млади, в разцвета на силите си. Сякаш калибровани...?!

Бе италианската брегова охрана не може ли да стрля а???

1. Корабът се конфискува в полза на Италия. 2.Капитанът се арестува, осъжда и тикнат в затвора за ...трафикантство поне за 10-на години. 3. На корабособственика му се друсва една глоба от няколко милиона... 4. Маймуняците се претоварват на друг плавателен съд ,без да слизат на брега и се откарват до там от където са тръгнали !

Щом е незаконо какво да се коментира.Едни потъпват законите на страната ,а швабите ще налагат незаконно ,както едно време е правил хитлер.Шузофреници немски

престанете да наричате тази модерна търговия с роби “спасителна“ и “хуманитарна“...от лицемерие и малки печалби не сте почнали да ги извозвате директно от африканския бряг! погнуса от този германски фалш!

защо италианците не ги торпилират тия пратеници на дявола(сорос)

Всичкото това осиране е организирано от масонските лайна. Целта е омешване на населението за да може по -лесно да се управлява.