17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бяха ли нацистите и фашисте в Украйна, какъв е този ""Имперски легион". Браво на геманците, няма прошка нито към своите нито към чуждите нацисти(крайни националисти). Защото заради такива сега Украйна е разбита и съсипана, а Русия върви към тоталитарен режим.

Разбира се, че Германия ще защити съюзника си Украйна.

Е ако не те, кой да ги защити. Като иска "имперски легиони" да си беше седял в Русия.

Kenn1111

Ивтирисно Бандеровци се примат радушно в Германия а и не само там а този човек не.Да не говорим за изгорените хора в Одеса именно от фашистките образования в Украйна но никой не ги съди.Странна история точно Германия да съди някой който се е бил срещу такива образования.

Германците трябва да се средоточат върху ръkоводството на Европа и Северните потоци!

Нормално за Германия на Меркел. Тя обича хунтата и банедровците,на тях им дава парите на еврогражданите под формата на помощи,а те не ги връщат.

Фашунгерите требе да им се набие канчето и опресни паметта...че много болеше ама те се правят на ощипани

такива трябва да ги третират като терористи...защото са такива. Какви хора са тези които свалят пътнически самолети, убиват цивилни в чужда държава и мародерстват?

немците са луди по Русия и ако трябва до един ще скочат на украйна.

Ако наистина е на 48 години означава че току що е завършил задължителната си военна служба точно когато се разпадна СССР, та се питам тия германци що си мислят че човек който е служил в Съветската армия най-малко две години някой в някакъв кръжок ще го научи на нещо ново за две седмици;)

Като се сетя за украинските доброволци които помагаха на мюсюлманските терористи в периода 1998-2004, а и ония военни, имащи опит в свалянето на цивилни самолети, пратени от Украинското правителство за да помогнат на Грузия за да избият руските сини каски в Осетия и аз почвам да се питам същото;)

Написали "Русия анексира". Не бе много отдавна и всички още помним кой организира преврата в Украйна. А кримчани извадиха късмет, че се отделиха навреме от Украйна. Иначе ги чакаше нещо по-лошо от това, което се случи в Донбас.

Всякакви боклуци - сръбски, немски, френски, че и български навремето заминаха в Донбас да спасяват Новоросия от укрофашизма. А всъщност това бяха мародери, които искаха да убиват на воля за рубли Малко му е затворът на този, но засега е по важно, че тези извън Русия са просто убийци

Този германски гражданин не е наред. Вместо да участва в гей-паради, той тръгнал да воюва...

а що украинци загинаха в Чечения...

a що никога не пишете - българска гражданка от цигански произход

Ruskoto kuche - v zatvora!

Що по същата логика не си приберат тези били се в Ирак и Сирия за ИДИЛ? В ситуацията тук, няма извършено престъпление на немска територия. Законите на държава важат само там, плюс разни изключение, като посолсва, кораби и така нататък. Де-факто Украйна трябваше да го иска за екстрадиция и да е съден там, а не в Германия. Само че въпроса е и какви доказателства имат. Дори пребиваването в Украйна по това време, ако ще и в Донбас, не е доказателство за твърденията им. Ако е било неправомерно, то могат да го съдят за това.

Много си прав! Също така трябва да съдят и тези немци, които се бият в Украйна на страната на Киев. Има и такива нацисти. Но прословутите двойни стандарти на Запада пак са налице.

Този германски гражданин не е наред. Той е етнически руснак! Семейството му е от Украйна...

Киевските немци са в командировка...

Главорезите от ИД си ги прибраха, та даже и помощи получават. Ама видиш ли, за едни може, за други - не.

"Съд в Мюнхен призна 48-годишния германски гражданин за виновен ПО ОБВИНЕНИЯ В ПОДГОТОВКА на сериозни насилствени действия с подривен характер." А за горенето на живи хора в Профсъюзния дом в Одеса мюнхенският съд оглушително мълча. Майдановците са герои за европравосъдието...

Човекът е руснак, племенник на журналиста Дмитрий Кисельов. Родът им е от Украйна. Дядото на Дм.Кисельов е от Западна Украйна, подполковник в царската армия. Сергей Кисельов се е бил само 3 месеца в ДНР - от септ.до дек. 2014 г. Доколкото разбирам не са го съдили за това, а за участие в клуб за бойна подготовка в Ленинград през 23016 г. - тоест минал е военно обучение, което се възприема в Германия като опасно за сигурността на Германия. Все едно е терорист.

А терористите от Сирия Ирак не ги искат обратно, за да ги съдят! А тези терористи, които са дошли вече в ФРГ като "бежанци", им дават помощи в евро... Сбъркана работа.

Доста странни действия на германските власти, включително и тази присъда. Колко души са осъдени за участие във войната в Сирия. Наближава му краят и на това, но си мисля, че някои хора по върховете на Европа трябва да си понесат отговорността. За поука на следващи "експириментатори". Хората не са плъхове и това трябва да бъде ясно показано.

Малко са му. Да му вземат и немското гражданство.

да се пуашиш, копеуе! У реанимациата е много убауо ...

приключва, не го ли усещаш? Идва краят на твоите господарчета. Те сигурно ще могат да се покрият. А ти какво ще правиш, моя ?:)

И тях да ги осъдят и то много по-строго, защото 2 годинки са си само за майтап.

Мм даа, краят на рашата идва със сигурност, комрад.

Вълкът си е вълк и в овча кожа,т. е. германско гражданство.Слава на Украйна!

Осъденият немски гражданин е племенник на тв-водещият кисельов. Осъден е без абсолютно никакви доказателства! Единственото доказано нещо е пътуването му до Санкт Петербург. Другото е по думите на самия водещ. Неговите думи са в основата на този процес. Немският съд няма нито едно доказдетелство и предстои съдебен процес в ЕСПЧ...

По 2000 долара на месец и понеже е тъпо руско лайно и неможе да прави нищо освен да воюва, отишъл на гастрол да постреля копелето. Дано изгубят ключа от колията му.

stankow

A Европа не анексира ли Източна Европа ? Без един референдум. Кримчаните поне гласуваха !

нали си е признал сам, за какво са доказателства :).

А ,у нас дори български депутати в народното събрание приветстват анексията на Крим,а и Волен Сидеров също подкрепя активно руската агресия и не само,че не са в затвор но и си дерибействат като народни предтавители,каква Европа,какво евро с такива народни представители се чудя аз!

Всички международни боклуци, правили се на путински терористи, трябва да бъдат шредавани на украинското правосъдие за изпъмнение на шрисъдите им. А още по добре на военно полевите украински съдилища

Класически руски патриот ха ха Чичо му всеки ден блъска шпакли на Царя от Кремъл, а племенникът живее в гадната Гейропа и плюе ФАЩ Смешна ватна маса

къде е престъплението на германска територия и кой германски закон е нагазил

Милиони са руснаците дето любят кочината руска, а живеят в бели страни като САЩ и Германия. Представяте ли си колко е зле там, след като се влачат да живеят и у нас, като половината от тези с ПМЖ...руснаци са от големите им кочини, наречени Масква и Петербург.

2 милиона българи живеят извън България. И след едно поколение вече няма да са българи, колкото и да се мъчим да им припомняме корените. Колкото до руснаците - те нямат топло крайбрежие. Морската ивица, която имат по Черно море и край Каспийско е здраво застроена. За това инвестират в близки дестинации - Турция, Гърция, Кипър, България. А постоянното местожителство го уреждат, защото така им е по-лесно да пътуват натам-насам, без да се разправят с визи всеки път. Пък и зимата у нас е далеч по-мека. Същото се отнася и за украинците, които може и да са бедни като страна, но баровците им масово направиха вили и апартаменти у нас.

Голяма ЛЪЖА сте пуснали ,ЖЪЛТО та Мирише ! Укрите са Цигани и не трябва да ги пускат в България ,имаме си достатъчно цигани за да ги пускаме ! Голям Фейк сте пуснали ! Има и около 100 - 130 Българи които бият Укрите / повечето негри , турци , французи и американци и от английското САС ! Пука ми за Тази Лъжа ! На Българите в Украйна , забраниха да Учат Български и да говорят вчера в Радата приеха ЗАКОН !!!

Какъв си ти ? Знаеш ли след нещо такова изказване ти ставаш Укра и всеки укра може да бъде бит в България ,защото мразим Укрите които глобяват Българи за говорене по Руски и Вчера Забраниха Българския , Унгарския , Руски и Полски ! Може да се говори на Татарски и Украински измисления език на измислена Държава Украйна ! Честита Баба Марта на Българите ! А на Укрите махайте се от България ,вие сте врагове на България !

Май пак трябва да се разхождат Руснаците до Берлин, и тоя път ще останат там за постояно. Има нещо збъркано с тия фашисти, мине се не мине известно време и току доведът някой катаклизъм в Европа. Не стига че напълниха тях си с терористи, ами искат и цяла Европа да залеят. Явно силата им е да си бачкат, да си правят мерцедесите но не бива да им се позволява да се бъркат в глобалната политика.

Тоя шваби един куп терористични навлеци повикаха та и обгрижване им осигуряват за съд даже и не си помислят срещу тях ама някой бил в Русия 2-3 седмици и понеже не одобрява майданците 2 години затвор та и да им ''разкажел'' това което те ще му напишат защото иначе няма да стане ''разказа''..Това е ''демокрацията'' западняшка - пред терориста умиления, за нормално мислещия затвор..

Та какво си е признал???че е ходил в Петербург???? ""Признал'' ама под заплаха да го тикнат 10 години в затвора и то основно защото е руснак и не люби майданците...

Не делете вече държави и лидерите им, а се замислете кой ги управлява в сянка и много неща ще ви се изяснят!