Германската армия търси кадри, включително и от България

Бундесверът има нужда от медицински персонал и специалисти по информационни технологии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който може да се спасява от държавата на Бай Ганя от Банкя!

Бейби бума след Втората световна удари ГФР още през 80-те на миналия век. Бундесверър, 300 хиляден по това време започна да приема жени, защото не достигаха мъже. Справка, "Свободна Европа". Сега пък чуждите емигранти в Германия и хора за пари от източните колонии ще работят за германската армия. Очакваме и американската база в Дармщайн да се прибере в САЩ, така че работата е ясна, Бундесферът трябва да расте. Германия иска да е №1 във всичко. Няма лошо, който има пари го прави.

Имат 2 милиона емигранти, като 80% от тях са мъже. Освен това от наколко дни имат и една безработна стрина, дето могат да я вземат за готвачка.

на мнозина Германия пречи........за ликвидацията и предлагам нашия ПАТРИОТ-ВОЕНЕН МИНИСТЪР за командващ

Ами да се нагъ.зят германките да раждат повече от половин дете.

Се побира 2 пъти на стадион Българска Армия Ама ги е много страх да ходят там да не ги срещне и напердаши агитката на “Левски “.........

Обучени и закоравели главорези от Арабеландия...

"България е показала притеснението си, че заради по-високите заплати в Бундесвера е възможно да има изтичане на кадри, от които самата страна има нужда." - Голямо изречение! Защо ли ми заприличва на Тошово време?

Щот е времето на члена на БКП и голееем фен на бай Тошо, боко пожарникарчето. Тъ, тъй.

Нали си ги вкарахте от Африка и Азия. Наемайте тях да видим на баба Меркел инжинерите и лекарите!

Германската армия търси медицински персонал и специалисти по информационни технологии, а българската армия търси на първо време няколко хиляди обикновенни войници за попълване на поделенията.

За медицинския персонал не знам, но на специалистите по информационни технологии на Острова плащат повече...

Май си в заблуждение

Дираджии , пак не сте разбрали , търсят но не от България , а ние с нашата армия , извинете че ми стана смешно ха ха ха , веднага им харизваме Каракачанката , че май други няма .

Как да нямаме бе - я ги виж Сюлейман Паси, Ирландската пастирка, Цецо Гуменката, и сите НПО-та! Армия, та дрънка! Е...повечето са джендъри, ама поне са войнствени. А за IT-специалист ще им дадем Бай Хой, пред него Бил Гейтс и Стив Джобс ряпа да ядат!

Да си наемат бежанци.

нали си внесоха мюслита ? ето им готови кадри. способни са и живота си да дадат за каузата. :-)

Ще им дадем генерали!Българската армия няма толкова самолети и кораби,взети заедно,колкото генерали и адмирали.Ако искат и военни съдии и прокурори.Българската армия- много вожд,малко индианец!

#изсмяхса

Как така българското правителство ще решава кой къде ще ходи ? Нали за това сме демократични и имаме пълна свобода на движение из Европа. Ако искат хората и 2 млн българи ще се изнесат към Германия. Правото на свободно придвижване Борисов.

Дупница и Сливница на трети коловоз...

Няма да го изтриете, Добре...

Изравнете заплатите с германските и никой от България няма да ходи в чужбина аргатин. Дори много българи в чужбина ще се върнат в Родината. Да, ама преди 2 седмици бизнесът твърдо се противопостави на минимална работна заплата от ... колко беше 500 лв. На България не се разрешава да стане конкурентно способна на международния пазар. Това противоречи на директивите на плана Ран-Ът, както и на управлението на ГЕРИ и Вожда-Слънце.

Така е. Нямам нищо против да се върна на текущата ми заплата

Краката, важното е да знае Кое, Как да ПОема" ;!

Изтрийте го.

Вулгарно е и Просташко! Е

Преценка е Грешна. Говоря сериозно.

изтичане на кадри хахаахахахаха тъпанарите го разбират ама нищо не правят хахахахаа

Не знам дали се усещата каква е политиката на Германия от вече доста години: Правят всичко за една интегрирана Европа със център Германия. Понеже никой неще да прави европейска армия - даване на суверинитет, дублиране на НАТО и прочие - швабите са решеили да поведат с пример...отварят си армията за всички желаещи от Европа. Германия ми прилича на жена, която си е отворила краката и е решила на всяка цена да бъде такована от други националности за да роди едно бебе което да бъде олицетворението на мултикулти :-) Прави или не, аз си мисля че идеята е достойна за уважение, макар изпълнението да куца малко (араби и ислямисти ми идва малко в повече). Но те са се усетили. Бъдещето е на държави с етническите окраските на САЩ! Цаката е обаче да не се позволи на определни етноси с негативнен културен принос и манталитет (като мюслитата) да имат ключово участие, щот тогава бебето ще се роди изрод с чалма :-)

Ако обърнете внимание, ще видте че водещите сили в света са все държави които от векове са доказали че могът да бъдат дом за много националности които живеят и работят в мир и относителено разбирателство: САЩ, Англия, Русия и Франция.

jikev@

Kъде си сложил пРоссия, бре? ХАХАхаха

Чичо ми, обикновен човек, бе прекарал цялата ВСВ в Българската армия. От Беломорска Тракия, през Югославия та чак до Унгарските равнини. За немските войници разказваше, че няма други като тях. Те са били най-способните, най-дисциплинираните, най-смелите... Къде се изгубиха техните наследници? До нас ли опряха, жалко.

Дядо ми бог да го прости са го ранили в Унгария. Мина е паднала до него и едва не го е убила. Остана сакат с единия крак с железа от чината които не са могли да ги извадят. Искали са направо крака да му режат за по лесно. За немските войници каза, че са били много добри войни, дисциплинирани, спретнати, чисти със самочувствие въпреки, че са виждали изхода на войната. В момента в Германия всичко джендър и мека китка. Няма и помен от онези хора. Както и у нас между другото е станало. Домокрацията разказа играта на всички.

Всичко хубаво само на края се изказа........ Какво ти пречи демокрацията? Или викаш къде, къде по-добре е някой да ти казва какво да правиш и да нямаш право на избор?!?! Само да ти кажа онези немци за които говориш също са живели в демокрация и лично със собствения си акъл си избраха Хитлер да ги забие в 9-та глуха! Само комунистите ги надскачат по простотия и по безмислено избити хора!

а не беше отдавна времето, когато бяха образец за всички.

Ха-ха-ха... Кому са нужни полуграмотните и надебелели български военни???

Те щото германците не са по-дебели,пък за неграмотността,една крушка не могат да завият,ами търсят електротехник !

Ама,що от България ?Два милиона имигранти влязоха,дори някои с опит от Ислямска държава,ще направят най-силната армия в света !

Живота започва там където свършва Германия !

Паспорт ши ми тряали да знам да одя при Паспортният Войвода.

При заплата около 2000 евро за сержанти и 2500 за младши офицери е напълно разбираемо, че никой не иска в немската армия. А тези които търсят дори няма да са под пагон, а цивилни служители с още по-ниски запрати. Нека търсят! С трици маймуни ще ловят...

Хихихи... А Бг сержанти те колко получават?

Каква връзка имат българските сержанти в случая? Като си отворен толкова смятай на немските сержанти и разходите. Наем, застраховки, здравно и пенсионно осигуряване и т.н. От тези 2000 евро чисто вземат 1300-1400 евро в най-добрият случай в зависимост коя щоер класа са. От тях минимум 600 евро са за наем за едностайно жилище в смотан квартал. И останалите разходи не са никак малки. Така, че не гледай само колко вземат, а колко ти остават накрая. Там е ключа на бараката. В Германия с 2000 евро заплата живееш общо взето на ръба на мизерното съществуване, а в големите градове с тази заплата си е чиста мизерия, защото там и наемите са х2.

щом се търси пушечно месо

Постоянно въоръжени с ножове, катерят се по стълбове, копаят и берат де що има. Даже и полицаи бият. Бе стават за десантчици. Аз викам да им ги пратим.

Докато не извлече всичко, което има стойност, включително и ценните човешки кадри за своя облага, Западът няма да миряса.Като добамим и широко разтворените гърла и бузи на политическите ни циркаджии, бъдещето ни е под въпрос

да се запиша, че ми е малка пенсийката

или такива под пагон... А защо не изпълнят приетото през 1999 година в Лисабон решение за създаване на армия на ЕС, упс, забравих че Англия, Германия и Франция тихичко я бойкотираха през годините и едва наскоро пак се сетиха за нея.

Да си набират кадрите от новите си граждани- те нали са високо квалифицирани. Да крадат от други държави е равносилно на геноцид спрямо тях.датчаните нали са резервните германци както ги наричат скандинавците та не е за учудване, че ги тегли към тях.

Слагайте Шкембе Воевода за шеф на Вермахта :)

Кое от всичките шкембета, защото всичките властимащи са станали шкембелии.

Шкембета вярно много, но воеводата със синя каска е един, а и паспортите ги дава вФтино, по 5к ойро парчето.

За кво им я пускате на тъпанарите тая статия.... Те искат да се трепят за Путин, дори безплатно... Толко са тъпи...

Ми да педераски фекал! Хората по ще се бият за Путин, защото човека защитава родината си! А не като лайнари като тебе, да си дават анала да ги клатят всекви мюслита и манафи!

Предлагаме им модела на оптимизиране и превъоръжаване на БА.... Вижте нашата армия - гвардейски взвод, два читави кораба, два самолета, два танка и две гаубици, полева баня с кухня, много генерали, малко войници. Иначе са боеспособни...Най бойните единици се возат в розови БМВ та.... А цялата армия с въоръжението барабар ще се побере във ВИМ ...

Баня имат ли у гистапуту - ку им трябва тиляк колку евра ши дават

да си германски войник това е гордост..давайте да се записваме в германската армия и един чичко с мустачки да идва и да мятаме ислямистите

Там сега е джендър до джендъра, турчин до турчина. На Меркел охраната и е от черни ислямисти.