Коментари - Германка от иракски произход уби двойницата си, за да симулира собствената си смърт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е то с германците от всякакъв друг, но не и германски произход. Хитлер се върти в гроба си като вентилатор.

Да внимава Ни Ло че и тя има двойници да и не разнат зелката.

Амииии тъпата пача изгуби шанса си да се присети че е била изнасилена преди 22 години. Сега ще трябва да си излежи присъдата и тогава да се сети как някой надзирател я е насилил докато тя е била там невинна душица.

Тая германо-арабска тарамбука за ДНК май не е чувала...

Е, сега съвсем се скрила от семейството си. От затвора по-сигурно място няма. Светът е пълен с тъпаци, които се мислят за гении.

Видео or did not happen!

ПИПО

Че нали първата работа е да се направи ДНК експертиза. Тая или е супер тъпа или статията е някаква жълто кафява "новина" ...

Може и двете. Непредумишлено убийство, убили я, оставили я в колата, пък се прибрали...

Бе, кво ни занимавате със швабистански драми? Поредната циганска схема в тая циганска държава, ама от хора с IQ около 86 да не очаквате някакво изпипано престъпление...

Иракчани, афганистанци, косовари... пардон меркелски германци. Все хубави хора, специалисти, големи демократи и видни евроатлантици!

Ква двойница, половината по-мургавки в Германия се носят така. Все едно клонингите атакуват. Иначе за новината мога само да кажа - ИЗРОДИ!

Това престъпление ли е бе, я елате да видите тук какво става, една кметица на столичен район се опитала да подкупи бизнесмен.

давам ти + защото определено проявяваш сарказъм

Типочно немска драма от чедата на мути Меркел.

Непредумишлено наръгване с нож? Много толерантни тия немци ей...

Е що , точно като у нас. Утрпал от бой жена си , брат си, майка си , или баща си. Обинението е за "Средна телсна повреда"...тоест по някаква случанойност умрели...

Непредумишлено се разбира друго. Че не е предварително планирано. А не по непредпазливост или друго. И тук го има. Едно е като планираш да убиеш някой и друго като се случи например при сбиване. Друг е въпросът, че тук като нищо е предумишлено, ако е с цел скриване, че уж е умряла тя. Това е умисъл.