Германия въведе задължителна COVID ваксинация за всички служители в здравния сектор

Досега почти 76 процента от населението на страната са получили две дози ваксина срещу коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нужда от отзи закон, скоро Путин ще ги вакиснира с новата версия на руската ваксина, която била с ядрен боен заряд... дори няма да има нужда да се редят на опашка - по една ваксина на милион фрица !

На германец не вервай.Гласува всички да не купуват газ,а после се оказва,че той първи платил.

Е, каква е тази "демокрация", в която те ЗАДТЛЖАВАТ?!?!?

Навсякъде си задължен да спазваш правилата. Демокрация, не значи "без правила". Без правила е свбодия.

Когато имаше свински грип, а ? Или ще си останеш трол идиот докато си жив!

Урсула хареса тази статия.

А някои смешници твърдят, че фашизма бил мъртъв.

Не е ,има го в Русия все още

ангел кунчев 30 март 2022 "Няма решение за излизане от пандемия, това ще го реши Световната здравна организация", каза още Кунчев. проф. аргирова: Моля да не се мисли, че с пандемията е свършено 3 април 2022 Евентуална следваща вълна може да има в края на септември, дотогава ще е относително спокойно, каза още тя. сербезова: 30 март 2022 "Животът след пандемията никога няма да бъде същият, връщането към нормалността е относително." "От поведението на всички нас зависи каква ще бъде статистиката, когато се събудим, за да не посрещнем Коледа и Нова година с нови мерки, например", коментира още здравният министър. ангел кунчев 31 март 2022 Засега няма ваксина, която да е съобразена с най-новите варианти на вируса, допълни доц. Кунчев.

да внимават да не дойде и тях някой да ги денацифицира с тези нацистки приьоми. После защо дойчовците бягат на тумби насам?

Е вие какво си мислехте - че всичко свърши?!? Неее - вижте Урсула колко пари похарчи за ваксини и изказванията на Байдън. Няма лабаво - чакат ни още бустери. Който не си слага ще бъде заклеймен като плоскоземец, фашист, ултра-десен и незачитащ евро-атлантическите ценности

Е, те от същото правителство сега "нанасят стратегическо поражение на Русия със санкции"! Защо пък да не "предпазят хората в старческите домове" , като изваксят служителите в тях с лъжеваксина не предпазваща разпространението на вируса.

а пък Путьо въведете задължително за всички. кой е по-голям фашист? хахахахахаха

На кой е по-голям фашист ли ще си играем, бе дебил!

Вече има доста хора мистериозно отключили онкологично или автоимунно заболяване след ваксинация

Вече има доста хора умряли съвсем не мистериозно без ваксинация.

И в Северна Корея няма такива изисквания

фашизмът си фашизъм

И как ще "предпазват" пациентите, като се доказа, че ваксаните разнасят вируса със същата тежест? Логичен отговор не очаквам.

От здравна гледна точка няма голям смисъл, защото ваксинираните също заразяват.

В тези ваксини, пандемии, локдауни и психотерор няма абсолютно нищо медицинско! Целта е друга. Скоро всички ще сме роби в новата ултра тоталитарна цифрова утопия.

това е истинския фашизъм!

нацистите да се борят за равноправие :)