17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без да сте наясно Има 0.7 % хермафродити навсякъде по света За тях се отнася таз промяна Как да ги впишат за да не ви естрах че ще станат джендъри и няма да ви изнасилят докато спите като пораснат ? Аре у лево

Да обявиш бебе за трети пол ако си има ясни полови белези си е издевателство над самото бебе или внушение, което родителя иска да му направи. Та колко са като % хермафродитите, заради които такава законодателна промяна би била оправдана? Това си е чиста проба желание да се угоди на едни хора, които много силно крещят, че са онеправдани, дори и когато никой не им обръща внимание.

ни чеп ни дюпка ... тога ко?

Ами да въведат полета и за други медицински диагнози в акта си за раждане, като например малоумен, идиот и т.н.

Много интересна политика се води в Германия и Европа като цяло. Властта набутва имигранти с цел подмяна на населението, в училищата и медиите се парадира колко е хубаво да си хомосексуален, че има 72 пола, че всички са еднакви, колко е хубаво да нямаш деца и т.н. Като се погледне отстрани, човек би се замислил дали няма план за унищожение на бялата раса.

за "друг" пол не важи ли и за имигрантите?

Това в целта на Сорос-унищожението на бялата раса! За това са Истанбулската конвенция и Глобалния пакт за миграцията!!!

Може трети пол, но само след лекарско разрешение, т.е. само за деца родени с проблемни полови органи, а не за всички. Съвсем правилно, но за нещастните на либералите, изобщо НЕ е трети пол, какъвто те искат.

Много ми е интересно какви са половите белези на "третия пол" .... Германците съвсем изтрещяха !

Търси в Интернет "Интерсексуализъм". Почти съм сигурен, че в новината става дума именно за това.

България трябва да НАПУСНЕ Европейския Съюз. Меркел е Ислямско -Мюсюлмански Шпиони Башибозук- изродка, родила се е с половин глава и без полови органи, но вместо да я утрепят при раждането, са и сложили някакви маска и за да не си личи отдалеч че е уродка. Педдеразите като тия с имена- Тиквата, Пищова, картофа, Владо Кузов и Всякакви Ислямски Башибозуци , или трябва да бягат към Африка или да ги изтребим. При Комунизма живеехме по- ДОБРЕ, когато я нямаше партията ДПС и нямаше такива олигофрени, забаламосани от Турско- негърската пропаганда. В САЩ, е трябвало да застрелят оня Олигофрен- Крадец Ал Капоне, още като е пристигнал от Италия е трябвало да го застрелят.. Ал Капоне е като крадеца и убиец- Цветан Василев. Затуй негрите взамат работата и къщите на американците.

Браво на Меркел, СерГей Станишеф, ББ (Балканския Бунак) и ЦЦ (цеко цървула). Благодарение на такива джендъри се приемат много "напредничави" закони. Има какво още да се "надгражда" !

ех, Германистан, Германистан... чалмите ще те оправят!

а дираджиите как трият, не е истина, само се излагат, показвайки неграмотност и ниска образованост...

Така им е заповядал Сорос!!!!!

До “....2019-01-01 20:09:11 Ццц (нерегистриран) Прочетете какво пише в конвенцията....“ Хайде, стига вече! АЗ СЪМ БЪЛГАРСКИ/ СОФИЙСКИ АДВОКАТ/ И УПРАЖНЯВАМ ТАЗИ ПРОФЕСИЯ ОТ ОКОЛО 19 ГОДИНИ И СЪГЛАСНО КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ, ТОЧНО АЗ ИМАМ ПРОФЕСИОНАЛНОТО ПРАВО ДА ТЪЛКУВАМ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ! Поради тази причина ПОДДЪРЖАМ 100% съдържанието на решението на нашият КС, както и всички правни изводи, изказани в него! Интересно Вие каква професия имате, че си позволявате само с ЕДНО ЧЕТЕНЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР, БЕЗ ДА СТЕ ЮРИСТ, да тълкувате неговото правно съдържание и да разкривате действителното му съдържание?!

Е направо да приемат закон и за нови раси,сигурен съм че много откачалки ще се пишат елфи,гоблини и орки. То отдавна си е казано човечеството ще се самоунищожи ;)

Хората не вярват на КС и на решенията му, защото не вярват, че държавата е правова като цяло. Решението КС имаше за цел, да служи на Герб, като контра против евентуално мобилизиране на мнението по темата от Корнелия Н. По този начин герб парира БСП. Затова е опасно да се злоупотребява с популизма, днес е за нещо незначително, уътре ще е за нещо важно и в стремежа си да запази властта реформите спират и остаставаме назад класацията, неред с банаовите тирании. Вижте Сърбия докъде е, въпреки сериозния и потенциал.

“...Решението КС имаше за цел, да служи на Герб, като контра против евентуално мобилизиране на мнението по темата от Корнелия ...“ Това е невярно съждение. След като твърдите това, защо не оборите становището на КС по същество, м? Кое точно му е политическото и популисткото, защото аз- аполитичният адвокат- не видях нищо такова... След като Вие твърдите, че има такова нещо- тогава- докажете го!

Прочетете какво пише в конвенцията.

"Досегашното изискване да се посочва само мъжки или женски пол бе счетено за нарушение на правото на личен живот и на забраната на дискриминацията". Пълен абсурд. Кое новородено бебе знае какво иска, че някой да нарушава или не правата му, като му записва пола? Извратеняшка простотия.

Срава съпрос за хермафродити, НЕ за смяна на пола по извратено желание. Статистиката е че малко над 1 процент от децата се раждат хермафродити. Това са деца с увреждне. Е като се роди хермафродитче, как да го заведът по закон? Това е медицински случай, не се газирайте толкова.

А в България кога? Нашето дете с МАЙОРА ще бъде трансполово и не искаме да го вкраваме в клишетата за мъж и жена! Секс няма пол, секса е изкуство, днес си мъж, а утре жена, въпрос на вътрешно усещане, ах!

Евроатлантиците пренаписаха историята; Захванаха се с пренаписване на биологията/природата. Погледнете Макси Меркел; Погледнете Юнкер; Погледнете Мини Меркел; Погледнете Макрон... Женственост до мъжественост; Женственост до мъжественост...

Също така, не разбирам наглостта на онзи, който поставя минуси на решение на българския КС. Съгласно вътрешното бг. законодателство, решенията на КС са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всички граждани, държавни органи и юридически лица, както естествено, са задължителни за правоприлагане от всички съдилища в Р. България, Та- лицето, поставило минуси на цитати от РКС, дали е запознато с горенаписаното и дали ако се намираше в германия и е германски гражданин, би реагирало така на решение на германския КС- с минуси?

А пък немците са много зле, имат мигранти, трети пол и гей бракове. Конституционния съд, на държавата, в която конституцията редовно се погазва, там където ражадаемоста е най ниска, нивото на щастие е на нивото на арабските диктатура, продължителността на живота е колкото в Беларус, заплатите са по ниски от Мексико. Свободат на медиите е на дъното, смътртта от катастрофите е максимална за ЕС.

И още “....Принципът на правова държава присъства в практиката на Конституционния съд с познато и утвърдено съдържание, съчетаващо формален и материален аспект. Днес в европейското правно пространство широко се споделя разбирането за правовата държава, което включва както принципа на правната сигурност – формалния елемент, така и принципа на материалната справедливост – материалния елемент (решение № 1 от 27.01.2005 г. по к. д. № 8/2004 г.). Правовата държава във формален смисъл (държавата на правната сигурност) изисква съдържанието на правните понятия да е ясно и недвусмислено. Повелята за правна сигурност и предвидимост не допуска съществуването на две паралелни и взаимоизключващи се понятия за „пол“. Ратифицирането на Конвенцията би довело до въвеждането в националния правен ред на понятие, противоречащо на конституционно установеното. Принципът на правовата държава е фундамент на установения конституционен ред. Производството по чл. 149, ал. 1, т. 4, предложение първо от основния закон гарантира въвеждането в националната правна система на ценностните достижения на международната общност при съхраняването на ядрото от ценности, установени в Конституцията. В Конвенцията чрез дефинирането на „пол“ като социален конструкт всъщност се релативизират границите на двата пола – мъж и жена като биологично детерминирани. Ако обаче обществото загуби способността да прави разлика между жена и мъж, борбата срещу насилието над жените остава само формален, но неизпълним ангажимент....“

Конституционния съд, на държавата, в която конституцията редовно се погазва, там където ражадаемоста е най ниска, нивото на щастие е на нивото на арабските диктатура, продължителността на живота е колкото в Беларус, заплатите са по ниски от Мексико. Свободат на медиите е на дъното, смътртта от катастрофите е максимална за ЕС. А пък немците са много зле, имат мигранти, трети пол и гей бракове.

Ами като не Ви харесва България, се откажете от българско гражданство- струва само 250 лева и процедурата е много лесна, специално за “разбирачи и тарикати“ като Вас, и приемете германско гражданство- кой Ви спира?!

Само 250 лв.? Отказвам се веднага.

Ние тука живеещите сме недоволни, но виждаме нещата най добре и знаеме изтината.Те са се спасили,никога няма да дойдст вече тука и те да имат да ми опеделят съдбата на изборите.Всичко се даде на концесий на западни фирми и ни обират,а сега няма да им се дадем децата педераси да ни направят.Те са богати и могат да се извращават.Но ние си обичаме децата и семейството ,границите са отворени,правете каквото си искат,ние сме на изживяване,тъка е решила хайл.

Из Р Е Ш Е Н И Е № 13 /на КС/ София, 27 юли 2018 г (обн., ДВ, бр. 65 от 07.08.2018 г.)“....Конституционният съд намира, че въпреки безспорните си положителни страни, Конвенцията е вътрешно противоречива и това противоречие създава двупластовост в нея. ....Както беше посочено, Конвенцията използва две понятия за пол – „sex” и „gender“. Когато въвежда израза „идентичност, основана на пола“, той произтича от идеята, че социалното измерение на пола е независимо от биологичното. Дистанцирането от понятието „пол“ като биологичен признак – мъж/жена отдалечава Конвенцията от декларираните в нея цели за защита на жените от всички форми на насилие. Вътрешното противоречие в Конвенцията е очевидно при съпоставяне на декларираните в чл. 1 цели на Конвенцията и нейното заглавие с така дадената в Конвенцията дефиниция за „пол“. Впрочем самото определение за понятието „пол“, би било ненужно, ако декларираната цел на международния договор в действителност съответстваше на неговото наименование „…за превенция и борба с насилието над жени…“. Тази двупластовост на понятийния апарат, на смисъла вложен в използваните понятия на практика не води до постигане на равенство между половете, а заличава разликите между тях, с което принципът на равенство изгубва смисъла си.Правното равенство между половете е провъзгласено на конституционно ниво в чл. 6, ал. 2 от основния закон. То не означава еднакво третиране на двата пола, а изисква съобразяване с биологичните особености и различията между тях. Полът е сред изрично установените в чл. 6, ал. 2 от Конституцията признаци, въз основа на които не се допускат привилегии или ограничения в правата (решение № 1 от 27.01.2005 г. по к. д. № 8/2004 г.). Конституционният текст разглежда биологичния пол като понятие с ясно юридическо съдържание. Това се потвърждава, както от обсъждането на разпоредбата като част от проекта за Конституция „…за равноправието между мъжа и жената“ (Протоколи от заседанията на Комисията по изработване на проект за Конституция на България от 13.02.1991 г. и 10.06.1991 г.), така и от практиката на Конституционния съд по тълкуване на чл. 6, ал. 2, където критерият „пол“ е изключен от групата признаци, които се придобиват или изменят в процеса на социалната реализация на гражданите в обществото (решение № 14 от 10.11.1992 г. по к. д. № 14/92 г.)....СОЦИАЛНОТО ИЗМЕРЕНИЕ В КОНСТИТУЦИЯТА НЕ СЪЗДАВА СОЦИАЛЕН ПОЛ, НЕЗАВИСИМ ОТ БИОЛОГИЧНИЯ, КАКТО Е ПРЕДВИДЕНО В КОНВЕНЦИЯТА....Конституционната дефиниция за брак, така както винаги е присъствала в българската правна традиция, се съдържа в разпоредбата на чл. 46, ал. 1, която го определя като „…доброволен съюз между мъж и жена“. Конституционната уредба на брака е изградена върху разбирането за съществуването на два биологично определени пола – мъжки и женски. Определяйки брака като доброволен съюз между мъж и жена, Конституцията издига различния биологичен пол в императив към встъпващите в брак. Разбирането за брака като връзка между мъж и жена е вкоренено дълбоко в българското правосъзнание и в този смисъл е в основата на конституционната уредба. Противно на това конституционно разбиране за пола като биологична категория, понятието „gender“/„genre“ („пол“), като социален конструкт, присъства в Конвенцията отделно и наред с понятието „sex”/ „sexe“. Както беше посочено, това положение отдалечава приложното поле на Конвенцията от заявените в нея цели за защита на жените и открива пространство за противоречивото й прилагане, което е в разрез с принципа на правовата държава във формален смисъл (чл. 4, ал. 1 от Конституцията)....“

Не случайно тази стране е лидер на обединена Европа. Това е така защото последователно и неотклонно следва евроатлантическите ценности.

Толкова мъдрост, а продавач на обувки.

А защо един път не се поинтересува кск ние оцеляваме от тридесетгодишните крадци политици, а народа тъне в мизерия.Това демократично ли е в един съюз сме.Тя преяжда,а у нас търсят храна в боклуците.

Ужас, вълнувате ли се диваци, предлагам всички бг мъже да ги напишат джендъри по лична карта, или да емигрират в да лечения север. Евро съюза е само за безполови!

И да ми се слагат минуси, това не променя съдържанието на решението на българския Конституционен съд по конституционно дело № 3 /2018 г. - 27 юли 2018 г. Конституционният съд се произнесе с решение по конституционно дело № 3/2018 г.Днес, 27-ми юли 2018 г., Конституционният съд се произнесе с решение № 13 по к. д. № 3/2018 г.Конституционният съд реши: Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, съставена на 11.05.2011 г. в град Истанбул, подписана от Република България на 21.04.2016 г. не съответства на Конституцията на Република България. Решението е прието с осем гласа.

И добре,че така се произнесе Конституционния съд!!! Нека не забравяме и Светата Православна църква!

...кошмар, скоро и в БГ

Нова година...нови глупости.

Добре де, по ДНК-то не може ли да се определи пола, когато не е ясно по външни белези?

Така и не разбраха тези като теб, че полът е предимно това как самата личност се припознава, а не как някок друг ще й каже...

смешенплач1

Това е лъжа. БЪЛГАРСКИЯТ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД в свое решение ясно посочва, че в нашата конституция под думата “пол“ се има предвид САМО биологичният пол на човека, защото той е непроменим и създава правна сигурност за гражданите. След като пишете в бг. сайт, сте длъжен да спазвате законите и конституцията на БЪЛГАРИЯ, защото сайтът е регистриран по бг. закони и се счита за територия, подчинена на българските закони.

природата го казва, бе, лъжец...ХХ-жени, ХУ-мъже!

Така значи ако един пълнолетен престъпник заяви, че се чувства и се припознава като малолетен, значи не трябва да го съдят, а да го накажат както дете ли? Защо да спираме само до половото припознаване, нека да не се дискриминираме и ограничаваме... За това законите и редът в една държава се обосновават на РЕАЛНИ ФАКТИ, А НЕ НА ЧУВСТВАТА И ВЪЗПРИЯТИЯТА НА ОТДЕЛНИТЕ ИНДИВИДИ.

Полът се познава по половите органи-за това се казват “полови”...! Защото така се различават половете...! А,ако някой се чувства емоционално различен-при психиатъра!!! По същия начин някой се чувства като Наполеон,Калигула и други психични отклонения!!!

Някои се припознават като Наполеон... С какво му е различното? Диагноза е в двата случая. Кофти е, че вече от бебета ги побъркват и лишават от възможността сами да избират като поотраснат. Какво му е демократичното?

самата ДНК е сбъркана, та по нея нищо определено не може да се каже... Спорът не е за хермафродитите, а за педерасите и лезбийките, които са милиони по света. Генно-модифицирана храна, безконтролно използване на пестициди и хранителни добавки, отровена околна среда. Всичко това се отразява пагубно на ДНК, а резултатът е бракувани индивиди...Те може и да не са виновни, и те имат право на съществуване. Виновен е светът и по-скоро тези, които водят света в указаната посока...

А какво правим със сбърканяците като теб ?! Според мен на 4ти километър ще ти е най-добре - на успокоителни и вързан с каиши!

пак питам? В каква тоалетна ще имат право да влизат тези другите? Или в цял свят към съществуващите ще се изградят и трети? Имаше още въпроси, но дир-ниците ги изтриха в рамките на свободата на словото...

този закон ще се възползват (а и за тях всъщност е направен!) педерасите и лезбийките, защото при раждането си новороденото не може да реши как да се запише - нормално или хермафродит. Могат да решат родителите му. Природата създава два пола - и при растенията, и при животните. Другото е брак като при всеки производствен процес. Човечеството е карало хиляди години без трети пол и сега проумя, че и такъв има...Природата и тя не е съвършена, и тя прави грешки. Начинът на живот и промените в ценностната система на човечеството създаде предпоставки за появата на такива извращения. Защото при педерасите и при лезбийките нещата не са на функционално и органно ниво, а на ментално. При хермафродитите е на органно ниво. Но педерасите и лезбийките са милиони пъти повече от хермафродитите. Тогава е ясно за кого е създаден този закон...

Също така е добре да се знае, че при наличие на хермафродизъм обичайно единият полов орган е по-развит от другия. Това също може да е критерият, по който да бъде вписан един от 2та биологични пола в Акта за раждане. Не съществува друг биологичен пол, освен мъжки и женски пол, а някой по-надолу много правилно отбеляза, че наличието на хермафродизъм е отклонение от нормата, а не нов, трети пол!

И ако са те записали по твоите "правила" като жена , а ти се чувстваш мъж, какво правиш ?! Всички ще ти викат "госпожо" и ще ти връчват най-тържествено парцала и черпака, а ти ще си мечтаеш за коли и футбол...

смешенплач1

“....И ако са те записали по твоите "правила" като жена , а ти се чувстваш мъж, какво правиш ?....“ Това НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТА, ЧЕ ЛИЦЕТО ОТ КАЗУСА Е С БИОЛОГИЧЕН ПОЛ “ЖЕНА“ И ТОЧНО ТОВА Е ВПИСАНО И В АКТА Й ЗА РАЖДАНЕ!

Кой победи във Втората световна война? Германия! ЕС се управлява от Германия, тази страна е най-богата и мощната...ЕС беше замислен като съюз от равноправни държави, това така ли е сега? Първо в Германия, после и в други страни...

Е, отначало ни набутваха парички по Европрограми, та да могат 'елитът' да ги поокрадат... Сега се започна 'Европа на две скорости', 'България на дзадна скорост' и такива ми ти работи...

Германия загуби ВСВ , а с това и пълния си суверенитет. Сега има частичен такъв. Кой я управлява ли? Англо-саксите. Позволиха й да бъде фабриката на Европа. И толкова. Няма собствена армия, има сал една полиция, а сега я и напълниха с всякаква боя неродени в Европа хора. Германия е един икономически регионален колос на глинени крака. И ако не слуша, й бият шамари. Справка - историята с дизелите и автомобилната индустрия наскоро. Справка - Канцлеракт. Справка - подслушването на Меркел от американците. Справка - участието на Германия в което и да е голямо и важно политическо събитие по света.

Трети пол - друг ???? Този другия с два полови органи ли е...мъжки и женски едновременно, че на рисували картинка , половината с роклички , другата половина с панталон ???? Що за простотии , както една гинеколожка каза : за 35 г стаж в родилното виждах бебета, които бяха момче или момиче...какво е това трети пол , някой ще ми го обясни ли ????

С два полови органа едновременно е всеки хермафродит. Я ни осветли като какъв пол трябва да бъде записан?

смешенплач1

Има юридическо решение на този проблем, като в нормативен акт изрично се формулира този казус и се задават правните правила какво точно трябва да се впише в акта за раждане. Правилният път не е този, който е посочен в статията.

Трябва да бъде записан като “соросоид”!!! Анатема!

Най-после признаха официално хермафродитите.

А какъв е общественият интерес? До толкова, къде да влезеш в обществена тоалетна.

Ееее- много искате от германците! Защита на обществения интерес при тях става чрез юридически диктат на девиациите спрямо нормата.... За мен идеолозите на третия пол са лица с максимално висока степен на обществена опасност, а онези, които им пригласят, би следвало да посетят невролог и психиатър....

църквата трябва да ги отцепи тия явно всичко е за пари да се покажат там сигурно ако ги близне куче го съдят за сексуален тормоз

Какво направиха от тебе американците?-Държава за подигравка.

Сичкото Мара втасала.....Решиха най-важния проблем за Германия!

Де слободии, де ?

Мно сте прости, става дума за хермафродитизъм. Пожелавам ви през новата година да затъпеете още повече

Игнис-че, само не ми пробутвай тия с хермафродитизма :) Това минава само пред малоумници като теб, дето мозъчетата им промитииии...

Акт за РАЖДАНЕ, тъпако, кой друг новороден ще се пише "пол - друг",

И какъв е процентът на родените хермафродити в Германия? Та трябва специален закон да се приема за тях.

какъвто и да е % е биологичен факт. Я кажи какъв пол трябва да бъде записан такъв индивид в акта за раждане? Или трябва да се застреля на място?

Хермафродитът е генетичен проблем....това не е пол....половете са 2 мъжки и женски.. ОСвен това третия пол е посочен като друг....и повечето от тези които се посочват като такъв имат психически отклонение които нямат връзка с физическата им принадлежност към един от двата пола.

смешенплач1

Изразявам 100% съгласие с Вашият коментар- абсолютно верен е от медицинска и юридическа гледни точки

целта е същата каквато е от хилядолетия - унищожаване на европеидната раса!

Всичко е под контрол. Третополови пишат законите. Третополови пишат закони за себе си.

За кака М ли пишеш

Джендъризма в настъпление! То и нацизма от там тръгва.... Докато не изкарат нормалните полове ненормалин няма да спрат!

Предлагам на германските инженери да решат следната инженерна задача- създайте търговски модел на машина на времето, с която да се върнете назад във времето и да уловите точният времеви момент, в който сперматозоид опложда женската яйцеклетка в хетеросексуална фертилна биологична жена, прекъстосайте двойките гени, върнете се с машината на времето, когато плодът вече е живороден и чак тогава мога да ви повярвам, че има трети пол ;D Само не забравяйте, че сперматозоидите са живи до 48 часа след копулацията в тялото на жената и точният времеви момент на зачеване на човешко дете обичайно е незивестен дори на медицината;D;D;D

“Друг” пол не е трети пол, а липса на ясна и точна идентификация, която да причисли едно лице към някой от двата пола. Това се дължи на медицински проблеми и затова трябва лекарска намеса тоест става въпрос за заболяване. Яко, а? Педерастията също трябваше да си остане болест ама успяха да я измъкнат от списъка със психичните заболявания....

ма батку бриа аи во слиатицато од составот на македоня живи владислаф ласкоф и ибаилу пендтев има терти пол тамо провери мимаи

mathur

Олигофренска нация са тея немци...

Немците ти прочетоха коментара и си го преместиха в другия крачол. :Д

"Досегашното изискване да се посочва само мъжки или женски пол бе счетено за нарушение на правото на личен живот и на забраната на дискриминацията." Междуполови бракове; трети пол...Надграждат яко. Пастирката е щастлиФТа с евроценностите.

Джендър ли??????

За подробости се обърнете към Роско, Цецка, Цецко, Катеринка и компания!

Едно време хитлер съсипал Еврота,а сега тая без мустачки отново цели същото

и как разбират какво предпочита новороденото….питат ли го....аааа разбрах...родителите му които са с психически проблеми го записват от третия пол за да не му нарушават правата...18г. години му викат Ей, То, Шъ, и за да не му нарушават правата не му дават и име...То трябва да си избере името на 18г.

Германия подписа и ратифицира ИК, освен това- призна и т.нар. “трети пол“, та не се съмнявам, че ще има много желаещи германски граждани, които ще искат да си променят пола... А на онези, които им предстои кандидатстване в немски медицински вуз, да се осъзнаят овреме- как мислите, след като според съвременната генетика полът на плода се определя още при формирането на зиготата - оплодената яйцеклетка, дали в германия изобщо съществува съвременна медицина и дали преподаваният материал в немските медицински вузове има някаква научна стойност? Някакси не го виждам това- хем “операции за промяна на пола“- нещо, което е МЕДИЦИНСКИ И АНАТОМИЧНО НЕВЪЗМОЖНО поради гореописаното, хем признаване на третия пол за реално съществуващ биологичен човешки пол, хем и твърдение, че в германия медицината била на много високо ниво....