17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирчета, грузинецът не е чеченски "бунтовник", нито опозиционер, нито протестиращ, а е кръвожаден ТЕРОРИСТ, убил стотици невинни хора. Бъдете точни.

Уважаеми пишещи проститутки, къде е 1 млрд на Баневи?????

Тези чеченски "бунтовници"режеха глави по телевизията през 1999 и избиха 290 деца в Беслан. Истинаката лидерка на терористите се казва Ангела Меркел и е комунистка и еврейка.

Отново хайли лайкли. Онзи ден руснаците пуснаха газ на китай. Китай е голям пазар. Да не стане германците изгонили посланика, руснаците случайно счупили газопровода. Ледниковия период ще дойде по рано. Но пък гретчен ще е доволна, ще пазим средата.....

Имат видеокадри, имат името на убиеца, задържали го, какво съдействие от Русия искат още ? Да си го съдят ...!

Ъмм, Германия? Там дето един брадат бутна майка и сина и под влака ..

И какво се промени в тая държава......ОСТАНАХА СИ СЪЩИТЕ УБИЙЦИ като преди.

Тези терористи, които са убивали израилски граждани, никой и никого в нищо не обвинява, затрайват и въобще не се обаждат.

Най-те боли че МОСАД са ликвидирали доста от скъпите ти нацисти, нали ватна кокошке?

Без да ви чета дойчовските простотии, бих искал да ви попитам: Искате ли руско знаме над някой купол в окупираната ви все още територия?! А?, кончета мили, говорещи на катърите си на необясним език?!

Известни любители на куполи сте (спраква - Петров и Боширов), дай да видим кой на кого ще го забучи ..

Когато в Европа са градили капитализъм,барок и модерна наука, крепостните в Раша още сте муали с каменните брадви.

" задържаният в действителност е 54-годишният Вадим Красиков, срещу когото Москва е издала международна заповед за задържане за убийството на руски бизнесмен през 2013 г. Видеокадри показват как той се приближава до жертвата с колело и стреля в гърба и главата й." Ми те руснаците го търсят ощи преди Дойчланд да разбере чий убиец.

И да е вярно ! Как краварите убиха Бен Ладен в Пакистан и другите ги хвалят,защо Русия да не убие един терорист в друга държава ! Германия фактически е закриляла терорист !

е на почит кръвното отмъщение - вендетата. имало е много желаещи да си разчисття сметките. никой не е длъжен да бди над терористи като "бунтовници" от бандата на Басаев. копирам постинга в темата, който е чужд, но е потънал надолу, за да се изясни що за човек е убитият. Терористичният акт в град Беслан на Република Северна Осетия, Руска федерация е извършен в първите дни на септември 2004 година. Събитието е познато като „Трагедията в Беслан“. Той е дело на чеченски бунтовници, които превземат местно училище и задържат като заложници най-малко 1200 възрастни и деца. След двудневни преговори руски специални части щурмуват сградата. По време на акта и спасителната операция умират над 300 от заложниците. Други акции на БУНТОВНИЦИТЕ, дето Германията защитава: 9 май: убийство на чеченския президент Ахмад Кадиров с бомба, по време на официалния военен парад в Грозни, посветен на победата във Втората световна война. 21 – 22 юни: вълна от терористични атаки в Назран, столицата на Ингушетия, 95 загинали. 24 август: самоубийствени терористични действия по време на полет на два самолета ТУ-154 и ТУ-134 над Тула и Ростов на Дон, 90 жертви. 24 август: бомбен атентат на метростанция „Каширское шосе“, в Москва, 12 пострадали. 31 август: самоубийствен атентат от терористка на метростанция „Рижская“ в Москва с 10 жертви и 50 пострадали, организиран от ислямистска групировка по поръчка на чеченския командир Шамил Басаев и др.

Поредната простотия! "Германското външно министерство "предполага" и въз основа предположението "прави изводи" че Русия е виновна!?!?А доказателствата КАДЕ са?? Това са прави за да се вдигне пушилка прокрай събирането на НАТО по случай 70-тата му годишнина!!Сега Русия ще изгони съответният брой германци от Русия и всичко ще се укроти!1Просто поредната феик "новина"!!!

Вън руските гадове от цивилизована Европа.

Оня чеченец дет взриви Истанбулското летищи беши хранен от ЕС, Австрия и БГ щот в РФ щяли да му нарушат правата.

Германците сигурно са полудели ! Русия издирва пристъпник,те го знаят,но не го предават,същият извършва убийство и те обвиняват Русия,че той е техен агент ! Кукуряци !

За да има демокрация и прогрес на човечеството в ЕС всички с руски паспорти в ЕС: Куфар,гара,Сибир!!

Щерьо, що не помолиш Херо Мустафа за една виза- сигурно няма да ти откаже.

Някой вярва ли че е истина това ! До края на Ноември е било Криминално деяние , финансови нередности между двамата и чакал да ги даде парите и получил коршум в Тиквата ,така е между Мутрите спомнете си България през 1990година ! Но нали трябва да се попречи на Северен Поток -2 и на срещата на 7 в Париж на Норманската четворка , трябва да има някакви негативни неща ! За това и гонят Руски Дипломат за да покажат че е политическо ! Получава се така че след убийството на Българина от Австралиеца ,трябваше да изгоним Австралийски Дипломат , така Ръзъждават Германците ,щом руснак убива виновна е Русия !

е как все руските терористи и окупатори са невинни... Тия азиатски номера в Сибир.

копнеещите за американски доставки на газ. следващата новина като нищо ще е изказването на ВВП за това, че поради протакането на нашите може да се стигне до това Турски поток да ни заобиколи. Това е от вечерните новини.

Ха дано всички да заобиколят България, защото нямаме политици които да имат собствено мислене.

и за Южен поток.

Чеченски бунтовник значи радикален ислямист. Пожелавам им от първо лице да разберат какво значи това, а тези взели решението, от най-близките си същества.

Нали го познаваш добре или съчиняваш зле

Тези които се запознават с него, малко по-късно се запознават и с Аллах

въпросът е да се напише думата - руски- ако не я напишат то тогава интернет въобще не върви и няма мъниза собствениците му.

А как ги различават кой е терорист и кой е бунтовник???

щом им е бил толкова ценен на германците, защо са му отказали да му дадат охрана по негова молба? Имало е няколко покушения срещу него. Не в Германия. Жена му е украинка - да е отишъл в Украйна, там десен сектор е щял да се погрижи за своя човек, благодарение на Саакашвили.

Беслан - все мащабни терористични актове "заслуги" на Масхадов.

Schilo

Ей, голям вой за този терорист. Па немците да са изпълнили искането на руснаците за екстрадиране на килъра. Имали са достатъчно време. Да не са го счели за противник на Путин и , че ще бъде съден по политически причини? Вероятно - да. Що крадец не предадоха на руснаците на това основание... Ба си рая за бандитите е станала тази Германия.

Германия е рай,а Русия е ад! Затова на собствениците на Русия и националните и богатства децата са в Германия,САЩ ,Аглнглия!

Schilo

Ба си....Да не попадаш в рая тогава.

Супер едно про западно терористче по-малко . Колко ли майки е разплакал убивайки с фиансирането и обучението на запдните си господари.

Германия вместо да гони терористи , гони дипломати. Сбъркана страна.

Значи наемният убиец си живее спокойно в Германия и тя не го предава на Русия, въпреки че има международна заповед за издирване, но когато същият решава да изкара още пари от мафията, която го наема да убие друг престъпник поради техни си причини излиза, че Путин и Русия са виновни. Ми да го бяха предали на Русия, а не да търсят под вола теле. Малоумни нещастници! Никой не им вярва!

Малоумния си ти и началниците ти от Москва. Защото след Крим,след Скрипал,след Донбас,след грандиозният допинг скандал никой не вярва на Путин!

твоите началници откъде ти го пошушнаха?

Дано не се случи като в Бостън.

Хахаха Даже знам какво съдействие са искали немците - руснаците да заловят извършителя

"Един път стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия се чупи." Зелимхан Хангошвили са се опитвали да го убият вече 2 пъти - 2006 и 2015 в центъра на Тбилиси. След което той е избягал от Грузия. На третия път са успели. Не мога да разбера защо немците се правят на интересни.

отвсякъде ги гонят. Скоро ще им стане тясно дори и в България. не искаме руснаци в България, да со ходят в русия. Не ви щем, махайте се!

Викаш ромите не обичате руснаците, нали?

"Вадим Красиков, срещу когото Москва е издала международна заповед за задържане за убийството на руски бизнесмен през 2013 г." E, гнусни шшаби ще обяснят ли защо не са предали на русия чошек с международна запошед за арест? Ако той е отрепал чеченеца, то вината е само на германски идиоти, Дето допускат убийци да се разхождат свободно по техните улици. .

Тези борци за свобода , имат най-страшната криминална група в Германия :)ю Изобщо нохчи ли е , не е за хвалене

петно на картата, е една измислена страна от 100 и кусур народи, реални нямащи нищо общо помежду си. А както се окзава, руснаците са много по-малко "славяни", от колкото те се имат , и от колкото се считаше, а са повече "татари" отколкото "славяни" .

не драги - волжските българи - те са татари

интересува какви са тези волжски българи, факта е, че руснаци са в много помалка степен "славяни" отколкото се считат.

Волжките българи не са татари и нищо общо с тях нямат, това наименование им е наложено от болшевиките

Не "руснаци са" а "руснациТЕ са", укропитек смотан. Като ще ги мразите на български, поне не го правете по тяхната граматика, че е смешно. За домашно да си намериш другите две грешки.

Масква се закани със съответни мерки... ПХХАХАХА

отвсякъде ги гонят. Скоро ще им стане тясно дори и в България. не искаме руснаци в България, да со ходят в русия. Не ви щем, махайте се!

аха, същото казват немци за българи, след като нчколко българи изнасилили млада жена в германия

Са изнасилили стотици хиляди германки,полякини,чехкини и са били истински мародери и отявлени пияници. Не случайно съветските и руските войници са най мразени и избивани в историята,а съдейки по жертвине в Първата чеченска,в Украина и Сирия и сега са пак с такова лошо ревоме

прво да те питам- ти дюшек ли им беше та знаеш или вярваш на книгите издадени след 1989? Нещо помним, че германките като идваха по Черноморието, та краката им не се събираха преди да седнат в самолета обратно за Германия- ей, много работа имаха тогава мъжете в България през лятото. И беше доброволно. Колко тъпаци си оставиха жените заради тези германски курветини?- питай баща си, ако не си възрастен и ти също да си се потил върху тях.

Не българи а роми ,надявам се правиш разлика ..като има разлика между руснаци , нохчи и даги .

Кюрдите в Турция са терористи, а чеченците в Русия са "бунтовници, борци за свобода"

Грузинец-чеченски бунтовник звучи като шуменския ямболия от Варна.

Просто чеченц от Грузия , и там има

На Путин и политиката му

Сигурно ! Щом този боклук е изтрит от земята!?

Запада е най-големият приятел на всички ислямски изверги. САЩ създадоха ИД и Ал кайда .. Натовец или тероист рализка няма . Една кървава ръка ги храни

А дано са освяткали тоя ислямски тероист..... Иначе Германия е окпиран държав от САЩ. Дет то америка свобода за БЪлгария

Има само едно добро от цялата ситуация, че този път руснаците поне не мърляха навсякъде с "новичок". Ако всеки почне да убива навсякъде, на държавно ниво, ще дойде край на всяко правосъдие, да бяха изискали руснаците да им предадат и да го бяха съдили, това цивилизованият подход.

Дебилчо, ти още ли не си разбрал, че ако ,,те поръся с някаква бинарка,, и бактериите няма да посегнат да те хапнат,. Така ще си останеш мумия.

Кой е убит.? На този просто ,,не ме е понесъл,, климатът в Германия.

За империите Левски, Ботев, кюрдите, чеченците и т.н са "терористи". А за техните народи - борци за свобода и самоопределение и национални герои. А пук да извършваш публични екзекуции в чужди държави - това си е нагло дебелоочие и руска наглост.

да си пиеш редовно хаповете?

Ъхъ само дето Левски , Ботев и кюрдите не са тръгвали да налагат религиозната си доктрина и в съседни страни ,а по твоята логика и ИДИЛ са борци за свобода

Не в Германия, на върха та Айфела ... да се востабири, пак ще го ... достигнем!?....

на мястото на Путин щях да изгоня сега 4 немски дипломати, защото Германия не ми е предала този чеченец, въпреки че е издирван от Интерпол за тероризъм по искане на Русия. А Берлин го е укривал на собствена територия с години.

сте забъркали, дира. Първо, Германия може да отзове /!/ само германски дипломати. Второ, "грузинеца - чеченски бунтовник" е някакъв езиков ужас, не е ясно изобщо за какво става дума. Трето, накрая излиза, че заподозрения го търсят и в Русия, така че какви са "обоснованите предположения", че Москва е замесена, не става ясно.

щеше да им спретне нещо предколедно може би. нека си го защитават, бунтовника, сигурно са им останали още много бунтовници. да си ги дундуркат.

какъв беше "бунтовника", който се "отличи" тия дни в Лондон, пуснат по-рано може би за добро повдение от панделата? За да отнеме два живота.

До православната Коледа има бая време!?

и неправославна - коледата си е християнска.

И какво излиза? Има издадена от Русия международна заповед за арест, а убиецът си живее необезпокояван в Германия! Пак Путин е виновен, нали?

Станахте жалки и смешни. Скоро ще ги обвините и за изневярата на жените си.

Лошо е това че руснаците са го направили на германска територия . Но за Терористите Няма Прошка - САЩ убиват Терористи навсякъде по Света . И така трябва да бъде , за да ни има нас Хората , Децата ни и Семействата ни . Да взривиш Бомба на Пазара или в МОЛ и да избиеш деца с родители е ... лошо - Терориста има вече издадена Смъртна Присъда която ще го стигне рано или късно , където и да се скрие . Поздравления за Русия и САЩ в борбата .

И как разбра, "че руснаците са го направили"!?! По изнесените доказателства, може би.

чечня е част от русия само на хартия. Иначе си е назависима страна и там управлява шериата. Само дето руснаците им плащат данък

Не е шариат а режима на Кадиров , който не е по-хубав но има разлики , за това и ислямистите го мразят

Сметай, тоя "бунтовник" колко зверства е извършил за да свърши без съд и без присъда с две контроли в главата