Германия обмисля да спре международните полети заради британския щам

Задължителна карантина, негативен тест за коронавирус, предварителна онлайн регистрация: това са само част от мерките, които влизащите в Германия трябва да имат предвид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека вникнем в логиката. Германия обмисля да спре международни полети поради нов щам който го има от месеци и в рамките на месеци е имало стотици полети от Великобритания към Германия. Къде е логиката? Имаше логика това да стане през Декември, но и в това не съм съвсем сигурен.

ГЕРМАНИЯ Е НЕОДУШЕВЕНА, НЯМА КАК ДА ОБМИСЛЯ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е УПРАВЛЯВАНА ОТ ОЩЕ ПО-НЕОДУШЕВЕНИЯТ ПРЕДМЕТ-МЕРКЕЛАНА! КОЯТО ВСЪЩНОСТ ИЗМИСЛЯ ВСЕ ПО-ИЗВРАТЕНИ НАЧИНИ ДА СЪСИПЕ ДЪРЖАВАТА!

Абе фашисти сте си ,както и да се опитвате да го криете и отричате.

Айде, копувайте Спутник 5 и всичко ще е наред. Както казвахме по Тошово време - човекът е господар на природата!

Тея немци са много прости. Такива крути мерки, като няма вирус. Само ние българите сме умни и няма да се ваксинираме и няма вирус за нас. Израелците са още по-глупави - ваксинират се поголовно. Абе изобщо като си гледам страната и като гледам другите неразвити държавици като Германия, Англия, Италия, Испания, Дания... Това е положението - при нас и лекарите и учителите са неграмотни (айде изключвам няколко които не са), какво да говорим за обикновения човек. Учителка по телевизията казва, че не искала да я тестват, защото не вярвала на теста... (ИМАЛА СИНУЗИТ!?!?!?!?!?!?!) Ако бях директор на училището, щях да я махна и от позицията на чистачка... А иначе всички с мнение (но обикновено грешно) и всеки спори по всяка тема. Съвет - правете и говорете за това, от което разбирате, а ако не разбирате от нищо - тогава само четете. *И знам, че има много неграмотници (и не говоря за провопис), които ще ми сложат минуси - нека преброяването започне сега :)

ами прости са и неграмотни - следват сляпо тяхната си партийна политика или каквото им наредят от още по отгоре... Преживели сме го вече и пак продължава, обхвана целия свят...

Създава се изкуствена криза. Спирането на движението ще бъде последния пирон в ковчега на доставките. Стоките няма да има, ще започнат размирици и тогава ще обявят военно положение и тоталитарна диктатура.

Време е пак да идва руския щам и да разгони всички останали ментета!

Смешни са. Всички хора го изкараха вече тоя вирус. А тези дебили само ни мачкат. Не знаят още какъв ху.й им се пече

Ами ще затварят. Като си нямат германски щам, който да пресрещне британския на Ламанша или поне на Рейн.

"а ЕС планира да контролира по-добре износа на произведени на територията му ваксини" Задръж ТЕЛЕФОНА! Какво? Но нали любимата ни Ла фон тейн вчера твърдеше, че всяка нация трябва сама да се оправя със забавянето като внесе съдебни производства?! "На форума канцлерката изрази също надежда за активизиране на работата с новото американско правителство на президента Джо Байдън по въпроса за минималния данък върху дигиталните компании, посочва Ройтерс." Няма страшно Джо изтегли 100 трилиона долара заем тъй че не го вълнува кой какво трябва да му плаща! Пък и нямаше проблем ЕС да не плаща по 100 милиарда на година за базите в Европа, тъй че няма проблеми!

ЕК обича да контролира паричните потоци. Какво не ти е ясно?

ЕК и контрол? Каква хубава шега! Тия хора не разбират от контрол, погледа им не стига по далече от личният им портфейл и личните интереси. За останалото си въобразяват че правят нещо и че то е от значение!