Германия наложи ограничения за пристигащи от 3 български области

Пътниците от Варна, Благоевград и Добрич трябва задължително да се тестват за коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди искаха визи, сега тестове. Антиглобалистите спечелиха, ако това безумие продължи, никой няма да ходи никъде.

Едни вдигат, други поставят ограничения... Иди ги разбери. Не може ли нещо "централно" да се въведе?

МОЖЕ ДА ИМАМ ЛК ОТ ВАРНА, АМА ДА ЖИВЕЯ В СОФИЯ ... ИЛИ ОБРАТНО - ДА ИМАМ ЛК ОТ СОФИЯ, АМА ДА ЖИВЕЯ ВЪВ ВАРНА... МНОООГО ТЪПО ! КОНЕ С КАПАЦИ СА ШВАБИТЕ, НЯМАТ ГЪВКАВО МИСЛЕНЕ

Важното е да има тестване, че вече BAYER не може да продава херин за борба с кашлица или пък аспиринчета. Тестове, тестове, тестове или както пеят "money, money, money ...

По колко пъти ще пускате една и съща новина?

България не е налагала ограничителни мерки за българи за да ги вдига.

*Швейцария

Това е понеже такава болест "не съществува". "Измислена" е. Остава да убедите в същото и нормалните, трезвомислещи европейци. Ама андрешковските ви номера май не минават в Германия?

за свинските цървули не може нещо по-специално да се въведе. Цървулът си е цървул и като такъв го възприемат в Германия. Въпреки, че той се смята за голямото добрутро. А всъщност е едно нищо, въздух под налягане и кръгла нула. И си остава цървул.

Те не ви и искат. На кого са му притрябвали едни диваци?

да, точно за извънземното мангъров, говоря - та тоя спец по ковид (дипломиран), е време да звънне на Ангела и да й тегли една сочна медицинска. Просто грип бе лиибе просто грип.

Ne pishete gluposti, molia! Norvegia NE e vavela 10 dnevna karantina za bulgari ot DNES. Tova za karantinata ot Bulgaria si e vavedeno otdavna, ne e ot dnes.

Не всички са цървули и не всички са въздух.Има хора на добри позиций и живеят почтено.Германците умеят да правят разлика,ти не можеш.