Германия и Русия на двата полюса за отказа на Иран от поетите задължения по ограничаване на обогатяването на уран

Русия не вижда заплаха от разпространението на ядрените оръжия, според Германия това е първата стъпка към края на споразумението

Обратно в новината

Коментари - Германия и Русия на двата полюса за отказа на Иран от поетите задължения по ограничаване на обогатяването на уран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тъй, Путин почерпи баба Меркел и си я проводи по-живо, по-здраво в Немско съ праздни ръце. Случи ся презъ Голям сечко въ зима Господня 2020...

Точно сега се вижда кой е приятеля и спонсора на ислямските държави и тероризма. То русия е почти мюсулманска държава с 50% от гражданите и са мюсулмани.

Ей много сте злобни бе ГЕУРЕ , все някой ви е виновен. След 20 години като станете малцинство тогава ще ви видя.

То може ли Русия да не се прегърне с всеки мюсюлманин и дивак, само и само да прави сечено на Цивилизацията...

Ба си цивилизацията- убива без съд и присъда всеки, който е дръзнал да се противопостави на "цивилизованите" държави. В случая САЩ

Освен това заплашват, че ще разрушат културни и исторически обекти на Иран. Това само ИДИЛ са го правили. Е то какъвто родителя такова е и детето.

Тия йезуити, колко още ще се правят на ощипана мома? Нямат смелостта да кажат - "да вината е изцяло на Сащ и единствено от тях зависи вьзстановяването на споразумението." Всички останали претенции кьм Иран и срещи са губене на впеме и празнословие.

Какво се церемонят с тези ислямисти толкова? И метани им правят даже. Само Тръмп им разказа играта. С терористи не се преговаря. Заводът за дронове работи на пълни обороти. Очакваме продължение.

Няма нищо лошо в това Иран да има ядрено оръжие.

Виеруските идиоти сте готови да подложите задник на всяко животно, стига да е против САЩ :))) Аман от руските ви кретении!

значи малоумнико искаш да кажеш, че който притежава ядрено оръжие е против САЩ ли? нещо много ти е смешна логиката ве олигофрен

ДА МИСЛИШ ВЪОБЩЕ ?? Колкото пускови копчета за ядрена бомба, толкова по-голям риск! Стигат само две - САЩ и РУСИЯ.

Е, след като Русия не вижда заплаха за разпространение на ядрените оръжия, да върне тогава предадените и по силата на Будапещенския меморандум ядрени оръжия на Украйна! Или не може? Лесно е да се правиш на велик пред някого, който ти е повярвал и ти е предал преди това оръжието си.

За да могат укрите да стрелят и след това да кажат- не сме ние- вижте, ракетата е руска. Нали това го направиха със самолета. Айде няма нужда, укрите са фашаги и такива ще си останат- глупаци.

Толко ти знае главата кво е фашизъм

Украйна да започне да купува и обогатява уран, да си изработи технологии и да си построи бомба... Ако може. Щото бомбата беше на Сталин, а укрите не искат да имат нищо общо със него и със СССР.

Украйна сама ги върна, Русия не я е карала да ги връща.

Чудя се на булгаристанеце ,толково мрази САЩ ,че защитава исляма който ни е клал 5 века и при първа възможност пак ще го направи ,а иначе споровете дали САЩ дали СССР ( Русия) дали Ирак,Иран или тем подобни истината е една . САЩ от 20,30 години насам напада който си иска когато си поиска а другите само им казват има не било правилно ,но нищо повече не могат да им направят ,извода е ,че САЩ командва света ,парите са там ,парите на света дори парите на Русия олигарсите са там и там правят бизнес ,елементарно

Моят коментар до теб изчезна, та се питам дали ти не си модератор?

Времената се менят.

Аз лично съм против страни с толкова краен ислям като Пакистан и Иран да имат ядрено оръжие и за товам, че малко или много те са обвързани с терористични действия. Против съм също СА да има такова, не те не се стремят към това. Руснаците сигуено ще са против чеченските главорези и сепаратисти да сдобият с адрено оръжие, е и аз против Иран да има.

Има далеч по-просто решение на проблема. Изземват се ядрените оръжия на Израел и им се забранява да се занимават с ядрени технологии. Защото Иран искат да си направят атомна бомба точно за защита от Израел. Демек - с един куршум - три заека- Иран ще спре обогатяването, Израел ще се кротне, а Близкият Изток ще стане много по-спокойно и мирен!

Време е Иран да бъде демократизиран и ислямската религия отхърлена след 1300 години робство.

Никът ти е грешен с това разбиране, а иначе такива разбирачи като тебе с лопата да ги ринеш. Утре и турците могат да кажат, че е по- добре за българите да са с мюсюлманска религия. Аман от козашки тролове.

Няма лошо, но това трябва да стане чрез огън - такава е религията на Зороастър - преклонение пред огъня!

Ето докъде я докараха американците, тоест Тръмп по съвет на Помпео - до това Иран да започне пак да прави атомна бомба. Много недалновидна политика. Защото Иран не е Сев.Корея. Това е сериозна държава, с големи ресурси и регионална сила. А в съюз с Русия и Китай - ще разкаже играта на янките.

Понеже Северна Корея, не е сериозна държава. Защо Тръмп не утрепа някой северокорейски генерал, например?

Северна Корея поне за момента не е известно да разполага с адрено оръжие, обаче разполага с конвецинално - далекобойна артилерия която може да срине столицата на южната част.

ИСТИНАТА

къде да го утрепе? В Китай ли? Иранските чмасти са в ИРак и в Сирия. И този Солеймани го убиха в друга страна, където се лоди реална война. Сев.Корея не води реална война никъде в чужбина.

щото Ким ги трепе много бързо.

Бегай с тая попикана Русия ,дето най - мнго ще яде китайския х,,й

Ислямските републики като Русия, Иран, Сирия и прочие се подкрепят. Както и Християнските като Германия, Франция, България... Нормално е да са на противоположни полюси.

дрън-дрън. Русия е най-голямата православна държава в света. Там живеят повече християни, отколкото в Сърбия, България, Грузия, Армения, Гърция, Египет и т.н. взети заедно.

я пак? В Руслямска държава ВСЕКИ 7ми изповядва ИСЛЯМА. Дори в Германия е всеки 12ти. В русия има м/у 30 и 40 млн мюсюлмани. 2х повече от в Сирия преди войната.

Колкото и луд да изглежда Тръмп, колкото и нагли да изглеждат американците - те са единствените, които правят реално нещо срещу фанатиците в Иран.

Проблема не е кой има ядрени оръжия а защо иска да ги има! Ето вижте Пакистан...скапана и неорганизирана държава пълна с необразовани и диви мюсилмани..но имат ядрени оръжия. Защо? Защото смятат да ги ползват против Индия. Кво ги боли хОя САЩ и Израел?! НО ако държавата е открит враг на САЩ и Израел..тогава вече имаме проблем! Иранците постъпиха глупаво. Трябвало е да се правят на ударени и за последните 30г да разправят че главният им враг е Китай, Русия или С.Корея. И тогава но проблемс с ядрените ракети. Па после, можеха да свалят маските и да си кажат честно кого мразят.

ЕС хем не и харесва цирка в близкия Изток, хем позволяват на САЩ да правят каквото си искат. Докато Европа си затваря очите за всички зверства на САЩ, докато позволява НАТО да се контролира изцяло в интерес на САЩ, да убива от името на НАТО, да води войни с армиите ни.. еми докато това се търпи от всички в ЕС и НАТО, ще трябва да търпим и отговора на целия останал свят на това безобразие. САЩ трябва да бъдат ударени яко, ама много яко, за да слезат на земята и да осъзнаят, че не са единствените на тази планета.

Много интересно точно какво може и какво трябва да направи според теб ЕС в случая. Май режимът на Ислямска република Иран не са най-разбраните хора в региона?

И какво правят другите големи играчи в региона? Русия, Турция? Какво прави Китай? Мълчат и те като мишки. Може би някой тук смята, че идеята държавна управлявана от духовно лице е добре да притежава ядрено оръжие? И утре да се появи поредния фанатик и да реши, че това християнските държави трябва да се изпепелят? Може би това предлагаш?

НАТО винаги ще се контролира от САЩ. Спомнете си че Хитлер завладя цяла Европа и най-вече западните страни. Същевремено те бяха освободени от САЩ и Великобритания главно и те станаха бариера за експанзията на СССР. Нещо повече след войната САЩ въстанови Германия. Всички западни страни зависят като отбрана от САЩ днес и са му задължени в миналото. Ние като дъежава, култура и икономика се стремим да сме като западните страни и част от тяхната общност.

Не знам какво си търсил, обаче нищо не си намерил. Става на въпрос за глупостите, които си писал (ако не си трол и ти плащат за това) и псевдонима ти, с който се подвизаваш.

или всички държави имат право да обогатяват уран /стига да имат възможност /, или никоя да няма право, какви са тия двойни стандарти

ТОТАЛНА ГЛУПОСТ !! Просто нямам думи!