Германия готви задължителна Covid ваксинация

Мярката засяга работещите в болниците, домовете за възрастни хора и други медицински практики

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо лекарите НЕ искат да се ваксинират?

Германия строи новият Райх. Европейския Съюз е вече вграден в основите на новия Райх. Това отдавна е разбрано от други велики сили. След Брекзит ще има и други разцепления, но това няма да попречи на намеренията на Германия за новата евро империя.

само да попитам ... това кой опит беше , че започвам да ги забравям. Четвърти ли ? Имам едни съменния , че ще приключи точно както първите три.

нали уж 70+ процента и.... край! Или начало.... Гледам ,днес пак имат 56000 нови случаи

2021-12-06 08:56:34 ... (нерегистриран) Е ми няма как да си медицинско лице и да не вярваш на медицината, а на конспирациите. Все едно инженер да не вярва на математиката. Няма как да си грамотен, и поне що-годе интелигентен човек и когато кукловодите ти кажат голямо зануляване, да разбираш голям просперитет.

Ти казвам че сравнвнието не е много подходящо. Никаква математика няма тук. По-точно, математиката показва резултат обратен на очаквания. Както инженерите не вярват на твърденията за "свободна енергия" точно защото са образовани, така и лекарите не вярват на т.нар. "ваксини" , пак по същата причина.

Нормално, фашистите са окупирани от 1945. Затова и им е наложено да купуват отровите на окупатора.

Обсъждат или вече е решено? Заради инжекциите има бум на умрели и повредени, но ще има още инжекции? Ето това е да гасиш огън с бензин. Не искам да взимам пример от германците, ще си остана неиндетифициран, чистокръвен балкански субект. Добре че я свалиха бабата рептилка, иначе щеше да ни надупчи до девето коляно. Странно, защо фашистките мерки намериха благодатна почва в Австрия и Германия - може би ги вдъхновява Чичкото с мустачките, а Хайнрих Химлер, е направо пионерче, пред новите фашаги. Пътят към ада е постлан с добри намерения. Искали да ни спасяват...? Където Австрия, там и Германия, там и... България, нали сме в ЕС. Единствените здрави и не заразени сме ние не ваксинираните. Бягайте от ваксинираните както дявол от тамян. Ваксаните носят заразата и я предават на не ваксинираните. Трябва да се подготвим !! Това скоро няма да свърши. Хайде сега, или всички депутати да бъдат тествани, по два пъти в седмицата, тъй като са над двеста човека в помещение над 300 квадрата. Също да бъдат целодневно с маски като всички нас, пак по същите причини. Или освободете децата да се образоват спокойно, без здравното насилие върху тях !! Свалете мерките !! Вече стана ясно, че при тестове направени пред няколко човека - заразени 5 бр. на 40 000 и в същия ден, в лаборатории на тъмно от 38 000 теста - 5000 човека ?! Добрата новина е, че цял свят се вдигна. Ще има ексцесии по улиците. Напреженито се трупа и в един момент хората ще избухнат и нищо няма да ги спре. И стават все повече осъзнатите. Ще има ексцесии по улиците. Напреженито се трупа и в един момент хората ще избухнат и нищо няма да ги спре !! Фашизмът никога не е побеждавал !! Плюя на германците и на целия европеиски съюз !!!

Всички ли тук коментирани, са прост и тъп, необразован народ? Защо не оставите на мира Германия и не се заемете да се образоват поне малко и да спрете да пишете глупости по форумите?

Защо си идиот?

А ти що си педал?

Веднага след първата доза ли получихте вишу образУвание или ви го дадоха след бустерната?

Даде му го като бонус майка ти на магистрала след платена услуга.

Не се притеснявай, че българина е необразован, защото и в Германия и Австрия също има много необразовани хора. Десетки хиляди необразовани излязоха по улиците на Германия, Австрия, Франция, Нидерландия, Италия и други ЗАПАДНИ държави да протестират срещу мерките и срещу заплахите за неваксинираните. Доста са НЕОБРАЗОВАНИТЕ в ЗАПАДНА ЕВРОПА. Там също протестират така както протестират и в ЗАПАДНА ЕВРОПА.

Пълни глупости

"Германия се въздържаше да наложи задължително ваксиниране, за да не влоши ситуацията с недостига от работна ръка в здравеопазването и старческите домове, но страната се бори с четвърта пандемична вълна и подкрепата за подобна мярка се увеличава." Към 3 декември в Германия са перфорирани над 71% с поне 1 доза и 70% с две, демек - те и сега са си перфорирани, от това следва, че щом има четвърта вълна, ваксината не работи, защо това никой не го казва по телевизията ?

В страната на Хитлер и Третия Райх изскочили с нови фашистки мерки. Ах, колко съм изненадан...

Е ми няма как да си медицинско лице и да не вярваш на медицината, а на конспирациите. Вде едно инженер да не вярва на математиката.

Точно това би трябвало да накара немедицинските лица да се замислят преди да пишат по форумите. Политиците дават акъл на лекарите за медицина. А дано, но надали.

Нали се сещаш, че някой имунолог, на който точно това му е работата, им е дал такъв акъл, а не са си го измислили те. Това не ти е България.

Оо... Извинявай. Бях забравил че в БГ са важни плюсчетата по форумите. Ха ха ха :))))

Ти казвам че сравнвнието не е много подходящо. Никаква математика няма тук. По-точно, математиката показва резултат обратен на очаквания. Както инженерите не вярват на твърденията за "свободна енергия" точно защото са образовани, така и лекарите не вярват на т.нар. "ваксини" , пак по същата причина.

де няма математика. Искам да видя как ще построиш един мост без математика. Така както искам да видя как ще се би се изкоренила едрата и дребната шарка без ваксини.

Дотогава вече ще има светлина в този мрачен Корона тунел в който ни вкараха фарма мафията и глашатаите на бизнеса с т.н. ваксина. Вече е ясно, че ефект и безопасност няма и този експериментален препарат носи повече вреда от полза.

Новото правителство май ще изкара много малко на власт .