Управител на ”Газпром” натрупал милиони у нас

Ханс-Йоахим Горник, управител на "Газпром Германия" (Gazprom Germania), е развил в началото на 90-те години изключително печеливш бизнес с газ в България заедно със своя съдружник Бруно Мах, бивш партиен секретар в министерството на геологията в Източен Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Управител на ”Газпром” натрупал милиони у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да изреждам ли още?Още ли не ви е ясно,че тук няма оправяне и измъкване от блатото!

че мирише!На всякакви газове!

zam.ministwr po vremeto na GDR. komunist, estestveno. sledovatelno - prestwpnik i kradez i mochenik. vsichko e nalize, niama neiasni kazusi. ne se napliuskaha. koga,boje chte se otwrvem ot tezi komunisti???!!!

Странно защо България е била съгласна на тази далавера и кой е представлявал България и е подписал този договор?

Хората знаят как се правят пари! Тръбата минава през София за Германия и Западна Европа! Газът минава през София, отива в Швейцария, а те ни го връщат на нас! От технологична гледна точка е непостижимо, но от икономическа да, просто ние купуваме от тях, а не от главния доставчик Газпром Русия. Пак сме прецакани!!! Разбира се, ако това е вярно, до колкото аз знам Булгаргаз копува от Газпром Русия, но само те си знаят какви ги вършат!!!

Сдушил се с Луканов и сие и се вихрел в България - стари комунистически мафиотски връзки с лукановия клан и кръга Монтерей. Това са пари на България и тя трябва си ги върне, но преди това трябва да развенчае лукановците, които са управлявали България неотменно 18 години в лицето на всички управляващи партии и които сега продължават да управляват пълнейки ръководството на БСП и нейната опозиция в Парламента. България трябва да преоцени и разобличи периода след 1985 г и да конфискува имуществата на всички чужди и наши крадци и далаверажии. Бизнесът на тези източно германци е правен в България, с българските бандити и крадци и трябва да му видим сметката.Има начини!

има газ - пичели! няма газ - не пичели! а от новооткритият газ до Плевен кой щи пичели - американците или България?

ясно е, че има българско участие, но посочете съответните трудолюбиви българи

трупал гадния шваба милиончета от далаверки на гърба на българските потребители! Нямал си той български ортаци, сам бил щото българите му рекли:грешно е да крадеш!....... Кой вярва на поредната гавра с едностранно поднесена новина!???

Да живеят партийните секретари! Да са живи и здрави и да ни радват още много години!!!

Лелеееее... гениална схема! Умните хора са си богати и тва си е. Нека се гърчат глупаците на опашките, да си плащат газта.

ПРЕСМЕТНЕТЕ 10% В КОЙ ДЖОБ СА ОТИШЛИ. ТЕ ЗАРАДИ ТОВА НЕ ИСКАТ ДА ЧУВАТ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ В БЪЛГАРИЯ. ТЕ И ЗА БАЛКАН И Т.Н. НИ СА ТАКАВА СДЕЛКИТЕ. БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ Е ОЩЕТЕНА С ОКОЛО 23 МЛРД ДОЛАРА. 2,3 МЛРД ДИРЕКТНО СА ОТИШЛИ В ДЖОБОВЕТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КОИТО НЯМАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВОРЕЧИЯ, А РОДНИНСКИ ДРАЗГИ : КОЙ КУМ, КОЙ СВАТ, КОЙ НА КОМИСИОННАТА БРАТ....

УЖАС !!!!!! Село без кучета стопани без пушки УЖАС !!!! Чета и ми спира часовника. Поредния пример - БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ. Кой знае сега кого продължаваме да храним, нали прекратиха старите договори и овчарчето подписа нови на много по високи цени МАЙКО МИЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И как тоз честен човечец точно си е натрупал милионите. На гърба на обикновенния работник или от закуски.

Тоя е за пандиза

НА КОЛА!