Германец подлуди лекари в Бургас, те пишат на Ангела Меркел

58-годишният Михаел вече трета седмица е в бургаската болница със счупен таз и ръка

Обратно в новината

Коментари - Германец подлуди лекари в Бургас, те пишат на Ангела Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна простотия!

Пълни при това. Аз СЪМ германец!!! Мога ли да направя описаното по-горе? НЕ! Интернет-немско посолство-информация от а-я и оттам насетне щом като на Меркел ще звъните,браузването в страницата на посолството няма да го усетите. Друг е въпроса ако въпросния германец лежи в/у някакво законово положение.....в което аз лично се съмнявам.

Германия екстрадира маса чужденци и бежанци, защо не го екстрадирате да си ходи у родино? Нали така или иначе за немците сме трета класа хора...

ДА ЗАКОПЧЕЯТ С ВЕРИГА КОЛИЧКАТА МУ НА ВРАТАТА НА ГЕРМАНСКОТО ПОСОЛСТВО В МУТРИСТАН :))

Защо не го докарате в моето гробище, ше го настаня завинаги безплатно.

Болницата работи по клини4ните пътеки, те не са мислени за социални проблеми, те не ре;ават проблемите на българските граждани, какво остава за 4ужденците...

Какъвто курорта, такива и курортистите! Съни-то в актуалния си вид привлича само олигофрени, а дори и някой нормален, случайно заблудил се и попаднал там по погрешка - след седмица престой се превръща в същия тутманик като останалото местно и приходящо население. Няма такова друго място на планетата, което индуцира толкова недвусмислена лудост в кухите лейки на попадналите там!

Абе глупендери, вземете да пишете до Папата най -добре! Има си посолство за съответния чужд гражданин, което е длъжно да си го прибере и да му окаже съдействие в подобни случаи. Ама малко акъл и обща култура се искат за тая работа...!!

това е нещастен човек който има нужда от помощ но помощ либералните общества дават само на бежанци и на майки които протестират за пари

Ми в европейските държави има институции който се грижат за точно този тип болни и в зависимост от положението и доходите на пациента социални работници определят дали да има заплащане и колко да е то.

Мястото му е в бежански лагер, защото бяга от Германия ,а и пари за бежанци има!

Няма ли германски посланик в БГ или спи дълбок сън,че ще пишат на Меркел. Той да си свърши работата и да приберат болния човек в Германия.

Това, ако се случи в Германия - директно го вкарватв болница, последващо в Диспансер, в отделение за "строг режим". Уведомяват посолството. НИкакви сестри и застрахователи. Няма ли реакция в установения срок ни го доставят "на родна земя". Само не знам, ако искаха да пишат писмf, как трябваше да почне то: Lieber Vinetou, wir sind sehr uberascht ....

überrascht се пише с две "р"! Директно, дрекзау!

Я да го товарят на самолета, в багажното и да си ходи ...в Германията, като "за Дядо на Село"...сестрата звъняла, имало застрахователи на шизофреници, на Меркел ще пише ли ... само не знам, кой е Шизофреника - швабата или ние ... а може и на БХК да го дадете, като го доставите "топтан с шизофренията" директно в софийския им офис ... АйдЕ стига с тез "новини" .. ЧЕ МАЛКО СА НИ НАШИТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ, КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ БАНКЯ И СЕ СВЪРШИ ДО НА МАЙНАТА СИ...

Явно вече ги пускат, като "Екскурзианти". То да имаше чалъм всичката германска шизофрения да ни я пробутат, като ръждясали БМВ-та не знам къв си "хенд", щяха да го направят вече ... щото с "ламарините" е перфектно...

Ти си направо гений бе! Значи германските власти са му платили почивката в България, за да се оттърват от него? Направо си гений! А ръждасалите БМВ-та не ги ли купуват скъсаните българи от автоморгите в Германия? или и тука има заговор на германските власти?

Шизофренията е едно от най-лошите неща , които може да ти се случи. Никаква вина няма той, а лекарите се опитват да му помогнат...кофти работа

Дебилчо, не му е това проблема. В Германия след гипса отдавна да са го изхвърлили от болницата.

СС-овците на времето са имали едни "заведения", дето са събирали такава измет, за да я преобщят "по-бързо към небето"

И тук се оказахме некомпетентни и неграмотни! Да диагностицират психичното му заболяване и да го хоспитализират в психиатрия. След това да пишат. Ама не на Федералният Канцлер на Германия. И не писма. Да започнат да пишат фактури на здравният му застраховател.

Виждал ли си Немски Отказ, колко е ВЕЖЛИВ. Направо да се разплачеш от умиление.

защо близките му не се интересуват него? за мене отговорът е, че са щастливи да се отърват от него. а посолството при това положение баш ще се затича - абсурд. за Меркел да не говорим.

Напишете че е мангал... и БХКурви ще се погрижат за него!

умри, куче бясно.

Глупави дофтури бре! Не знаят как да лекуват чужденци. Два пъти дневно клизма, правена от санитарката леля Мата-космата. На третия ден швабата на куц крак ще потегзи за Германия. След това може и книга да напише за приключенията си в Бугаристан.

Ангела няма да ги разбере. Едва ли ще повярва, че лекари в европейска болница не са в състояние да овладеят психотичен епизод или че болница няма пари да си храни пациентите. Сега Михаел го псуват, ама като разберат колко е здравната му застраховка и ще почнат да му се лендзят, Миши искаш ли нещо за хапване, а да ти масажираме ходилата, пиле ...

За какво пък ще пишат на Меркел? Меркел да не е личния му психиатър? Поредните простотии български! А немско посолство в България няма ли? В болниците в Германия има десетки бездомни българи (примерно от ромски произход)? Някой немски лекар да е писъл писмо на Бойко Борисов да идва и да си прибира Сулю Пулев от Карнобат? Простотии!

Просто го закарват пред немското пособство на Жолио Кюри в София и да го оставят. Това е решението. За какъв да пишат на Меркел.

Само да не вземе фрау Меркел да остави всичкото циганор дето и е на социалната и здрвната система пред българското посолство в Мюнхен, че тогава става страшно.

Можете ли да си представите, че на българин ще позволят да устрои такъм цирк в немска болница. Просто няма да го приемат, ако няма немска осигуровка. Толкоз.

Може! Представяме си го и сме го виждали! В немските болници е пълно с тарикати, които се възползват от правата си на ЕУ граждани и си правят скъпо струващи процедури/операции, които после БГ касата не плаща! И завлича немската каса с милиони - скоро в БГ парламента гръмна скандал по въпроса. Пълни простоии си написъл... Немците са пострадали от нас много повече отколкото ние от тях. Факт.

Този бая бой е отнесъл. Ма като налита на бой така става.

Немец социален емигрант в България, тоя яко го тресе шизофренията :)

Че е бит няма съмнение. Според ман и охраната е помагала. Така де, създава им работа, а те не обичат да са лчбезни. Обичат да бият и така да изпуснат парата на работното място иначе трябва да бият жените и децата като се приберат.

Да пишат до немското посолство да се погрижат за сънародника си. Вестниците и Меркел няма да им помогнат.

Тия лекари намерили на кого(я) да се оплакват. На една луда от друг луд неин сънародник...

Стига с тези проблеми и лоши новини! Дайте нещо за Бойко, за Лиляна, за повишаващия се жизнен стандарт в милата ни Татковина!

NA

И всички се връщат! Щот на запад всичко се разпада: джендъри, мигранти, бомби и бурки :) А на летището тълпи от завръщащи се висококвалифицирани българи с пълни банкови сметки, готови да работят в името на светлото бъдеще за 600 лв. на месец! И си викам, дано, дано, дано......

в бащината къща, когато....вечерта не гасне тихо, а ти угасваш тихо...и когато няма кой да те приласкае...а на всяка крачка БУКВАЛНО се уверяваш, че ДОМЪТ ти е ТАМ, където се чувстваш добре...а чувствата....са толкова трайни, колкото е "трайно" щастието... Особено...когато вече няма никой в бащината къща... България е мащеха...която си брои стотинките. И двамата ставате за съжаление - който си брои стотинките, той не може и едно цвете да купи на любимата си...е, но поне може да й се :-)...ако усмивките топлят..

Ако беше пакистанец или от Судан да му изпратиш пари, апа той чист германец! Да се оправя сам.

Стига с тоя Бургас, напишете нещо за Западните Балкани!

Пращат ни само шизофреници и алкохолици без пукната пара, а лбогаташите им - на яхти и круизи по сметовните курорти и екзотични дестинации, а? Да не е от родата на Рудолф Хес? Я една кръвна проба!

А тези лекари помюсюлманчили ли са се преди да и пишат, защото тя разбира само техните проблеми?

са тия туристи. Няма да дойде свесен човек.

ще си пращат и местните боклучиви граждани тука под прикритие туристи.

в Германия безплатно лекуват и родителите на пришълците от България /без значение дали са на социални!/ А тук се плюе.

но е напълно вероятно да важи за бежанци. тука гледам наслагали минуси. хората са се видели в чудо, наши, българи, те тръгнали да се застъпват за някакъв чужденец, понеже германец нали. направо не им завиждам на тези в Бургас.

Объркал си се нещо. Това се отнася за турците за което си имат споразумение. За нас не се отнася.

Къде лекували безплатно? Я пробвай пак?

NA

Toзи филм колко пъти съм го гледала.... и точно заради тези "високостойностни" туристи преди 6 години приключих с псевдо-туризма в България. Толкова паплач се носи към страната.... плачевно е просто. Имах преди години един "германец", на който жена му забърса някакъв в дискотека. И нямаал къде та се върнала в стаята им. Онзи ми ти откачил и скочи от тераста(4ти етаж). Потроши се като великденско яйце. Три дни във Варна лекарите го сглобяваха. И този ми хубосник като се събуди каза "знам какво направих. Другият път ще успея!" Накрая дори сметката в болницата не си плати :) И така..... туризъм ли бе да го опишеш! Само мога да се възхищавам на колегите, които останаха и все още са там! Направо си е подвиг тяхното!

За тази година с 3.24% сме увеличили притока на платежоспособни немски туристи от високия сектор!

Ех, да имахме работещи институции. Товари се на самолета за Берлин, изпраща се сметката за билета и лечението на семейството му, а ако не искат - има си начин да се съберат дълговете. Нима на нас етиопските цигани не ни връщаха българи, при това в зеленчуково състояние?

Да беше поне циганин ... Ама пишете го циганин, бе, един вид българин, и няма проблеми! Т. е., има проблеми, но няма проблеми ...

миганин, дупчин г караш колелото и хвърляш пръст.

Пратете му всеизвестният в Бургас Вселенски кардиолог Д-р Мишо Читаков , и Германецът ще офейка през девет Държави в десета !

Има си немско посолство бре хора.

Винаги досега България е стигала до национални катастрофи ако се е водила по немски акъл!

Това днес ли ви го казаха на инструктажа на Позитано или е отдавнашна опорна точка?!

Ако си мислиш, че ще ти се плаща за всеки конфект поотделно, лъжеш се. Всичките се смятат за един.

Това днес ли ТИ го казаха на инструктажа на Позитано или е отдавнашна опорна точка?!

е, ако беше "бежанец" бабишкера Шмеркел щеше лично да дойде да си го прибере, ама просто едва ли ще си даде зор за един немец...

Това днес ли ви го казаха на инструктажа на Позитано или е отдавнашна опорна точка?!

Взеха кадърните и млади хора, а в замяна ни изпращат траша си. Скоро и талибаните, който не са полезни в Германия ще ни изпратят. Благодарим ти, Германия!

Това днес ли ви го казаха на инструктажа на Позитано или е отдавнашна опорна точка?!