Цветанов: Кандидат-президентът на ГЕРБ е познат в Европа

Кандидат-президентът на ГЕРБ е ясен, той е добре познат в Европа, но името му ще бъде обявено след месец, обяви зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Кандидат-президентът на ГЕРБ е познат в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ПОЗНАТА ЛИ Е В НЮ ЙОРК - СТАВА ВЪПРОС ЗА БОКЛУКА БОКОВА

ПОЗНАТ В ЕВРОПА ВЕЧЕ Е И САМИЯ БОРИСОВ , ПЪК И ТИ , А ТОВА НЕ Е СВЪРЗАНО С ДОБРИ ЧУВСТВА , ГОСИН ФЮРЕР.

Уточняващ въпрос: Кандидат-президентът на ГЕРБ е добре познат в Европа или, на Европол???

От задаващата се президентска надпревара у мен остава поредното горчиво чувство, че не народът ще избира, а партиите и чужда на българите власт. За президент трябва да е някой познат на българите - не на европейците, американците или руснаците.

ГЕРБ няма кадри и не ги създаде за тези 10-ина години. Събира от кол и от въже всякакви службогонци, фурнаджийски лопати и т.н., готови да се пребоядисат в името н а келепира на властта или да си купи място с парите на родителите. Примерът със соф . кметица е оглушителен - как едно мънкащо , некадърно същество се коментира изобщо за президент!

Цветан Цветанов като издънка на едно истинско ДС-семейство, действа, както са го научили дома - прави провокации, пуска слухове и слухти кой какво ще каже и как ще реагира. (Какво е научил от тъстовете си да купува с пенсия 6 апартамента - това е друг въпрос).

Аз познах - Румяна Желева, която прецакаха за кандидатурата за комисар в ЕС!?

Абе, тя и сестрата на Марая Кери е "позната", ама въпросът е с какво! Не че много ме вълнува, но най-добре въобще да не казват до изборите коя им е кандидатурата на гробарите - все едно ни е кой ще ни закопа!

Слушах много внимателно Кристалина Георгиева, която каза че" въпросът да ли ще е кандит-президент не стои ЗА СЕГА". За съжаление в тая наша държава повече хора ГОВОРЯТ, отколко да слушат ВНИМАТЕЛНО и да анализират. После си измислят и манипулират.

Интересно,коя е тази известна във всички европейски столици жена,а тук се чудим!Защото ГЕРБ нямат такава кандидатура,"разпознаваема" и ако случайно е Сталинка,пази Боже,отврат!Тук никой не я харесва по много причини и дори в Европа да я познават повърхностно ,това нищо не означава!Сталинка тук е неизбираема,доказана интригантка,интересчийка и манипулаторка!

Надка!

ПОЗНАТ В ЕВРОПА, УДОБЕН НА ЕВРОПА ИЛИ ПОРЪЧАН ОТ ЕВРОПА. МОЖЕ И ПОСЛУШЕН НА ЕВРОПА. ХА НАРОДЕ ОТИДИ И ГЛАСУВАЙ. НАРОДЕ???!!!... ИЗРАБОТИХА ЗАКОН - ГЛАСУВАНЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Въпрос: "нашия" президент кой ще го избира - ние ли, или Европата. На 02.10. ще бъде "назначено" удобно за целите на Запада магаре.

Каква Меркел бе Цецко, тя е канцлер, а не президент.Президента им е обединител на нацията, а нашият ваш избранник е разделител на нацията. Иначе ако имаш предвид едно депутатче в ЕС парламент- Андрей ковачев,става,поне поназнайва чужди езици вкл. и немски, но е много млад и зелен, а на България и трябва Личност- честен,коректен,с опит вкл. във военно-стратегическо отношение и най-паче патриот и българофил, а не партиец-кариерист.Да нямаш предвид позабравеният Николйчо Младенов който взема 5-10 пъти по-голяма заплата скътан в Ерусалим и за Хага заедно с Тони Блеър.

Аз да попитам все пак, ние президент на Европа ли ще избираме, или на България? Или по-скоро Европа ще избира президент на България??

то ясно че ще е Роско:)

генерала. Не казвам честния човек - подлъгали са го. Просто един наивник на средна възраст. Абе кой освен от вашите бабички ще те избере. Не виждаш ли че дори и на ваш висок форум има против теб. Ама си беше добре 8-10 самолета, пък и въртолета, пък и редовно подене до Щатите, висока заплата, уважение. Що не мисли бе - само за това няма да гласувам за теб.

И на мен, за теб!

Темата е за предложението на ГЕРБ - медиатора Николай Младенов, бивш домакин на организация от ИДИЛ.

повече от 700 полстера Ама чакайте малко - ще има време да печелите. Колко ли се плаща от Позитано за един полстер - сигурно с предварително записване. Дано не е късно и аз да се включа - пенсионер съ

Браво Бойко - не го знаят ама плюят - така - все пак се плаща. Кажат едно предполагаемо име - и плюнки.

лаят сега - трудно, с някакви тъпи словосъчетания. Не знаят кой ще е - той само ББ го знае, но плюят. Е ще имате малко време да плюете. А Бойко ви се смее - не може да бъде друго.

Това, че ББ се смее и се подиграва с народа, който го е избрал - никак не говори добре за него! С това изказване не му правиш услуга. Напротив!!!

И #Кой е кандидат презервативът на ГЕйРБ?

Кандидат-президентът на ГЕРБ е ясен. Той е... Неговото име е...

у нас поне засега никой не го е чувал.. нейсе след изборите ще го опознаем...

ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА,РАЗДАВА НОМИНЦИИ.АБЕ ГАД,РАДАН КЪНЕВ ПОНЕ НЕ Е КРАЛ КАТО ТЕБ.КАТО НЕ МОЖА ДА СИ ДОКАЖЕШ ПАРИТЕ,НАТОПИ ТЪСТА СИ И ШЕФА НА НАП ТЕ ПОКРИ,А ЗА БЛАГОДАРНОСТ ГО НАПРАВИХТЕ ДЕПУТАТ.

Боко, Цвъко все се маят и се питат кой ли ГЕЙб да изиграят, а раята изумена се диви на тез двамина.

Хитрака от ГЕРП Б.Б. просто не искат президентската институция и затова дриблира а неговите му ръкопляскат, иначе - бой. Не я иска защото от нея (пр. институция) ще се очакват решения от които ще зависи целостта на България. По- лесно е да избяга (1.губи пр. избори, 2.предсрочни избори, 3. губи пак) и друг да отнесе отговорността (да сърба кашата, която Б.Б. е надробил). Самия той не веднъж е казвал (а и показвал), че не е срамно да ИЗБЯГАШ от битката (за да оцелееш и си живуркаш).

Б.Б. ще е!

Коя птичка ти каза, Киче?

Н. Младенов ли гласят за президент? Палето на Н. Михайлова? И тя еврейка.

Това най-верочтно ще бъде Н. Младенов. Нали той се подвизава като пишман "модератор" някъде в Ирак. Нали той събра сирийските бунтовници и бъдещи идил-исти да ги модерира в Правец. Леле мале, от едно без умно дрън кало на един про да жник. Какво е направил тоя за БЪлгария, за да ми е президент? Кой да ни спаси от ГЕРБ?

Герб са най-подлата и долна глутница политици.

Ако ясният кандидат на ГРОБ е криптоевреина Н. Младенов, то става съвсем прозрачна ролята на Цеко миткалото. Месеци преди това ходи в САЩ, съгласува и приема от хасидите коя ще е номинацията на ГРОб, връща се тук и обикаля България с куфарчета от тях, да изкупуват подписите на всички избирателни комисии. После всичко шест - тупане в гърдите с поредната "победа" (престъпление-измама)!!! Тоя яви ли се на избор, народът ще го погребе в урната с храчки от отвращение! Гнилоч и измет са гробарите!

в Европа? Нали ще президенства в България ? Съвсем стана психарско! Българските политици, като, че ли са родени в Европа. Моят съвет е : ако се чувстват толкова европейци, да изчезват моментално там и повече да не обясняват, че се грижат за мен - българина.

Цвъки тъщин стяга политгрупировката за избора на нов удобен за Боко президент.

В ЕВРОПАТА?! С ТОВА,С КОЕТО ВСИЧКИ ПРЕДИ НЕГО?! С ТОВА С КОЕТО И ВИЕ СТЕ ПОЗНАТИ?!ЖАЛНА НИ МАЙКА!!!

Леле, какво ли може да бъде по-зле от Плевнята! Чак се плаша. Но, тъй като сме проамерикански настроени и всичко, което става отвъд Голямата вода се копира у нас, то сигурно жена ще да е, дет вика Цвъки! Сещам се, това ще е............, това ще е............- Лилето Павлова! Егати, ако е така, направо ще падна от стола! Падаааааааааааааааааааам.

Герберасти се строяват, за последен път... БОКо ще Го уволняват, мутрите рИват... Няма вече РАПОН-БУДА ядно да крещи: - Цецо слушай и записвай, Цецо донеси. Няма вече компромати, медии и рев, има само Бай ти Ставри и любов, и кеф... И ето идва шифрограмата, а БОКо пада на колене, и се моли на "свойте" богове ОТЪРВЕТЕ МЕ! На портала там Го чака Ставри напращял, че в килията е празно, а е загорял... На портала пандизчии - колкото си щеш, Гербераста Го сгодяват, и това е днес! И ето идва шифрограмата, а БОКо пада на колене, и се моли на "свойте" богове ОТЪРВЕТЕ МЕ! Няма вече да ни буди с акции безброй - Изпълнявай, падай, лягай, Никой стана Той... Няма вече да ни плаши и да ни клейми, Само Ставри ще Го клати и ще Го теши... !!! Даааа....!!!! :::)))

ГЕРБ както винаги се страхуват да участват в предизборни диспути. Затова ще си обявят кандидата няколко дена преди изборите.

ами как една герберастка мутра ще участва в предизборни дискусии?? Тя мутрата може само да мучи и да гледа като биче

ПИПИ Герб на какво се надява? С последните си изцепки мутрата стана по- противен и се показа дори по- голямо безгръбначно от Първата ни дама. Освен Томи и Аника и платения вот на държавните чиновници - хрантутници, мургавата напаст и соросоидите, надали има мислещ българин, който отново би се излъгал да гласува за тия пълни безхаберници!

А може би е Елена Поптодорова?Нали този нег...тник скоро се върна от фащ.

А познат ли е в България? Защото ще бъде кандидат за президент на България, а не на Европа. И мисля, че вече почти няма значение дали е познат или не в загиващтата Европа!

на Герб за Президент ще да е някой с еврейски произход, предан на САЩ и Израел- американофил...Дано греша, ама от "Козяк" сигурно вече са го "спуснали"...

Най-важното качество на фандъкова е, че мъжът й е ПОЖАРНИКАР!!!

Не е ли доктор?

Я, цецко апартамента се появи. Нещо се покри последно време, не е като преди. Да не строиш кооперация, мойто момче? Айде, че рака с пари се лекува, не с въздишки.

на инструктаж и смяна на чипа в САЩ. Всяка година ходи там най-малко за две седмици, след това цитира като стихчета политически речи.

Абе, Цвъцко, абе, лъжецо, абе престъпнико, че ти нали сам заяви преди почти 3 месеца, че кандидатът на Ге(р)п бил вече известен? Какво балтавиш и поплюваш пак??????

Това на снимката ич хабер си найн, само глупак може да му се върже, че и то участва в решенията в ГЕРБ.

Боже пази ни! Крадливата учителка щяла да става президент. То по-добре да си остане чехльо.

Че даже не е крадлива както трябва. Пилешки мозък с трошици се задоволява, не с цял самун. Пак е мааалко по-добре от Роско, като се има предвид, че робите ще изберат който Гроб им каже.

Явно ще е много по-смотан от Тапетения Ментак Педофила на Демокрацията та ги е срам даже да му кажат и името . След Плевнята нямате никакъв , ама никакъв шанс !

Лошото е, че имат шанс и то не малък. Зомбитата са гушнали и лигавят шлифера на мутрата до подмокряне. Държавни поръчки, държавна работа, лесни парички и готовност за гласуване в строй и по команда - това е картинката. Подлогите са повече от шепата българи, които са останали. За пари и родителите си ще убият без да им мигне окото.

Залагам,щом Цв.Цветанов казва ,че кандидата на Герб е познат в Европа(то е ясно,че в положителна светлина) то единственият и кандидат е Бойко Борисов.Моля съвсем сериозно,ако някой от тук пишещите сериозни се сеща как се казваше онази заложна къща в Англия,дето може да залагаш на случайни събития да ми помогне и ми припомни как ,и беше името.Обещавам да споделя печалба

как беше репликата от онзи стар уестърн-не стеляйте по пианинста,той толкова си може.)))Та така и с Уважаемият г-н Цветанов,многог Ви моля не му се гневете:))))

Но след ноември месец да не почетатук,че сте сняли още на 30.08 името на президента,поне се нядявам,че коректно ще цитирате първоизточнока:)))

Ще номинират Стефан Тафров!!!

Чак толкова ГЕРБ да е минал на другият бярг не ми се вярва:)))

...................

сто процента ,100 НА 100 ЩЕ Е ЦАРЯТ БСП ЩЕ Е В НОКАУТ. САМО ЦАРЯТ Е ДОСТОЕН ЗА ГЛАВА НА БЪЛГАРИЯ

Той проигра откраднатото от България и иска да се върне за още.

ц.ц го каза, МЪДЕРАТОР ще е следващият, спокоен СЪН...