Цветанов: БСП искат властта чрез Радев и служебен кабинет

БСП още не могат да преодолеят загубата, която понесоха на парламентарните избори.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: БСП искат властта чрез Радев и служебен кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Би било много добре, ако не зависеше от г-н Цветанов нищо. Когато понечи да извърши нещо, то носи върху себе си белега на някаква неадекватност. Ако си припомним колко пъти България е осъждана заради неговото естатично правдолюбие, ще разберем, че такъв тип хора би трябвало да имат по-скъсен периметър на действие"

От тоя вече се носи клозетна миризма!

Не знам дали БСП не могат да преодолеят загубата, но че герп и цв.цв. не могат да се премирят, че има умен и достоен президент, а не чучело като плевньо или крайна посредственост като ц.ц., е очевидно! И, ДИР, престанете да показвате цв.цв, че плаши децата!

А ГЕРБ я взима чрез Костинброд, Зала Армеец и ...ред знайни и незнайни фалшификации!

Това че Президента е такъв и Герб няма достатъчно депутати да управлява самостоятелно.си е вина само и единственно на българите. Правилно е че МИСЛИМ ама ПОСЛЕ...Съдба !

...Пасдшахът ще дойде..СКОРО!

По тиквенлък този надмина всички ГРОБари!?

Някак е много противно и унизително,да гледаш и слушаш,как нашият президент,е много по загрижен за ,чуждите проруски интереси и оплюва собствената си страна!

Булгаистан е на Падишаха, гяур !

Хаха, значи опозицията трябва да седи кротко и да мълчи докато титаните (на посредствеността, глупостта и корупцията) герб управляват? Така ли мисли този 'интелигентен' субект? Аз съм против идеологията на БСП, но смятам че всяка опозиционна партия трябва именно да критикува и по този начин да контролира управляващата коалиция. В цивилизованите страни поне това е идеята на опозиционните партии в парламент.

Никога повече червените тикви няма да управляват България. Това е.

Позна! ...от първия път

Медийният екип на Герб не разбра, че Цветанов, макар и силен партийно, е дискредитиран пред обществото и това никога няма да се промени. Единици му вярват, а повечето и не дочитат статиите с неговият лик. На мен ми стигна заглавието.

Няма такова нещо. Може повече да се разчита на Цветанов нещо да се случи отколкото на Борисов. Не знам защо мислиш, че Цветанов е дескредитиран пред обществото!!

Не мисля, просто гледам общественото мнение. Този мъж не е харесван. Вредно е да лице на политики, вреди на своите.

ИСТИНА е ... еврофондовете вече са на път да спрат ! От там спира и възможността за "набутване" на част от тях в определени банкови сметки!

То па едно добро име има "закусващия с протестантите"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Коментаърт ми накърни ама много доброто име на Цветан Цветанов - беше изтрит за 30 секунди от цензурата в дирника ....

... голям страх !

"който обслужва БСП" вместо да обслужва ГЕРБ - казва г-н Цветанов и предизвиква усмивки в публиката.

Колкото по-често Цветанов взема думата, толкова по-добре за опозицията! Този човек не се умори да говори глупости. При това е постоянно в малцинство. Не мина Истанбулската конвенция и Цветанов е в траур. А много му се искаше да ни накара да въртим педалите. Ами върти си ги сам! По отношение на изгонването на руски дипломати, той, Захариева и Плевнелиев пак се оказаха малцинство. За пореден път не е в час с нагласите на хората. Сега президентът Радев му виновен. Защото не е като Плевнелиев! С Плевнелиев беше хубаво, нали? И удобно! Какво си мислиш Цветанов? Че хората ви подкрепят ли? На какво отгоре? Кое ви е наред; доходи ли, пенсии ли, престъпността ли преборихте, или въведохте ред по пътищата и катастрофи няма всеки божи ден? Какво сте направили, че да ви избират хората. Постигнахте стабилизация! Стабилизация на мизерията ли? Това да! Хората избирали ГЕРБ! Кои хора? "Калинките" на ГЕРБ с пълните гушки, дето са задръстили всички държавни и общински служби и ходят под строй на избори. Защото сладката мръвка не е за изпускане! И циганите! Защото си вършат золумите, не си плащат сметки и данъци и никой не ги закача! Те това е вашият "народ", който гласува за вас! Отврат!

молитвена закуска ,Цветанов се връща все по мнителен и по злобен....

Не си е свършил добре възложените от "закуската" задачи и може да му спрат кранчето.

Искаме нормален живот бе Цветанов, нормален живот, където да можем спестяваме след заплата. Кога ще оправите заплащането в България, КОГА?

Цецо,(пиша главна буква, защото е начало на изречение) хайде веднъж в живота си бъди откровен! КАЖИ СИ, ЧЕ НЕ БСПто ИСКАТ ВЛАСТТА, А ВИЕ ВЕЧЕ НЕ Я ЩЕТЕ, защото доведохте България до дъното(след три недовършени мандата - както и всичко до което се докоснахте, с изключение на банковите ви сметки) и нещата отиват вече на "изуй гащи"! АКО ТАЗИ ГРОЗНА ИСТИНА Я КАЖЕТЕ В ПРАВ ТЕКСТ, САМИТЕ ВАШИ ИЗБИРАТЕЛИ ЩЕ ВИ РАЗМАЖАТ ГЛАВИТЕ С КАМЪНИ! С ТАЯ ТАЙНА МИСЪЛ СЕ ЯВИХТЕ И НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ! Ама малко ви излязоха криви сметките. Пуснахте си таралеж в гащите с ЕДИН ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ! Но в стратегически план, може и да сте постъпили правилно, защото и БСПто не иска властта(само се натиска "за очи"). Проумели сте, а по вероятно някой ви е подшушнал, че КОЙТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ СЛЕД ВАС, ЩЕ ОБЕРЕ ВСИЧКИ НЕГАТИВИ ОТ ВАШЕТО "ЦАРУВАНЕ"! А вие ще се пъчите с ръка в джоба - ВИДИТЕ ЛИ, АКО НИЕ СМЕ НА ВЛАСТ, ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ И ДОРИ ЩЯХМЕ ДА ИЗПЪЛНИМ ВСИЧКИТЕ СИ ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ МАНДАТ! Струва ми се, че подценявате Българския народ(в това число, дори и вашите предани и "неподкупни" избиратели)! Съдейки по специфичния ти поглед, предполагам и ти си го проумял! ДАНО НЕ ГРЕША!

Понеже съм доста по-възрастен от тия дето се упражняват да коментират си позволявам да кажа ,че при това глупаво ритане един срещу друг, тия глупаци може да обърнат лодката и тогава ние ще плащаме сметката. Докога избори и настройване на съсед срищу съсед бе хора? Я да ни оставите на мира, поне четири години, пък после ние ще съдим по делата и ще решим кого и защо да изберем. Тъкмо малко се укротиха и икономиката тръгна ,сега, пак търсят как да съборят държавата .Разберете бе хора (не казвам нарочно малоумници)-не ни трябва нито промяна нито премяна ,трябва ни стабилност.

Аз благодаря на тия дето са прочели моето мнение по въпроса. На тия дето са дали отрицателни лайкова ще им припомня че в мътна вода най лесно се лови риба. Само че ние вече не сме риби . Много има да патят главите ви, ама защо и ние заради вас да страдаме?

Ти какви искаш оценки като 80% са дебили.

ти му казваш , че се краде като за световно , той ти вика нищо бе , не клатете лодката , нека да си изкараме мандата , колкото толкова , другите след нас да се оправят ...ей тва сте герберунгелите , да виждаш и да се правиш , че не съществува !

Абе цвъки повече от година доказвате че вашата групировка НЕ можев да преодолее загубата на Президентството и за това с такава стръф се опитвате да ръфате Радев дето е голяма хапка за вас ама няма как да го проумеете защото бяхте си свикнали с преЦедента роско дето и него изкарвате от нафталина от скоро време..Преживейте го вече и се пригответе за радоста от третия ви НЕдовършен мандат

Пак питам, като какъв го интервюират този де..ил? Какъв е той, та дава мнение по всеки въпрос. Всъщност той нека си има мнение и аз имам, но кой и защо се интересува от мението му? Нас то не ни интересува!

Българският Лаврентий Берия не че някога е бил много умен, ама напоследък, с напредването на възрастта, съвсем изкуфя и взе да говори пълни глупости. С ВИФ "Георги Димитров", толкова!

БРАВО БЕ ДИР И ВИЕ СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ ИСТИНАТА ТЕ ТОЧНО ТОВА ИСКАТ ДА ВИ Е СТРАХ МНОГО, МНОГО ДА ВИ Е СТРАХ ...........

Мислех, че един ден ще ни спестят снимката на тоя противен индивид, но, уви, сбъркал съм! Странен похват на журналистиката, всеки ден по една - две крайно отблъскващи физиономии на централно място! Не е начинът този да се печели аудитория, освен ако им се плаща за брой отрицателни отзиви. Тоз е първи за деня, да видим до вечерта колко още ще цъфнат по сайтове и телевизии...

Ясно личи - "шестоапартаментникът" е силно притеснен, защото знае, че ОТДАВНА Е ЗАСЛУЖИЛ(И ДАНО ПОЛУЧИ) СЕДМИ, ама безплатен В НОВО СТРОЯЩИЯ СЕ, "ЛУКСОЗЕН ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС"(ама много затворен) ДО КРЕМИКОВЦИ с домоуправител бай Ставри!

Остави, ами ще претендира за "стая" с южно изложение...санирана от герб...И понеже претенциозните ще бъдат много, един колега предложи всички да бъдат с южно такова, т.е с изглед към Витоша...здравословно ще е...

е един от най-мразените индивиди в България.

Уж умни хора сти тука пишити налево и надясно и са джафкати.Партии мартии от девет реки вода носити и пак немойти да я упрайти политиката.

Цецо, неумний индивиде, знаеш ли колко го интересува народа, че ви Фалят "европредседателството"? Точно толкова, колкото ланшния сняг! Хората хич не ги интересува, че ви галят по ръбестите тикви и ви тупат по рамената. Така да знаеш. И какво направихте с това "европредседателство"? Лъснахте НДК-то за некви 40 милки, насадихте теменужки из няколко градинки и с това ви се изчерпа дейността. Що не закарате тия "европехливани" на стотина километра във всяка посока от София, та да видят каква е реалната обстановка в страната? Що не ги пуснете да се разходят дори по софийските улици, та да видят каква кочина е самата столица? Да видят ровещите по кофите, просяците на всеки ъгъл, бездомните по пейки и градинки, лунните пейзажи дори по централните улици и булеварди...Ако и след това ви поФалят, ще е пробив, ама надали...

Е бе Грую, ти пък защо го занимаваш този милиционер с българските реалности и му задаваш толкова неудобни въпроси?Той и Магнолий са свикнали да ги Фалят и да ги галят по главичката или да ги попляскват по осраните задници, било то ПАПИ, или брюкселски дантелчици!Не разтройвай този физкултурен "ТИТАН" !

Ами да му напоня на умника Цецо Гуменкьов, че живее в България и, че молитвените закуски отвъд океана са само веднъж в годината и още, че там никой не му обръща внимание, както и тук де....

"ДЪЛБОКО УВАЖАЕМИ"Г-Н ЦВЕТАНОВ,ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ОТ ВАС ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА И ВИ ЛИПСВАТ МНОГО ГРАМЧЕТА ОТ ОНОВА Т.Н. СИВО ВЕЩЕСТВО , ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ НЕЩО ИЛИ НЯКОГО.ВИЕ СТЕ ПРОСТО ПРЪТ В КОЛЕЛОТО НА Г-Н БОРИСОВ И ТОЙ ОБИРА НЕГАТИВИТЕ ВИ ТОЛЕРАНТНО И ТЪРПЕЛИВО, МАКАР ДА МИ Е ЧУДНО ЗАЩО, ЗАЩОТО И БРАТ ДА СТЕ НА НЯКОГО НЯМА ДА ИМА ПРИЧИНА ДА ВИ ВЛАЧИ НА ГЛАВАТА СИ.ВЗЕМЕТЕ СИ ПАРЦАЛКИТЕ И НЕ ПРЕЧЕТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО С ПРИСЪСТВИЕТО СИ, ЗАЩОТО САМО СПОМЕНАВАНЕТО НА ИМЕТО ВИ ПРЕДИЗВИКВА БУРИ ОТ НЕПОНОСИМОСТ И ОТВРАЩЕНИЕ, А КАТО ПРИБАВИМ И КИЛИЙНОТО ВИ ОБРАЗОВАНИЕ, ЛЕЛЕЕЕЕ, ЧУДО!

Каква криза да създават бре пинокио ? То вие сами си бутате столчето. Само като си отвориш устата и веселбата започва. Толкова простотии от тази твоя уста нямам си на идея как може да излизат. Сигурно само лна влизат там. А и да ме извиняваш не си най добрият дори и в простотиите дето ръсиш. оня пухльо дето и жена му го натири е шампион в малоумието. Сеира дето правите е уникален.

Този изказващия се и постоянно натапван от медийте, не беше ли разследван и подсъдим???? А колко станаха апартаментите му?

Поне десетина май, но има още мегдан да краде, та затова стои в парламента!

"Те още смятат, че ако успеят да създадат криза, ще се стигне до служебен кабинет, назначен от президента Радев, и по този начин те ще могат да влязат служебно във властта, иначе не могат" И как подиаволите си го представяш,че президента ще одобри тази простотия и ще назначи социалистите за служебно правителство???Самото предположение за това е просто отвъд малоумно!

Цветанов, Цецка, Захариева, гаджето на синоптичката от Нова правят с изказванията си най- голяма реклама и ПР на БСП и президента Радев! Нинова и да мълчи, докато Цветанов и Цецка говорят срещу нея и Радев, рейтинга на Нинова и Радев се качват!

Точно така прави Цв.Цв. - държи здраво властта, пази стабилността на правителството, окопал се е като за последно. Така бранеше онзи бузестия Делянчо, така запазиха трътлестата Теменужка - да не се каже лоша дума срещу тях... Сега мисията му е да пообиколи на закуски насам-натам, за да се представят по-добре на европейците. Но както върви - май ще им е за последно.

А аз искам 1500 евро заплата, сл=ужебна кола и нормална среда на живот, Цуци ...

ДИРник, Бюрото ти на връх Козяк ли се помещава? Посочи ми кое добро име или цинизъм се споменават в Гад Заеби 17.04.2018 10:08 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име!

Кой е казал, че ГЕРБ и Цветанов трябва вечно да са на власт? Това, че си го мислят и го искат, си е само тяхно лично мнение! А, че се клати властта на ГЕРБ се познава по- активността на бившите ДСБ-ари, почнат ли да изпълзяват и да правят нови партии и обединения, значи се задават предсрочни избори!

БСП, ако вземе властта, то ще е заради този евроатлантик и другия "Плевналиев", който не знае на какъв митинг е бил на 10 ноември!

Ти на какъв митинг беше на 10-ти ноември? Аз бях на СДС и после видях как ми продадоха доверието, за да си гушнат паричките!

Този крадец тръгнал и той да плюе срещу президента... долу ръцете от президента лешояд герберски...

Този плачко се посра да тъжи за властта. По добре да каже къде пратиха пияната ревизорка от НАП дето му прави ревичията защото я изгониха от посолството в Малта и сега къде я криие на държавна издръжка за благодарност.